Articole din luna iunie, 2013

Apa curenta in casa ta cu pompa de presiune submersibila 6000/5 automatic

postat de Lucian în Gradina

Fiabile si silentioase, pompele submersibile de ultima generatie sunt convenabile ca pret inclusiv pentru clientii din Romania si reprezinta o investitie necesara deopotriva pentru furnizarea de apa curenta cat si pentru irigatii sau alte activitati din domeniul gradinaritului care necesita apa din belsug.

Produsul Pompa de presiune submersibila 6000/5 automatic scos pe piata de compania de prestigiu Gardena si oferit clientilor din Romania de catre magazinul BricoMall este alegerea ideala pentru utilizatorii casnici, putand fi utilizat la fel de bine pentru fantani adanci ca si pentru cisterne de captare a apei, pompa de presiune submersibila 6000/5 automatic functionand impecabil pana la adancimea maxima de 13 metri.

Cu o putere maxima de 1050 W, pompa de presiune submersibila 6000/5 automatic de la Gardena este un utilaj ecologic si economic, dotata cu multiple functii menite sa previna risipa de apa si de energie precum si sa contorizeze consumul de apa, toate aceste functii fiind accesibile gratie senzorilor, filtrelor si dispozitivelor de siguranta si control complet automate care vor elimina erorile in functionarea pompei si vor impiedica impuritatile si corpurile straine sa patrunda in fluxul de apa.

Printre aceste functii standard cu care este echipata pompa de presiune submersibila 6000/5 automatic se numara si un manometru electronic, un senzor pentru jet care porneste/opreste pompa automat in functie de necesarul de apa, siguranta impotriva functionarii in gol care previne avarierea pompei etc., gratie tuturor acestor dotari pompa de presiune submersibila 6000/5 automatic putand functiona pe termen indelungat, fiind si foarte simplu de utilizat si de intretinut.

BricoMall va ofera garantie de 24 luni la achizitionarea pompei de presiune submersibile 6000/5 automatic, pentru acest produs toti clientii beneficiind de asemenea de transport gratuit si de consultanta tehnica de specialitate. Oferta completa a magazinului BricoMall pentru pompe submersibile este foarte generoasa, toti cei interesati fiind invitati sa o consulte in detaliu pentru a-si alege modelul preferat de pompa submersibila, acestea fiind disponibile pentru toate gusturile si buzunarele clientilor nostri.

Generatorul Curent Electric Trifazat SDMO PHOENIX 7300 T dubleaza randamentul afacerii voastre si reduce simtitor costurile cu energia electrica

postat de Lucian în Gradina

Unul dintre cei mai vechi producatori de generatoare electrice din Europa, compania franceza SDMO, a reusit sa faca furori pe piata mondiala cu noua sa gama de produse ecologice si durabile care vin sa raspunda cererii crescute din partea clientilor pentru generatoare economice care sa poata oferi o alternativa viabila la reducerea costurilor cu energia electrica.

Adresate atat operatorilor industriali cat si celor casnici, generatoarele de curent electric marca SDMO sunt simplu de exploatat si de intretinut, avand o durata de viata crescuta si performante notabile care le fac indispensabile pentru domenii variate de activitate precum industria, agricultura, comertul sau turismul. Functionand la fel de bine pe benzina sau pe gaz, generatoarele de curent electric SDMO, beneficiaza de motoare puternice, capabile sa ofere energie suficienta, si pot fi achizitionate in varianta lor pentru uz casnic sau industrial, dupa caz.

Mai putin stiut la momentul actual este faptul ca SDMO a reusit sa puna pe piata si o gama foarte moderna de generatoare de curent electric trifazat, deosebit de eficiente si cu siguranta dorite de foarte multi dintre clientii din Romania. Modelul Generator Curent Electric Trifazat SDMO PHOENIX 7300 T este, din acest punct de vedere, o minune a tehnologiei de ultima ora, dezvoltand o putere de 8.15 KVA la tensiuni de 400, respectiv 230 V si o frecventa normala de 50Hz.

Cu alimentare pe benzina si un rezervor combustibil de 7.3 litri, Generatorul Curent Electric Trifazat SDMO PHOENIX 7300 T are o autonomie de 2.8 h, beneficiind de un motor puternic si ecologic marca Kohler CH 440, de 11.9 CP, cu o capacitate cilindrica de 429 cm3. Pornirea se face manual, SDMO PHOENIX 7300 T respectand toate normele europene de protectia muncii si de protectie a mediului si generand un nivel maxim de zgomot de 71.5 dB.

