Motocoasa Texas BCX300 poate uneori surclasa masinile de tuns iarba

O masina moderna de tuns iarba poate face viata mai usoara pentru orice gradinar, dar nu intotdeauna asemenea utilaje se dovedesc eficiente, uneori motocoasele reusind sa curete si sa intretina mult mai bine acele spatii care nu pot fi accesate doar prin simpla trecere a unei masini de tuns iarba.

Desi simple ca aspect si functionalitate, motocoasele sunt scule de ultima generatie, capabile sa asigure intretinerea optima a unor gradini de dimensiuni maricele si de aceea nu putini sunt gradinarii care le prefera pe acestea mai degraba si nu o masina de tuns iarba deoarece astfel este posibil accesul optim in tot spatiul de lucru precum si o intretinere superioara a gradinii si a cailor de acces.

Motocoasele sunt unelte de gradinarit dotate cu suficienti cai putere pentru a nu te face de rusine in nici o situatie si iti poti face treaba cu ele fara teama ca te vor lasa exact cand ai mai mare nevoie de ele. Sunt destul de usor de manevrat, iar unele modele vin si cu un design super-ergonomic menit sa le reduca simtitor greutatea si sa permita o manevrabilitate superioara fata de alte produse similare.

La fel ca si masinile de tuns iarba, si motocoasele vin pe piata in variante mai simple sau mai complexe, destinate respectiv indeplinirii unor operatiuni de gradinarit cu grad diferit de dificultate si utilizarii lor pe perioade mai scurte sau mai lungi de vreme.

Astfel, o motocoasa in varianta “light” va fi ideala pentru gradinile din preajma locuintei unde este nevoie in principal de cosmetizare si respectarea de inalte standarde estetice, iar o motocoasa mai complexa va servi de minune pe micii fermieri si alti gradinari care au nevoie de o scula puternica si fiabila care sa le fie alaturi pentru mai mult de jumatate din anul calendaristic.

Un produs robust, pe care sa il puteti utiliza la indeplinirea de activitati de gradinarit frecvente este modelul Motocoasa Texas BCX300 pe care vi-l propune BricoMall, greutatea sa scazuta cumulata cu designul compact si economia de combustibil facand din acest produs o oferta de zile mari la care cu greu sa poti rezista.

Desi dezvolta o putere de 0.9 kW/1,2CP si are o capacitate cilindrica de 30 cmł, Motocoasa Texas BCX300 prezinta un nivel de zgomot scazut si este si simplu de manevrat gratie designului ergonomic si greutatii sale totale de numai 7.6 Kg.

Cutitul taietor cu trei dinti asigura gradinarul ca isi va face treaba de minune, iar lungime totala de 1,85 m permite accesul chiar si in zonele foarte dificil altfel de intretinut din gradina. Motocoasa Texas BCX300 are un rezervor de 0,8 l, consumand insa putin combustibil si permitand de aceea o autonomie marita de lucru.

Merita in concluzie sa consultati si dumneavoastra performantele acestui produs de top la fata locului si sa decideti apoi daca veti fi sau nu mandrii posesori ai unei scule de gradinarit de ultima generatie care sa va faca viata mai usoara, iar gradina dvs. sa se prezinte in acest mod mult mai bine pe viitor.

Lasa un comentariu
*
*
Comentariu:*
 
Linkuri