Articole din luna martie, 2011

Curatenie si confort cu aparatul de spalat cu apa rece Mac Power

postat de Lucian în Unelte si scule

Traditionalele furtune pentru apa cu care obisnuiam sa ne spalam masina, curtea sau pe care le foloseam pentru stropirea ierbii in sezonul cald sunt in prezent net depasite de modernele aparate de spalat cu apa rece care fac aceleasi operatiuni, dar cu un maximum de eficienta si economie de apa.

Dispozitive ecologice si profesionale, masinile de spalat cu apa rece utilizeaza o tehnologie simpla, dar performanta de curatare cu apa sub presiune, care permite indepartarea si a ultimului fir de praf din aria supusa operatiunilor de spalare. Aleile din curte, masina, cauciucurile, covoare si carpete sau orice altceva se preteaza la curatarea sub presiune pot fi toate rezolvate in timp record si fara a se face risipa de apa.

Pentru uzul casnic, masinile de spalat sub presiune sunt bineinteles mentinute intentionat la o presiune de lucru relativ mica in comparatie cu masinile de spalat pentru uz industrial, astfel evitandu-se insa si orice posibil accident cauzat de presiunea mult prea mare a apei. Un aparat de spalat cu apa rece este deci un dispozitiv sigur, dar si de mare eficienta in raport cu orice alt tip de dispozitiv similar.

In prezent, pe piata sunt disponibile aparate de spalat electrice sau aparate de spalat pe gaz, care pot functiona cu apa rece sau cu apa calda. Cele mai sigure dintre acestea sunt desigur cele electrice, care folosesc apa rece si care nu necesita multe precautii in exploatarea lor. In plus, aceste aparate pentru apa rece sunt si mai mici ca dimensiuni, pot fi mutate in orice colt al gospodariei si se intretin foarte simplu si fara cheltuieli suplimentare.

Economice si usoare, aparatele de spalat cu apa rece sub presiune dezvolta de regula o presiune de lucru intre 70 si 110 bari, nu foarte mare, dar suficient de puternica pentru toate activitatile care pot fi desfasurate intr-o gospodarie sau un atelier mic de productie. Aparatele de spalat cu apa rece pot fi utilizate in maxima siguranta atat in interior cat si la exterior, iar preturile lor de vanzare sunt mai reduse decat cele ale masinilor profesionale pe gaz sau cu apa calda.

Un produs de ultima generatie din aceasta gama va este oferit la un pret imbatabil de magazinul BricoMall, care va propune modelul electric Aparat de spalat cu apa rece Mac Power, dotat cu pistol prelungit, furtun, lance si depozit detergent. Aparatul de spalat Mac Power functioneaza la o frecventa de 50Hz si un voltaj de 230V, iar presiunea sa de lucru se situeaza la nivelul optim de 80 de bari. Este un dispozitiv portabil, in greutate de 9.5Kg prevazut cu elemente de siguranta suplimentare menite sa previna riscul socului electric.

Aparat de spalat cu apa rece Mac Power este ideal pentru atelierele mici de productie sau pentru gospodariile particulare si poate fi transportat cu mare usurinta atat in interior cat si la exterior. Nu ezitati sa cereti mai multe detalii de la unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a nu pierde ocazia unica de a fi noii posesori ai unui astfel de dispozitiv profesional eficient si foarte convenabil ca pret de vanzare.

Gradinarit la standarde europene cu motosapa Kipor KDT 410C

postat de Lucian în Gradina

Ideale pentru gradinarii particulari si micii fermieri, motosapele de ultima generatie sunt create si testate special pentru toate tipurile de teren, sol si conditii meteorologice si pot fi utilizate pe teren uscat sau umed, teren acoperit de culturi si ierburi, dar si pe teren stancos sau cu lut.

Spre deosebire de alte unelte profesionale de gradinarit, motosapele necesita de regula multa pricepere si un efort sustinut pentru a indeplini toate operatiunile cu succes, dar modelul Motosapa Kipor KDT 410C reuseste sa depaseasca aceste impedimente nemaifiind astfel nevoie de o pregatire deosebita ci doar de cateva intructiuni practice, care vin gratuit odata cu achizitionarea produsului.

