Articole din luna martie, 2013

Separatorul de grasimi necarosabil PEHD Subteran NG4 iti protejeaza reteaua de canalizare impotriva colmatarii

postat de Lucian în Gradina

Mai putin cunoscute si folosite in Romania, separatoarele de grasimi isi gasesc o utilitate imediata in special pentru operatorii industriali, captand grasimile provenite din industria alimentara, carmangerii, cantine etc., dar si pentru utilizatorii casnici unde un separator de grasimi va elimina surplusul din apele reziduale menajere, protejand astfel reteaua de canalizare publica sau privata impotriva colmatarii.

Destinate exclusiv epurarii apelor incarcate de uleiuri si grasimi de origine vegetala sau animala, separatoarele de grasimi nu sunt la fel de eficiente pentru retelele industriale sau apele pluviale care contin hidrocarburi si/sau uleiuri minerale, in aceasta situatie fiind recomandate produse mai adecvate precum separatoarele de hidrocarburi de tip aquaClean sau alte separatoare profesionale pentru hidrocarburi si/sau uleiuri minerale.

Pentru epurarea corecta si ecologica a apelor incarcate de uleiuri si grasimi de origine vegetala sau animala, magazinul BricoMall va propune modelul Separatorul de grasimi necarosabil PEHD Subteran NG4, care functioneaza pe baza principiului gravitational, apa uzata intrand in separator printr-un racord de linistire, fara a afecta procesul de separare, iar la final apa care iese din separator putand fi transportata fara probleme prin sistemul de canalizare public sau cel privat.

Separatorul de grasimi necarosabil PEHD Subteran NG4 este confectionat din polietilena si ofera un debit nominal de 4 l/s, avand o inaltimea a racordurilor de intrare de 900 mm si o inaltime a racordurilor de iesire de 920 mm. Separatorul de grasimi necarosabil PEHD Subteran NG4 se instaleaza foarte stabil intr-o groapa de constructie cu baza plana si apoi se realizeaza conectarea separatorului la instalatia existenta.

Intructiunile complete de instalare si utilizare a separatorului de grasimi necarosabil PEHD Subteran NG4 insotesc produsul comercializat, la cerere putandu-se oferi si consultanta tehnica pentru instalarea in cele mai bune conditii ale acestui separator de grasimi, deosebit de util pentru prevenirea colmatarii retelelor de canalizare.

La achizitionarea acestui produs, BricoMall va ofera o garantie de 24 luni precum si transport gratuit, clientii interesati putand sa consulte de asemenea si oferta completa a magazinului pentru sistemele de tratare a apei.

Refulatorul de frunze Stihl BG 56 este un ajutor de nadejde pentru gradinarii impatimiti

postat de Lucian în Gradina

Creat special pentru a intalni asteptarile clientilor fideli, refulatorul de frunze Stihl BG 56 este unul dintre cele mai moderne aparate din categoria sa si poate fi utilizat pe tot parcursul anului pentru indeplinirea unor operatiuni multiple, altele decat simpla curatenie de toamna sau de primavara, cand se folosesc de regula utilajele suflante pentru gradina.

Refulatorul de frunze Stihl BG 56 este echipat cu un motor marca Stihl de 1 CP, cu o capacitate cilindrica de 27,2 cm cubi, fiind alimentat de un rezervor pe baza de combustibil lichid cu capacitate de 0.5l. Economic si ecologic, Stihl BG 56 nu face mult zgomot, cantareste doar 4,2 Kg si va fi un ajutor de nadejde pentru curatarea aleilor, trotuarelor, terenurilor, gradinilor etc. pe toata durata anului calendaristic.

Insotit de un manual cu instructiuni precise, refulatorul de frunze Stihl BG 56 poate fi utilizat deopotriva de catre operatorii cu experienta sau cei fara experienta, tot ceea ce este nevoie de aflat putandu-se regasi in paginile manualului de folosinta cu detalii si atentionari speciale, acolo unde este cazul.

Fata de alte modele de refulatoare de frunze, Stihl BG 56 nu necesita eforturi suplimentare pentru asamblare si punere in functiune, gratie inginerilor de la compania Stihl treaba putand sa demareze din start cu un maximum de usurinta si un minimum de efort. A nu se uita totusi faptul ca portul ochelarilor de protectie precum si portul manusilor este obligatoriu chiar si cand se apeleaza la modernul Stihl BG 56, aceasta fiind o conditie imperativa pe toata durata exploatarii acestui utilaj relativ mic, dar foarte puternic.

