Articole din luna ianuarie, 2013

Transpaleta Pramac GS/BASIC 22S4 este ideala pentru lucrul pe podele netede si alte tipuri de suprafete standard

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Producatorii de stivuitoare trebuie sa se adapteze constant la cerintele crescute ale pietii, in prezent foarte multi dintre clienti dorindu-si sa poate opera mai usor si mai eficient aceste utilaje, indiferent daca este vorba despre stivuitoare sau transpalete ori daca este vorba de un produs electric sau doar despre unul cu actionare manuala.

Pramac Group Romania a reusit sa raspunda cu succes acestor cerinte, iesind puternic pe piata cu o oferta tentanta de transpalete si stivuitoare dintre care BricoMall a selectat pentru dumneavoastra produsul Transpaleta Pramac GS/BASIC 22S4 -1150mm, de interes nu doar prin pretul sau promotional, dar si datorita unor caracteristici tehnice de exceptie.

Transpaleta Pramac GS/BASIC 22S4 -1150mm face parte din seria de produse Pramac GS Pro si este o transpaleta manuala destinata ridicarii si transportului de sarcini in paleti sau containere de dimensiuni standard. Cu o lungime furca de 1150mm si o latime furca de 525 mm, Pramac GS/BASIC 22S4 este alegerea ideala pentru operarea pe podele netede si alte tipuri de suprafete, avand o capacitate maxima de incarcare de 2200 kg.

Beneficiind de un sistem de propulsie si de ridicare de tip manual, transpaleta Pramac GS/BASIC 22S4 poate parea la o prima vedere un produs prin nimic iesit din ordinar, dar greutatea sa de doar 63 kg precum si conditiile de temperatura extrema la care poate fi operata (intre -12°C si +50°C) o fac intrumentul ideal de lucru pentru orice depozit de marfa cu pretentii.

Construita in intregime din otel durabil tratat cu vopsea anticoroziva, transpaleta Pramac GS/BASIC 22S4 poate fi exploatata inteligent gratie sistemului ingenios de franare precum si operarii in 13 pasi a furcii de ridicare care lucreaza cu o viteza de coborare standard de 0,1 m/s.

Pramac GS/BASIC 22S4 este fara indoiala alegerea ideala pentru lucrul pe podele netede si alte tipuri de suprafete, iar BricoMall va ofera pentru acest produs transport gratuit si garantie de 12 luni. Nu uitati sa consultati de asemenea si restul ofertei BricoMall pentru gama sa completa de stivuitoare, aici putandu-se regasi si multe alte produse de maxim interes pentru nevoile afacerii voastre.

Electropalanul RIO 100 este sigur, silentios si are aplicatii multiple atat in industrie cat si in agricultura

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

In greutate totala de doar 18 kg, electropalanul RIO 100, oferit clientilor romani de compania italiana IMER, este un utilaj modern cu aplicatii multiple pentru industrie si/sau agricultura, fiind un produs de ultima generatie, compact si usor de aplicat, care suplimentar nu necesita niciunul dintre sistemele clasice de ancorare.

Foarte populare in ultimii ani printre cunoscatori, palanele electrice pot ridica greutati variate cu rapiditate si in deplina siguranta pentru operatorii lor, functionarea electropalanelor fiind controlata eficient si de la distanta cu ajutorul consolelor sau pupitrelor de comanda spre deosebire de palanele mecanice unde riscul de accident este simtitor mai crescut.

Functionand in principiu deloc diferit de un palan mecanic, electropalanul beneficiaza in plus de un sistem ingenios de angrenaje si un motor electric puternic, doua puncte forte care ii cresc exponential randamentul, operatiunile de ridicare/manipulare fiind efectuate la superlativ si cu maxima precizie.

Electropalanul RIO 100, oferit clientilor sai de magazinul BricoMall, beneficiaza astfel de un motor cu putere de 0.37 kW, capabil sa dezvolte 1400 rpm, mai mult decat suficient pentru a ridica si manipula greutati cu sarcina maxima ridicata de 100 kg la o inaltime de lucru utila de pana la 20 m si cu o viteza medie de ridicare cu sarcina maxima de 15 m/min.

RIO 100 se ataseaza foarte rapid si aproape oriunde la inaltimea si in pozitia dorita cu ajutorul unui carlig dotat cu elemente de siguranta sau alte accesorii de maxima utilitate, fiind astfel eliminati din start timpii morti si putandu-se trece la treaba cat mai repede posibil si fara a se risca vreun accident atunci si numai atunci cand se respecta cu strictete instructiunile de utilizare ale producatorului.

Intretinerea corecta a electropalanului RIO 100 si revizia periodica a angrenajelor de otel in baie de ulei maresc durata de viata a utilajului si mentin randamentul sau la parametrii initiali garantati de producator, oferind suplimentar si o functionare cu adevarat silentioasa pe intreaga durata de desfasurare a operatiunilor cu acest produs.