Cu dimensiuni reduse (1740x645x975) si o greutate de numai 91 de kilograme, motosapa Kipor KDT 410C este simplu de manevrat, ghidonul putandu-se roti la 180 de grade si permitand reglarea pe verticala in 3 pozitii. Pentru facilitarea schimbarii directiei, motosapa are ambreiaj independent pe fiecare roata, iar suplimentar poate fi echipata si cu o serie de accesorii utilizate frecvent in agricultura.

Gradinarii care sunt direct interesati de cresterea productivitatii pe terenurile personale vor face o investitie utila prin achizitionarea motosapei Kipor KDT 410C, reusind astfel sa isi amenajeze mult mai eficient terenurile si sa practice o agricultura la standarde inalte. Sunt astfel eliminati nu doar timpii morti, dar se vor executa mult mai precis si toate operatiunile specifice de gradinarit.

Motosapa Kipor KDT 410C foloseste combustibil Diesel si este dotata cu un motor prevazut cu 8 viteze (6 inainte si 2 inapoi), care dezvolta o putere de 3,8 CP. Pornirea se face manual, iar ecartamentul poate fi ajustat de la 190mm pana la 578 mm, suficient pentru toate tipurile de gradina particulara sau pentru nevoile micilor fermieri. Fiind o unealta solid construita, motosapa Kipor KDT 410C poate fi utilizata fara probleme pe teren uscat sau umed, stancos sau cu lut si in orice conditii meteorologice.

Pentru detalii suplimentare vizitati chiar dumneavoastra magazinul BricoMall sau luati legatura telefonic cu unul dintre profesionistii nostri care vor fi prompti in a va oferi orice fel de informatii sau raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.

Umidometre de ultima generatie pentru constructiile civile

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

De multe ori ne dorim sa depistam umiditatea sau mucegaiul din spatele peretilor si a tevilor incastrate in ziduri, dar nu putem face acest lucru decat prin metode invazive, care distrug zidaria fara a ne garanta ca vom si gasi ceva in neregula in urma eforturilor noastre altfel laudabile si foarte necesare.

Aparatele moderne de masurat umiditatea din structurile de lemn si alte materiale de constructii vin insa sa ne ofere o mana suplimentara de ajutor, putand astfel sa analizam structura unei cladiri fara a distruge catusi de putin tencuiala si sa luam apoi masurile care se impun in urma unei analize corecte si pe deplin stiintifice.

Scurgerile de apa, mucegaiul sau umezeala ascunsa in spatele unei zugraveli aparent uscate si sanatoase pot fi usor depistate cu ajutorul unor instrumente de masura performante asa cum este si produsul Umidometru lemn / material constructii EX MO-210, reusind astfel sa diagnosticam si sa schitam un plan inteligent de restaurare fara mari batai de cap si cu economii majore la costurile de reparatii.

Prin apelul la scanari termice consecutive umezeala si scurgerile sunt detectate automat atat in lemn cat si in alte materiale de constructii, EX MO-210 ajutandu-ne sa ne raportam rapid investigatiile la parametrii standard de umiditate pe care ii are stocati in memoria sa. Fie vorba despre suprafete mai mari sau portiuni izolate, Umidometrul EX MO-210 isi face treaba precis si fara greseala.

Printre caracteristicile sale de functionare EX MO-210 se poate lauda cu o precizie de ±1% de diagnosticare a umiditatii in lemn (6…44%) si o precizie de ±0,1% pentru diagnosticarea umiditatii in alte materiale de constructii (0,2…2%). Suplimentar, Umidometrul EX MO-210 este prevazut cu functii de testare instrument si baterii (3 baterii CR-2032) si pini de rezerva plus husa de protectie.

Produsul Umidometru lemn / material constructii EX MO-210 este foarte usor (100 grame), are dimensiuni ideale (130x40x25 mm) si se adreseaza atat constructorilor profesionisti sau specialistilor in amenajari interioare cat si utilizatorilor casnici care doresc sa isi supravegheze constant nivelurile de umiditate din zidarie. Puteti cere informatii suplimentare de la orice consultant BricoMall apeland la numerele noastre de contact sau vizitand adresa http://www.bricomall.ro/.

Linkuri