Articole din luna iulie, 2011

Constructii si amenajari interioare in timpul cel mai scurt cu malaxorul MIX 25 1V

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Malaxoarele portabile sunt solutia ideala pentru proiecte de dimensiuni mici de pe langa casa sau pentru serviciile de constructii si amenajari practicate de catre meseriasii liber profesionisti.

Un malaxor portabil ofera suficient material de cea mai buna calitate pentru amenajarea si repararea de alei, incastrari diverse in ciment, fundatii casnice cu beton, stalpi pentru gard si gradina etc.

Orice malaxor portabil are nevoie de cuva pentru ciment suficient de usoara incat sa poate fi transportata oriunde, dar si suficient de incapatoare pentru a oferi un minimum de 35 kg pana la 50-60 de kilograme de material.

Astfel de cantitati sunt mai mult decat suficiente pentru o singura sarja si pot fi preparate altele in foarte scurta vreme dupa epuizarea cantitatii initiale de mortar. In functie de proiectele avute in vedere, se pot astfel achizitiona malaxoare de diverse capacitati si cu o putere a motorului mai mica sau mai mare, dupa necesitati.

Cu un malaxor pentru mortar, materialul este amestecat la fel de bine ca si atunci cand folosim o betoniera sau alt dispozitiv profesional, acest lucru depinzand si de maiestria meseriasului, dar si de performantele de exceptie ale malaxorului propriu-zis.

Pentru proiectele voastre de mici dimensiuni, BricoMall va ofera produsul IMER Malaxor MIX 25 1V, ideal pentru amestecarea de mortar, ipsos, stuc, vopsele si adezivi. Malaxorul MIX 25 1V are o capacitate de amestecare de pana la 50 kg si este dotat cu un motor de 1.1 Kw capabil de un numar optim de rotatii de 580 rpm.

In greutate de doar 5,3 kg, Malaxorul MIX 25 1V are dimensiunile de 290/ 280/ 270 mm si permite un diametru maxim pentru ustensile de amestecare de pana la 140 mm, suficient cat sa se faca o treaba mai mult decat multumitoare pentru cam toate proiectele de pe langa casa sau cele de amenajare.

Comercializat la un pret impatabil si de o maxima utilitate, Malaxorul MIX 25 1V va asteapta pentru comenzi ferme la numerele de telefon furnizate de magazinul BricoMall, unde veti afla si orice alte informatii necesare pentru acest produs sau alte produse care va mai pot starni interesul.

Economie si eficienta maxima cu masina de tuns iarba manuala Gardena 380 C

postat de Lucian în Gradina

Producatorul Gardena a lansat pe piata niste modele manuale superbe si eficiente de tuns iarba, care se bazeaza pe o tehnologie inovatoare numita tehnica de taiere fara contact, unde cilindrul de taiat si lama inferioara nu se ating.

Principiul de functionare a masinilor de tuns iarba manuale este simplu, fiind de ajuns ca masina sa fie impinsa usor pentru a se purcede la taierea ierbii cu o tundere precisa si rapida precum o foarfeca manuita de un profesionist.

Cilindrul de taiat separat de lama inferioara aduce avantajul unei tunderi silentioase a ierbii sau a gazonului, masinile din aceasta clasa fiind prevazute si cu elemente de siguranta si accesibilitate care fac aceasta operatiune mai placuta si mai usoara.

Modelul “Masina de tuns iarba manuala Gardena 380 C”, oferit voua de catre magazinul BricoMall poseda toata trasaturile tehnice mai sus amintite si este dotat cu roti mari pentru o aderenta marita si un cadran de inaltime a taierii usor de citit pe ambele parti.

Masina de tuns iarba manuala Gardena 380 C este robusta si producatorul garanteaza o durata indelungata a sa de functionare. Manerul este ergonomic, facilitand impingerea si se pliaza usurand de asemenea transportul si depozitarea.

Cu masina de tuns iarba manuala Gardena 380 C dispuneti de un grad marit de manevrabilitate stanga-dreapta si aveti o priza excelenta pe toata durata operatiunilor de taiere a ierbii sau a gazonului.

Gardena 380 C are o greutate totala de 9,4 kilograme, poate fi pliata si transportata cu mare usurinta, iar inaltimea sa maxima de taiere ajunge pana la 42 mm. Autonomia de lucru permite acoperirea unei suprafete de 250 metri patrati, suficient cat sa multumeasca cerintele pentru majoritatea gradinarilor.

Pentru acest produs, BricoMall va ofera garantie de 2 ani si va asteapta 24/24 h pentru comenzi si detalii suplimentare atat privitor la produsul Masina de tuns iarba manuala Gardena 380 C cat si la orice alte produse ale noastre care v-au starnit interesul. Nu ezitati sa ne contactati la orice ora, fie si atunci cand nu doriti decat simple lamuriri suplimentare.

Linkuri