O adevarata afacere pentru toti cei interesati sa mentina curatenia pe tot parcursul anului, refulatorul de frunze Stihl BG 56 merita toti banii, fiind o investitie excelenta in calitate si performanta, suplimentar cumparatorii beneficiind si de functiile sale ecologice care se aliniaza la toate standardele internationale.

Consultantii de vanzari BricoMall va recomanda sa nu ratati aceasta ocazie unica, ei asteptandu-va pentru detalii suplimentare la numerele de telefon disponibile 24/24h pe pagina noastra de contact. Pentru achizitionarea refulatorului de frunze Stihl BG 56 veti beneficia de o garantie de 12 luni precum si de asistenta tehnica de calitate.

Motosapa Texas Hobby 370TG aduce gradinaritul in mileniul al 3-lea!

postat de Lucian în Gradina

Oferta producatorilor de utilaje pentru agricultura si gradinarit este tot mai tentanta de la an la an, modelele puse pe piata in ultima perioada dovedindu-se extrem de utile si fiabile pentru cresterea randamentului, in special acolo unde exista si investitori care isi doresc sa creasca simtitor productivitatea afacerii lor.

Facand economii importante deopotriva la consumul de combustibil cat si la timpii de executie a operatiunilor dorite, motosapa Texas Hobby 370TG aduce gradinaritul in mileniul al 3-lea, fiind un utilaj modern, cu greutate scazuta, design compact si un motor pe benzina in 4 timpi, puternic si deosebit de eficient pentru lucrarile specifice din gradina si din agricultura.

Generand un nivel scazut de zgomot, motosapa Texas Hobby 370TG se porneste manual, oferind o latime de lucru ideala de 38 cm, la o adancime de lucru de 20 cm si poate fi utilizata astfel pe durata mari de timp, fiind si simplu de manipulat gratie dimensiunilor sale de 1210x380x1020 mm si greutatii totale de doar 29 kg.

Dotata cun un motor de 3.9 CP si o capacitate cilindrica de 120 cm3, motosapa Texas Hobby 370TG functioneaza la o turatie nominala de 3600 rpm si este special construita pentru a usura munca gradinarilor la cultivarea legumelor, cresterea florilor sau alte activitati de gradinarit care pot fi indeplinite prin atasarea unor accesorii care vin laolalta cu produsul amintit.

Prevazuta cu un sistem ingenios de operare, motosapa Texas Hobby 370TG poate fi exploatata la randamentul sau maxim, lamele fiind activate precis, iar transmisia de la motor catre lame generand o putere marita, necesara pentru pregatirea corecta a terenului pentru activitatile specifice din domeniul gradinaritului. Cu motosapa Texas Hobby 370TG, pamantul poate si trebuie sa fie lucrat de 2 si chiar de 3 ori, in directii diferite, in acest mod putandu-se ulterior cultiva la parametrii optimi legumele sau florile preferate.

Asa cum prevad si instructiunile producatorului, motosapa Texas Hobby 370TG trebuie operata cu imbracaminte de protectie, portul manusilor fiind de asemenea necesar precum si portul incaltamintei solide utila atat pentru protectie cat si pentru stabilitatea lucratorului pe toata durata exploatarii motosapei. Terenul trebuie obligatoriu curatat mai inainte de a se intra cu motosapa, pietrele, sticla, crengile sau alte materiale straine urmand sa fie indepartate pentru a se proteja astfel atat sapa cat si operatorul sau.

Dupa utilizare, motosapa Texas Hobby 370TG se poate curata foarte usor sub jet de apa, iar daca se doreste si folosirea unor materiale textile, atunci acestea trebuie sa fie moi si umezite anterior, nefiind recomandat sa se preseze materialul pe partile mecanice si fiind suficienta doar stergerea usoara dupa spalarea sub jet de apa nu prea puternic.

Un utilaj de gradina de ultima generatie si deosebit de eficient pentru lucrarile din gradina, motosapa Texas Hobby 370TG va este oferita de magazinul BricoMall la un pret competitiv, la achizitionarea acestui produs clientii beneficiind suplimentar si de TRANSPORT GRATUIT si o garantie de 12 luni.

Linkuri