Articole din luna noiembrie, 2012

Texas Snow King 5318WD este o freza de zapada puternica cu un design ergonomic

postat de Lucian în Gradina

Frezele de zapada ergonomice sunt in topul preferintelor cunoscatorilor, mai ales de cand cu vremea rea din anii trecuti, care ne-a dat tuturor multe batai de cap, iar daca iti mai doresti si un utilaj puternic atunci trebuie sa optezi fara a sta mult pe ganduri pentru o freza de zapada cu alimentare pe benzina, care sa iti ofere randamentul dorit fara multe eforturi suplimentare din partea ta.

Un produs care combina inspirat ambele cerinte amintite anterior este utilajul “Texas Snow King 5318WD”, oferit de compania daneza Texas, care va implini garantat asteptarile chiar si ale celor mai exigenti clienti din Romania.

Echipata cu un motor cu pornire pe benzina model Powerline TG630S, freza de zapada Texas Snow King 5318WD dezvolta o putere de 4.7 CP, lucrand in 8 trepte de viteza, 6 inainte si 2 inapoi. Special gandita pentru iernile geroase, Texas Snow King 5318WD poate sfarama gheata si zapada tare gratie turbinei cu 2 trepte formata din lamele care sfarama si turbina de propulsare, fiind un model ideal pentru degajarea unor suprafete largi de zapada.

Cu un design ergonomic, dotata cu roti de 13″ si beneficiind de pornire manuala la sfoara precum si de comanda manuala a directiei si a inaltimii de reglare, BricoMall va recomanda freza de zapada Texas Snow King 5318WD pentru randamentul sau crescut comparativ cu alte modele similare, iar suplimentar greutatea sa de 85 de kg va garanteaza si un grad ridicat de stabilitate pe toata durata exploatarii sale.

Un utilaj puternic, dar si economic, freza de zapada Texas Snow King 5318WD este echipata cu un rezervor de combustibil de 2,5 litri, care ii confera suficienta autonomie pentru a degaja zapada si gheata de pe suprafete mari de teren, fie vorba despre cai de acces, gradina, parcuri, spatii intravilane etc. Beneficiind de o tehnologie moderna de fabricatie, Texas Snow King 5318WD merita luata in considerare pentru aceasta iarna si cele care vor mai veni, fiind o investitie optima atat in stil cat si in calitate.

Ingrijeste-ti gradina ecologic cu motoferastraul (drujba) Jonsered CS 2238

postat de Lucian în Gradina

Producatorii de utilaje pentru taierea si ingrijirea padurii si a gradinii sunt din ce in ce mai preocupati si de dimensiunea ecologica a mestesugului lor, iar manufacturierul suedez Jonsered este unul dintre primii agenti economici care sa ne propuna astfel de utilaje ecologice construite dupa o tehnologie suta la suta originala.

O drujba special destinata pentru taierea lemnelor pentru foc, ingrijirea gradinii sau alte operatiuni similare, motoferastraul Jonsered CS 2238 este un utilaj cu adevarat ecologic, care inglobeaza un motor marca Clean Power™ cu o putere de 1.5 kW/2 CP, alimentat de un rezervor de combustibil de doar 0.3l si un altul de ulei de 0.19l.

Usor de manuit si prietenos cu mediul inconjurator, produsul Jonsered CS 2238 este in egala masura adresat si utilizatorilor industriali, avand o capacitate cilindrica de 38 cm cubi si o turatie maxima recomandata de 9000 rpm. In greutate de doar 4.6 Kg si cu o lungime sina de 33-40 cm, motoferastraul Jonsered CS 2238 produce un nivel maxim de zgomot de pana la 118 db(A), oferind o acceleratie optima si o manevrabilitate maxima gratie designului sau ergonomic.

Tehnologia Clean Power™ incorporata in motorul drujbei Jonsered CS 2238 ajuta la reducerea noxelor cu pana la 75 de procente si creste randamentul combustibilului cu pana la 20 de procente, fiind considerata o revelatie in lumea constructorilor de utilaje pentru exploatarea lemnului.

Dotat si cu functii suplimentare TURBO si ANTI VIB, motoferastraul Jonsered CS 2238 poate reduce in egala masura si cantitatea de praf eliminata in aer precum si nivelul vibratiilor, fiind prin aceasta unul dintre motoferastraiele de top din lume, recomandat din acest motiv calduros clientilor din Romania de magazinul BricoMall.

BricoMall va ofera o garantie diferentiata de 24 de luni pentru utilizatorii casnici si de 6 luni pentru utilizatorii industriali la acest produs de marca, iar TRANSPORTUL GRATUIT este inclus in serviciile oferite la achizitionarea motoferastraului (drujba) Jonsered CS 2238.

Creste randamentul afacerii tale cu compresorul de aer Stager V-0.15/12.5

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Un produs suta la suta made in Romania, “Compresorul de aer Stager V-0.15/12.5″ este un utilaj de ultima generatie, cu un design robust si echipat cu 2 cilindri/2 trepte compresie care il fac suficient de puternic pentru a fi operat in orice mediu de lucru, fie vorba despre unul industrial, comercial sau pentru uz personal.

Exploatarea acestui compresor de aer construit dupa o tehnologie moderna, bazata pe 2 trepte de compresie, permite generarea unei puteri marite si cresterea simtitoare a timpilor reali de operare a utilajului, o caracteristica mult ravnita in special de utilizatorii industriali si intreprinzatorii particulari care au nevoie de un utilaj care sa ii deserveasca constant pentru un randament optim al afacerii lor.

Dotat cu un rezervor de 50 de litri, compresorul Stager V-0.15/12.5 faciliteaza pastrarea presiunii intr-un interval nominal si sigur, oferind o crestere garantata a calitatii serviciilor si optimizand procesul de productie, indiferent de utilajele deservite de compresorul Stager V-0.15/12.5.

Beneficiind de o putere de 12.5 CP si operand la o presiune de 8 bari, modelul Stager V-0.15/12.5 poate furniza un debit optim de 150 L/min, operand la o tensiune de 400 de volti si o frecventa de 50 Hz. Alimentarea sa electrica il face ideal pentru mediile industrial si cel comercial, iar dimensiunile sale de 980x450x780 mm si greutatea de 87 kg permit amplasarea sa convenabila in functie de necesitatile utilizatorului.

Putand fi folosit la nevoie si ca sistem auxiliar pentru caderile de tensiune, compresorul de aer Stager V-0.15/12.5 ofera o putere totala de 1.9 kw si este superior altor modele de compresoare de aer, generand si temperaturi mult reduse comparativ cu alte produse similare. Chiar si atunci cand ne referim la traditionalele generatoare electrice, compresorul de aer cu 2 trepte de compresie este mai sigur si mai fiabil decat acestea, crescand astfel simtitor randamentul unei afaceri de succes.

Magazinul BricoMall va ofera pentru achizitionarea acestui produs TRANSPORT GRATUIT si o garantie de 12 luni si va asigura ca nu veti regreta aceasta investitie in calitate si performanta, incurajandu-va sa dati un vot favorabil si produselor made in Romania si nu doar celor prezente in oferta manufacturierilor deja consacrati de pe piata internationala.

Linkuri