Articole din luna septembrie, 2011

Masina debitat tevi REMS Power-Press

postat de Lucian în Unelte si scule

Cu o indelungata traditie pe piata, compania germana REMS este in prezent producatorul numarul unu din lume pentru masini, echipamente si scule pentru prelucrarea tevilor, avand ani lungi de experienta care i-au permis sa dezvolte continuu tehnologii moderne pentru presarea si debitarea mecanica sau electromecanica si pentru executia profesionala a imbinarilor prin presare conform celor mai ridicate standarde.

Masinile si sculele de la REMS intrunesc toate cerintele in termeni de functionalitate, siguranta si exploatare si permit indeplinirea sarcinilor specifice la un inalt nivel profesional, tot mai multe persoane interesate de astfel de echipamente devenind an dupa an clienti fideli si fiind pe deplin satisfacuti de performantele oferite de sculele si echipamentele REMS. Germanii au o oferta generoasa inclusiv pentru atelierele mici si particulari, si acestia putand sa isi procure intreaga gama de scule REMS destinata pentru operatiuni de mici proportii, dar executate cu maximum de profesionalism.

Masina debitat tevi REMS Power-Press este o scula compacta si usor de manevrat, ideala pentru servicii de intretinere si modernizare, actionand ca o presa radiala electromecanica pentru executia imbinarilor prin presare de Ø10 – 108 mm. Masina debitat tevi REMS Power-Press este destinata pentru actionarea falcilor/inelelor de presare REMS si a unor produse similare adecvate furnizate de alte firme, avand o presa radiala pana la Ø108 mm si fiind oferita la preturi foarte convenabile.

Printre caracteristicile tehnice ale Masinii debitat tevi REMS Power-Press merita sa amintim dispozitivul de strangere a falcilor de presare cu blocare automata, angrenajul cu zero mentenanta cu cupla antipatinare de siguranta si sistemul de avans cu surub conducator cu filet trapezoidal si de asemenea butonul de avans cu dispozitiv de protectie. Masina are actionare electromecanica, este dotata cu motor universal de 230 V, 50 ? 60 Hz si ofera o putere absorbita de 450 W.

In greutate de doar 4,7 kg, Masina debitat tevi REMS Power-Press este considerata de catre toti cei care au probat-o drept o scula profesionala puternica, care poate fi utilizata fara probleme la executia profesionista a imbinarilor prin presare, iar magazinul BricoMall ofera persoanelor interesate de acest produs transportul gratuit, o garantie de 36 de luni si consiliere gratuita. Nu ezitati sa ne contactati apeland imediat numerele de telefon oferite voua la adresa de web:
http://www.bricomall.ro/.

Ingrasamantul contra muschiului va face gazonul mai puternic si mai rezistent

postat de Lucian în Gradina

Pasionatii spatiilor verzi si horticultorii se vor bucura sa afle ca germanii de la compania COMPO vin din nou pe piata cu o gama bine diversificata de ingrasaminte si fertilizatori special destinati ingijirii gazonului si a gradinii, care sa protejeze suplimentar spatiul verde, conferindu-i si un aspect modern, la standarde superioare.

Astfel, Ingrasamantul contra muschi este anume destinat pentru un gazon puternic si rezistent, aparandu-l eficient impotriva muschiului, care se poate dezvolta in exces mai ales in perioadele umede, cand se pot recomanda chiar si 2 fertilizari per sezon ale gazonului.

Gazonul fertilizat in acest mod va primi substante nutritive specifice, usor accesibile, care sa ii permita sa se apere mai bine si pe termen indelungat, de pana la 6 saptamani, impotriva muschiului, acesta fiind si intervalul minim recomandat pentru aplicarea de fertilizari repetate pe durata unui an.

Ingrasamantul COMPO contra muschiului beneficiaza de ingrediente minerale valoroase care actioneaza eficient asupra gazonului incarcat, fiind recomandat sa se aplice exclusiv pe gazon si sa se fereasca placile de piatra, pardoselile din lemn sau imbracamintea deoarece prin aplicarea neglijenta pot sa apara pete de rugina. In cazul in care totusi acest lucru se intampla, produsul se va indeparta imediat.

