Articole din luna martie, 2010

Casca protectie santier S 5000PA

postat de Lucian în Echipamente de protectie

Castile de protectie se folosesc de multa vreme in diferite situatii de munca, pentru a proteja capul muncitorilor de accidente cauzate prin caderea unor corpuri grele, de impactul cu alte obiecte dure, schije, vreme rea sau socurile electrice.

Cele mai cunoscute casti de protectie sunt cele folosite in domeniul constructiilor, care au un design functional, iar interiorul lor este prevazut cu niste suspensii care au un rol decisiv in distribuirea uniforma a greutatii castii pe toata suprafata crestetului capului.

Castile de protectie pentru constructori sunt special proiectate pentru a lasa o distanta utila de aproximativ 3cm intre capul muncitorului si invelisul protector, astfel incat, la impact, socul sa nu poata fi transmis direct pe craniu ci sa fie preluat in mare masura de casca de protectie.

Castile de protectie de pe santiere sunt disponibile in culori diferite deoarece astfel se poate face o distinctie mai clara intre ingineri (casti albe), muncitori (casti galbene), experti tehnici (casti albastre) si inspectori (casti rosii).

Dintre modelele diverse de casti de protectie prezente pe piata romaneasca, va propunem produsul “Casca protectie santier S 5000PA“, construita din material special HDPE, prevazuta cu un sistem util de reglare automata pe cap si suspensie din material textil cu sase puncte de prindere.

Casca protectie santier S 5000PA este de asemenea prevazuta si cu o binevenita banda antitranspiratie, iar greutatea ei totala abia depaseste 300 de grame. Modelul S 5000PA este disponibil in culorile albastru, alb, rosu, galben, verde si portocaliu. Ca element suplimentar de siguranta, Casca protectie santier S 5000PA a fost proiectata si cu o creasta deosebit de utila in eventualitatea nedorita o producerii unui accident.

Generator Monofazat Stager GG 3500 E+B

postat de Lucian în Electrice

Foarte cautate la ora actuala sunt modelele noi de generatoare portabile de energie electrica, ele putand sa asigure un grad marit de confort chiar si in cele mai izolate colturi de lume, unde nici pomeneala de iluminat electric sau alte facilitati care tin de alimentarea cu energie electrica.

Constructorii si alte echipe de meseriasi apreciaza aceste generatoare portabile de energie electrica in egala masura cu utilizatorii casnici deoarece pot sa isi faca treaba intr-un ritm normal si fara a renunta la randamentul obisnuit. Generatoarele de energie electrica pot fi esentiale si in locatiile unde se ofera servicii de maxima importanta catre populatie, dar exista si dese caderi ale retelei locale sau nu exista deloc o asemenea retea locala de energie electrica.

Spre deosebire de generatoarele traditionale de energie, un generator portabil ocupa si mai putin spatiu, poate fi si racit multumitor si este si convenabil ca pret, putand fi amplasat aproape oriunde, cu atentie insa pentru a nu aparea riscul intoxicarii cu gazele de ardere. Asemenea generatoare portabile de energie electrica pot oferi intre 1kW si 15w, sunt dotate cu rezervoare maricele de combustibil si de asemenea cu suficiente prize pentru a deservi dispozitivele si aparatura de utilitate imediata.

Produsul “Generator Monofazat Stager GG 3500 E+B” este cu siguranta un model de generator portabil modern si performant, care va poate oferi puterea si fiabilitatea de care aveti nevoie, indiferent de domeniul de aplicabilitate: constructii, aplicatii industriale sau generator de rezerva pentru casa de vacanta. Generatorul Monofazat Stager GG 3500 E+B este alimentat cu benzina, are o putere de 2.9 KVA (tensiune 230V si frecventa 50Hz) si un motor de 5.5 CP cu turatie nominala de 3600 rpm si sistem de pornire electric.

Gratie rezervorului de combustibil cu capacitate de 15 litri, Stager GG 3500 E+B are o autonomie de functionare de 10h si poate fi usor de manipulat avand o greutate de 46,5 Kg. Persoanele interesate pot afla mai multe detalii vizitand magazinul BricoMall unde vor putea de asemenea consulta si alte produse de ultima generatie din aceeasi gama.

Betoniera Braco 120

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Numai aceia dintre noi care s-au lovit in mod direct de problemele multiple generate de folosirea incorecta a cimentului, in diferitele
sale amestecuri, inteleg pe deplin importanta utilizarii unei betoniere profesionale la lucrarile de constructii. Multi altii cred ca a face beton este, la urma urmei, o treaba simpla unde amesteci apa, nisip si ciment intr-o proportie data insa una e sa discuti teoretic si cu totul altceva sa te trezesti cu adevarate dezastre la scurta vreme dupa ce ai incheiat “treaba”.

Betonierele profesionale vin de ceva vreme pe piata si in variante destinate micilor intreprinzatori sau utilizatorilor particulari insa nu toate produsele existente la ora actuala vor satisface pe deplin necesitatile dumneavoastra inclusiv dorinta de siguranta si usurinta in exploatare. Indiferent daca alegeti un model mai ieftin, cu actionare manuala, sau un model ceva mai scump, care sa functioneze pe baza de energie electrica, o betoniera de succes trebuie intotdeauna sa fie construita dintr-un material rezistent la socuri, sa aiba o productivitate conforma cu cerintele dvs. si sa ofere si functii de siguranta si eficienta in exploatare.

Daca nu va pricepeti mai deloc la asemenea lucruri, dar stiti ca aveti mare nevoie de o betoniera pentru a realiza lucrari de constructii si intretinere pe proprietatea dumneavoastra, apelati intotdeauna si la sfaturile profesionistilor, care vor sti mereu sa aleaga pentru dumneavoastra produsul ideal, nici foarte scump si nici dificil de utilizat. Puteti chiar opta si pentru produse la mana a doua intrucat multe betoniere sunt si deosebit de rezistente si fiabile insa, ca prima optiune, alegeti totusi un produs nou, de ultima generatie deoarece acestea vin echipate mai complet decat predecesoarele lor si nici nu sunt chiar atat de scumpe pe cat s-ar crede la prima vedere.

O astfel de betoniera portabila, special gandita pentru lucrarile mici si medii din constructii, este pusa pe piata de compania Braco, care ofera modele de betoniere cu cuve care au capacitati incepind de la 120 si pina la 500 litri. Coroana este realizata din fonta, iar productivitatea acestor modele se situeaza intre 0,5 si 1,7 metri cubi/ora. Modelul “Betoniera Braco 120” este o betoniera cu actionare electrica, prevazuta cu coroana si pinion din fonta, are capacitatea cuvei de 120 litri, o putere a motorului de 0.6 KW si nu va va lasa la greu putand produce aproximativ 0,5 metri cubi pe ora, ceea ce este destul de bine data fiind greutatea de doar 52 Kg si dimensiunile relativ reduse de 120x70x135 cm.

Betoniera Braco 120 este fiabila, usor de manevrat si poate fi achizitionata de la magazinul BricoMall unde veti putea solicita si sfaturi profesionale care sa va lamureasca pe deplin asupra avantajelor utilizarii unor asemenea dispozitive performante pentru a executa cu succes toate lucrarile de constructie si intretinere pe care le aveti in vedere.

Linkuri