Investeste in tocatorul electric Gardena 2000 pentru un gradinarit la standarde europene

Greu de taiat, dar si mai greu de reciclat, crengile si frunzele din gradina dau mereu batai de cap gradinarilor, uratind estetica spatiului si blocand caile de acces pentru zile si chiar saptamani intregi.

Foarte necesare si simplu de utilizat, tocatoarele electrice de crengi si frunze vin sa ne ofere o mana de ajutor pentru intretinerea gradinii la standarde ridicate, permitandu-ne mai apoi sa lucram usor cu lopata pentru a transfera resturile in sacii de gunoi sau pentru a face un compost mai bun.

Multi dintre gradinarii care au folosit deja tocatoarele electrice au descoperit o solutie ingenioasa de infrumusetare a gradinii lor facand apel la aceste resturi vegetale pentru a-si decora la superlativ straturile sau aleile din gradina cu asemenea bucatele de crengi tocate toate cam la aceleasi dimensiuni.

Prin folosirea unui tocator de crengi si/sau frunze se face o mare economie de timp de energie, iar gradina poate astfel arata mult mai bine deoarece avem suficient timp pentru a ne ocupa in detaliu si de aranjarea estetica a gradinii si nu doar de culturile noastre preferate.

In functie de dimensiunea cosului de procesat crengile si de marimea cutitelor, tocatoarele vor da performante tot mai ridicate, fiind astfel posibil sa se toace fara efort crengi cu diametrul plecand de la doar 20-30 milimetri si pana la crengi cu diametrul de peste 50 de milimetri.

Majoritatea tocatoarelor electrice de gradina sunt prevazute cu motoare puternice cu protectie pentru supraincalzire, nu fac mult zgomot, sunt mobile si au mai multe elemente de siguranta menite sa previna accidentele.

Produsul Tocator electric Gardena 2000, oferit dumneavoastra de catre magazinul Brico Mall este un astfel de tocator electric de ultima generatie, destinat mai ales pentru gradinile mici de pe langa casa, cu multi pomi tineri si arbusti.

Tocatorul electric Gardena 2000 este prevazut cu un cos larg pentru tocarea unor cantitati cat mai mari de crengi si cu lame duble rotative din otel calit, care pot fi ascutite sau inlocuite.

Motorul care deserveste tocatorul electric Gardena 2000 este un motor puternic de 2000 W si viteza de tocare de 2800 rpm, cu protectie pentru supraincalzire, putand toca fara efort crengi cu un diametru de 40-44 mm. Dotat cu maner ergonomic, tocatorul electric are o stabilitate mare si un carucior lat pentru o deplasare usoara.

Producatorul Gardena va promite ca acest model de tocator electric nu va va lasa la greu daca respectati intocmai instructiunile sale de utilizare asa ca nu mai stati pe ganduri si sunati acum pe unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a va procura la un pret imbatabil primul dumneavoastra tocator electric pentru gradina.

Lasa un comentariu
*
*
Comentariu:*
 
Linkuri