Nivelul de zgomot generat de electropalanul RIO 100 nu depaseste nivelul general acceptat de 70 db(A), iar dispozitivele sale de siguranta pot preveni riscul de accidente gratie sistemului original de franare-blocare automata precum si accesarii facile a pupitrului de comanda care este prevazut cu doar 3 butoane, pentru a stimula astfel randamentul maxim si viteza de reactie a operatorilor sai.

Asemenea oricarui alt electropalan produs de o companie serioasa, si electropalanul RIO 100 foloseste un cablu din otel cu diametru generos de 3 mm si in lungime de 20 m, foarte sigur si calduros recomandat pentru lucrul cu sarcini ridicate de pana la 100 kg.

Cu dimensiunile sale reduse de 300/290/280 mm si in greutate de doar 18 kg, electropalanul RIO 100 este alegerea ideala pentru intreprinzatorii din industrie si agricultura care isi doresc un plus de productivitate pentru afacerea lor de succes, toti acestia fiind invitati sa consulte online documentatia tehnica a produsului si sa faca astfel o investitie inspirata si in deplina cunostinta de cauza, consultantii de vanzari BricoMall standu-le la dispozitie 7 zile pe saptamana, 24/24h.

Echipamentele de masura 3 in 1 ajuta mult afacerii voastre. Testati chiar azi nivela laser/detector tensiune/cabluri CEM LA-1010!

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

Lucrurile se schimba de la un an la altul nu doar in domeniul IT sau alte domenii de activitate de varf ci si pe piata serviciilor de amenajari interioare, aici afacerile infloritoare fiind corect stimulate de tehnologia de ultima ora care ajuta simtitor la cresterea eficientei si reducerea consistenta a timpilor de executie pentru aproape orice tip de proiect, indiferent daca este vorba despre un client major sau doar despre o mica revizie tehnica.

Noile echipamente de masura 3 in 1 cuceresc de la o zi la alta piata, aceste echipamente avand multiple functii si putand fi utilizate in domenii de activitate dintre cele mai diverse, plecand de la tamplarie si industria mobilei pana la constructii, instalatii sanitare si electrice sau amenajari interioare diverse. Sunt dispozitive de mare precizie, simplu si sigur de utilizat si pot opera cu materiale dintre cele mai diverse precum lemnul, betonul sau metalul.

Un astfel de echipament de masura de ultima ora va este oferit de BricoMall, care a selectat acest produs special pentru a raspunde cererii, dar si buzunarelor tuturor romanilor, Nivela laser/Detector tensiune/cabluri CEM LA-1010 fiind o minune a tehnicii de varf din prezent, capabila sa detecteza cablurile electrice, tevile si racordurile metalice, alte materiale metalice, structurile ascunse din lemn si cam aproape orice improvizatie sau instalatie care necesita inlocuirea sau revizia sa tehnica.

Nivela laser/Detector tensiune/cabluri CEM LA-1010 imbina serviciile oferite de o nivela si un detector de tensiune standard cu avantajele tehnologiei pe baza de laser, in acest mod putandu-se detecta in adancime, dar fara a se distruge suprafata de lucru prezenta cablurilor electrice active sau inactive, a racordurilor si tevilor metalice sau alte structuri metalice, a lemnului etc., iar aceste operatiuni sunt posibile atat pentru peretii traditionali din caramida si/sau beton cat si pentru cei realizati cu rigips sau cu alte materiale moderne de constructie.

Echipata si cu functii de marcare precisa a zonelor de interes, CEM LA-1010 ofera posibilitati de utilizare nelimitate, permitand pivotarea pe orizontala si verticala cu rotire la 90 grade sau 180 grade, dupa caz, operatiunile putand fi efectuate atat in sensul acelor de ceasornic cat si in sens invers. CEM LA-1010 se calibreaza automat pentru metal sau lemn si prezinta si o functie de inchidere automata pentru conservarea duratei de viata a bateriei.

Afisajul digital al nivelei laser/detector tensiune/cabluri CEM LA-1010 include si suport sonor, senzorii cu led fiind asistati astfel si de semnal sonor atunci cand se detecteaza informatiile dorite. Adancimea standard de detectie este de 200mm, aceasta putand fi ajustata in functie de materialul cautat, putandu-se opta alternativ pentru o scanare standard sau una de adancime. CEM LA-1010 este alimentata de o baterie de 9V, prezinta un design ergonomic, o tastatura intuitiva, simplu de folosit, si are o greutate de doar 180g.

Pentru detectie lemn si/sau metal se recomanda ca CEM LA-1010 sa fie utilizata in conditii de umiditate relativa de aproximativ 33-55%, nivela fiind simplu de calibrat gratie unor dispozitive ascutite care permit atasarea si manevrarea sa facila pe suprafata de lucru. BricoMall va ofera pentru acest produs o garantie de 12 luni si va invita sa selectati si alte produse de utilitate imediata din gama sa completa de nivele laser si alte echipamente de masura si control.

Linkuri