Ingrasamantul contra muschi se aplica pe gazonul umed la 2-3 zile dupa tundere, cu manusi de protectie, fara imprastiere, iar dupa aplicare nu se va calca pe gazonul proaspat tratat. De asemenea, dupa aplicare se uda bine gazonul, fiind interzisa aplicarea sa in zilele fierbinti si uscate cu temperaturi peste 25 grade Celsius.

Produsul Ingrasamant contra muschi de la COMPO vine in saci etansi de 4 kg si se pastreaza doar in locuri inaccesibile copiilor si animalelor de casa. Nu este permisa deversarea sa in apele menajere sau in apele curgatoare, iar producatorul recomanda cu tarie sa se respecte intocmai instructiunile de aplicare si sa nu se depaseasca doza sau intervalul de timp intre aplicarile consecutive.

“Ingrasamantul contra muschi”, oferit dumneavoastra de magazinul BricoMall beneficiaza de un termen de valabilitate de 7 ani de la data fabricatiei inscriptionata pe ambalaj si poate fi procurat imediat laolalta cu intructiunile de utilizare apelandu-se la datele de contact furnizate la adresa web http://www.bricomall.ro/, unde de asemenea veti gasi si multe alte produse destinate ingrijirii gazonului si a gradinii.

Apa la standarde europene cu statia de dedurizare NSC11

postat de Lucian în Sanitare

Cu siguranta ati cautat si in trecut solutii bune pentru dedurizarea apei din sistemul de alimentare, dorindu-va sa eficientizati randamentul electrocasnicelor voastre si sa faceti astfel economii insemnate la energia electrica.

Gratie unei tehnologii moderne, producatorul european NORTH STAR poate in sfarsit sa raspunda acestei cereri a dumneavoastra, oferindu-va o gama completa de statii de dedurizare a apei pentru uz casnic, special destinate tratarii apei potabile.

Statiile de dedurizare NORTH STAR sunt utilizate expres pentru tratarea apei potabile cu continut ridicat de calciu si magneziu, care alimenteaza cladirile rezidentiale si functioneaza pe principiul schimbarii de ioni dintre rasina si apa
dura.

In mod stiintific, principiul de functionare a unei astfel de statii de dedurizare a apei se aplica dupa formula:

- rasina-Na + Compus-Ca => Compus-Na + rasina-Ca
- rasina-Na + Compus-Mg => Compus-Na + rasina-Mg

In acest mod, la contactul cu apa dura rasina schimbatoare de ioni a statiei retine ionii de calciu si magneziu, realizandu-se astfel procesul de dedurizare, dedurizatoarele putand fi utilizate, dupa caz, impreuna cu un sistem hidrofor si/sau cu un filtru mecanic.

Produsul “Statia dedurizare NSC11″ oferit dumeavoastra de BricoMall este special destinat functionarii optime a aparatelor electrocasnice, fara costuri suplimentare de intretinere, contribuind din plin la scaderea cheltuielilor cu detergentii, apa, energie electrica si ajutand la cresterea duratei de viata a instalatiilor interioare de incalzire si apa calda menajera.

Statia dedurizare NSC11 elimina calcarul intr-un mod deosebit de eficient si ofera un debit continuu de 900 litri/h. Construita pentru eficientizarea spatiului (30x48x65), statia dedurizare NSC11 are o greutate de 20 kg si este alimentata electric, realizand un consum mic si oferind un excelent randament pe toata durata exploatarii sale.

Beneficiind de garantie extinsa, statia dedurizare NSC11 va va ajuta cu siguranta sa eficientizati toate activitatile din gospodaria voastra, permitandu-va astfel un confort crescut si marind simtitor durata de viata a tuturor electrocasnicelor
dumneavoastra.

Linkuri