Articole din luna februarie, 2011

Gradinarit de primavara cu prasitorul electric Texas El Tex 1300

postat de Lucian în General

Primavara e la doi pasi si odata cu venirea sa ne asalteaza si ganduri dintre cele mai pozitive tintite catre aranjarea si cultivarea plantelor din gradina noastra. Sculele noastre mai vechi ne-au slujit de minune in anii trecuti, nici vorba, dar anul acesta parca ne dorim ceva mai mult, parca visam odata cu aproierea primaverii la o masina de gradinarit magica, care sa poata executa multiple activitati, scutindu-ne astfel de multe batai de cap, nervi si costuri suplimentare.

Visul acesta frumos a devenit deja realitate odata cu lansarea noii game de masini moderne de gradinarit adresata persoanelor fizice care nu detin terenuri prea mari si care isi doresc un dispozitiv manual care sa faca cam aceeasi treaba pe care in mod obisnuit o pot face doar tractoarele si alte utilaje mai maricele. Prasitorul electric Texas El Tex 1300 este ideal pentru gradinaritul de primavara, putand indeplini activitati multiple precum aratul si cultivatul, fertilizatul, plantatul sau grapatul. Texas El Tex 1300 are o greutate acceptabila (15 kg), un nivel de zgomot scazut, dar si un motor puternic de 1300 W.

Astfel de prasitoare electrice sunt masini robuste cu latimi de lucru ideale pentru gradinile de dimensiuni mici (28 cm latime de lucru pentru produsul Texas El Tex 1300 si o adancime de lucru de 20 cm) si se preteaza minunat la utilizarile multiple pentru paturi de flori sau intre tufe si cam orice alte spatii inguste. Intrucat, prin forta lucrurilor, este de asteptat ca utilajul sa se umple de murdarie pe durata utilizarii sale, nu trebuie sa va alarmati din acest motiv deoarece prasitorul electric Texas El Tex 1300 se curata usor si este rezistent atat la umiditate cat si la rugina sau praf.

La achizitionarea produsulelor de acest tip, manevrabilitatea lor este un criteriu esential de luat in considerare, iar daca veti opta pentru El Tex 1300 veti putea observa ca designul sau il face foarte indemanos si stabil, putand sa-l operati astfel in voia cea buna prin gradina voastra. Mai ales daca nu aveti planuri mari de extindere a gradinii si doriti doar sa o intretineti in anii care vor veni la superlativ, veti gasi in Texas El Tex 1300 un ajutor de nadejde, solid, fiabil si extrem de util pentru multiple operatiuni de gradinarit.

Ideal pentru gradinarii amatori si cetatenii din mediul rural care isi iubesc gradina din preajma casei, prasitorul electric Texas El Tex 1300 va asteapta la magazinul BricoMall unde il veti putea testa si achizitiona la un pret competitiv beneficiind si de garantie indelungata si transport gratuit la cerere.

Linkuri