Articole din luna iunie, 2011

Turbotrimmere pe baterii Li-Ion pentru aranjarea gradinii inclusiv in locuri greu accesibile

postat de Lucian în Gradina

Dotate cu manere aditionale si sisteme performante de taiere, turbotrimmerele pe baterii permit accesarea optima a gradinii chiar si in spatiile foarte greu de intretinut in alte conditii. Sunt unelte de gradina cu o autonomie relativ scurta de functionare, dar se pot dovedi absolut necesare pentru intretinerea gradinii la superlativ.

Prevazute cu acumulatori de mare capacitate tip Li-Ion, turbotrimmerele pot genera o putere suficient de mare incat taierea sa se faca in cele mai bune conditii, cu o precizie de invidiat si un nivel scazut de zgomot. Manerul telescopic permite ajustarea constanta a bratului, fiind permisa si rotirea aceluiasi brat pentru taieri pe verticala.
Un turbotrimmer pe baterii vine echipat si cu sistem de protectie pentru plante si flori astfel incat pe durata taierii acestea sa fie ferite de cutitul turbotrimmerului, iar elementele suplimentare de siguranta reduc riscul de accidente la minimum. Acumulatorii pot fi reincarcati la maximum in aproximativ 3 ore, existand mai multe seturi de acumulatori interschimbabili pentru situatia in care se doreste continuarea operatiunilor de taiere.

BricoMall va propune produsul Turbotrimmer Gardena AccuCut 400 Li, un trimmer usor de folosit, cu greutate mica, pe baterii Li-Ion inlocuibile, pentru aranjarea gradinii inclusiv in locurile greu accesibile. Gardena AccuCut 400 Li vine echipat complet cu acumulator, incarcator de baterii, magazie pentru lame de rezerva si 20 lame de rezerva si este prevazut cu sistem RotorCut taie care precis si curat, silentios.

Asa cum aratam anterior, Turbotrimmerul Gardena AccuCut 400 Li este dotat si cu manere telescopice, rotative pentru ghidare comoda si stabila si de asemenea cu protector de plante pivotant si intrerupator de siguranta contra pornirii accidentale. Este un produs de mare utilitate pentru intretinerea gradinii, oferit la un pret rezonabil de cunoscutul producator Gardena, pentru acest produs dumneavoastra beneficiind de garantie indelungata si asistenta tehnica de specialitate.

Linkuri