Articole din luna octombrie, 2011

Megohmetru digital performant de la compania nipona Sanwa

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

Intrumente de mare precizie, care adesea necesita tensiuni uriase pentru a functiona, megohmetrele digitale sunt special construite pentru a testa rezistente mari de izolatie plecand de la simple comutatoare si ajungand pana la generatoare puternice sau cabluri de inalta tensiune. Un megohmetru digital poate fi folosit pentru teste de control prin sondaj sau pentru teste de incercare si s-a dovedit a fi un ajutor de nepretuit pentru intretinerea si administrarea preventiva a unor retele de tensiune de importanta vitala.

Un megohmetru digital poate sau nu veni si cu un minigenerator incorporat, capabil sa furnizeze tensiuni mari de pana la 5000 Volti si chiar 10.000 Volti, dar este un instrument de masura sigur si eficace daca se respecta cu strictete toate indicatiile manufacturierului, care includ pasii de urmat atunci cand se foloseste un megohmetru pentru teste pe retele de inalt voltaj. In mod obligatoriu, testele se fac doar dupa intreruperea completa a alimentarii retelei, cerandu-se de asemenea si deconectarea completa a firelor de alimentare acolo unde este cazul.

Testele unde se folosesc astfel de megohmetre digitale pot intotdeauna oferi date pretioase pentru profesionistii care le fac, dar acestia au nevoie de instructiuni corecte si complete pentru a nu da gres in nici una dintre operatiunile desfasurate de dansii. Megohmetrele digitale sunt prevazute cu un display numeric bine iluminat, pot fi conectate si la un PC, iar datele oferite de aceste intrumente de mare putere sunt obtinute in timp real si cu o precizie de ą3% sau chiar si mai mare.

Produsul Megohmetru digital 125V / 500V / 1000V SW MG oferit dumneavoastra de catre magazinul BricoMall este unul dintre cele mai bune produse din gama sa, pus pe piata de compania japoneza Sanwa special pentru a ajuta profesionistii sa desfasoare teste de intretinere si control in meseria lor de zi cu zi. Megohmetrul digital 125V / 500V / 1000V SW MG prezinta o tensiune de test plecand de la 125V si ajungand la 1000V dupa cum urmeaza:

- MG-125 125/50/25V
- MG-500 500/250/125V
- MG-1000 1000/500/250V.

Megohmetrul digital 125V / 500V / 1000V SW MG este astfel un ajutor de neinlocuit pentru profesionisti, care vor gasi foarte utile si functiile de oprire automata, HOLD (pastrare citire de pe afisaj) sau cea de modificare automata a intervalelor de masurare. Utilizatorul va fi intotdeauna atentionat daca exista tensiune pe linia de masura, iar instructiunile furnizate de catre chiar producatorul Sanwa garanteaza siguranta in exploatare a megohmetrului digital 125V / 500V / 1000V SW MG, dar numai daca sunt respectate intocmai.

BricoMall va ofera pentru acest produs garantie de 12 luni si transport gratuit in Bucuresti, operatorii nostri de vanzari standu-va la dispozitie pentru comenzi online sau orice alt tip de informatii utile privitor la produsul Megohmetru digital 125V / 500V / 1000V SW MG sau un alt produs de interes pentru dumneavoastra.

Linkuri