Articole din luna iunie, 2009

Paturi ajustabile

postat de Lucian în Decoratiuni interioare

Paturile ajustabile sunt minuni ale tehnicii care ne permit sa dormim în pozitia optima pentru fiecare dintre noi. Aceste obiecte de mobilier pot constitui solutia unor probleme de sanatate cum ar fi: artrita, refluxul gastroesofagian, durerile cronice de gât si de spate, dureri de cap, insomnii, etc.

Pat

Multe dintre maladiile mentionate mai sus necesita, în afara de tratamentul medicamentos, un somn linistit, respectând anumite pozitii. Daca suferi de astfel de afectiuni este bine sa întrebi medicul care ar fi pozitia de somn ideala pentru tine si în functie de aceasta sa îti achizitionezi un pat ajustabil pe care sa îl reglezi în conformitate cu prescriptia medicului.

Beneficiile paturilor ajustabile nu se rezuma doar la terapia bolilor amintite anterior dar si la ameliorarea calitatii vietii în general prin asigurarea unei odihne optime care presupune încarcarea bateriilor si furnizarea energiei necesare unei noi zile de munca.
Abia astept sa am si eu casa mea si sa îmi cumpar un pat ajustabil si sa nu ma mai trezesc cu dureri de oase, cu gâtul teapan si cu senzatia ca parca nu as fi dormit deloc. Somnul este un aspect foarte important, o odihna de calitate este una dintre garantiile sanatatii.

Articol preluat de pe egirl.ro .

Linkuri