In greutate totala de 109 Kg, Generatorul Curent Electric Trifazat SDMO PHOENIX 7300 T este un ajutor de nadejde cu multiple aplicatii pentru intreprinzatorii particulari sau pentru utilizatorii casnici si merita luat in considerare de catre acestia daca isi doresc o crestere a eficientei pentru activitatile lor precum si o reducere simtitoare a costurilor cu energia electrica.

Generatorul Curent Electric Trifazat SDMO PHOENIX 7300 T beneficiaza de o garantie indelungata de 36 luni oferita direct de catre producatorul SDMO, suplimentar clientii din Romania bucurandu-se si de asistenta tehnica continua precum si de experienta bogata a profesionistilor de la SDMO care ii vor ajuta sa optimizeze toate activitatile care necesita curent electric trifazat asa cum este acesta furnizat de catre modelul PHOENIX 7300 T.

BricoMall va ofera transport gratuit la achizitionarea acestui produs si va garanteaza faptul ca faceti astfel o investitie majora in calitate si performanta, generatoarele de curent electric trifazat fiind inca rare pe piata romaneasca si foarte cautate, din acest motiv, de catre multi dintre clientii nostri fideli.

Nu ezitati deci sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii pe acest subiect si a va decide apoi in deplina cunostinta de cauza sa faceti un nou pas necesar pentru a scapa in sfarsit de monopolul tiranic al marilor distribuitori de energie din Romania, punand mai multi bani in buzunare pe viitor si crescand simtitor si randamentul afacerii voastre.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO INVERTER PRO 1000, alegerea ideala pentru meseriasi si utilizatorii casnici

postat de Lucian în Gradina

Unul dintre cei mai vechi producatori de generatoare electrice din Europa, compania franceza SDMO, a reusit sa faca furori pe piata mondiala cu noua sa gama de produse ecologice si durabile care vin sa raspunda cererii crescute din partea clientilor pentru generatoare economice care sa poata oferi o alternativa viabila la reducerea costurilor cu energia electrica.

Adresate atat operatorilor industriali cat si celor casnici, generatoarele de curent electric marca SDMO sunt simplu de exploatat si de intretinut, avand o durata de viata crescuta si performante notabile care le fac indispensabile pentru domenii variate de activitate precum industria, agricultura, comert sau turism. Functionand la fel de bine pe benzina sau pe gaz, generatoarele de curent electric SDMO, beneficiaza de motoare puternice, capabile sa ofere energie suficienta, si pot fi achizitionate in varianta lor portabila sau cea industriala, dupa caz.

Foarte usoare (13 kg), portabile, cu un design compact, economice si simplu de folosit, gama de generatoare electrice monofazate SDMO Inverter Pro sunt alegerea optima pentru utilizatorii casnici, tehnologia dupa care sunt construite oferind siguranta totala pe durata exploatarii, dar si o tensiune si o frecventa mai stabila, viteza motorului fiind adaptata cu exactitate la cerintele aplicatiei pentru care este utilizat generatorul monofazat SDMO Inverter Pro.

BricoMall va ofera din acesta gama ultramoderna de generatoare monofazate produsul “Generator Curent Electric Monofazat SDMO INVERTER PRO 1000“, cu alimentare pe benzina si o putere generata de 1.0 KVA la o tensiune stabila de 230 V si o frecventa de 50Hz. La nevoie, mai multe generatoare monofazate SDMO Inverter Pro pot fi cuplate pentru a se obtine mai multa putere, si in acest caz tensiunea si frecventa fiind mult mai stabile decat in cazul generatoarelor de energie electrica traditionale.

Ecologic si silentios (insonorizat, nivel de zgomot 59 dB), Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO INVERTER PRO 1000 se conformeaza tuturor reglementarilor UE pentru siguranta in exploatare si protectia mediului, produsul beneficiind atat de brosuri tehnice foarte detaliate cat si de suport tehnic online oferit de producator pentru cele mai variate necesitati si proiecte ale utilizatorilor.

Echipat cu un motor solid in 4 timpi din clasa “industrial” marca Yamaha MZ50, Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO INVERTER PRO 1000 are un sistem de pornire manual si un rezervor de combustibil de 2,5 litri, suficient pentru a ii asigura autonomie pe durate mari de timp. Singur sau cuplat cu alte generatoare similare, SDMO INVERTER PRO 1000 poate fi de maxima utilitate pentru proiecte casnice mai putin pretentioase sau alimentarea unor dispozitive cu consum redus si va justifica pe deplin investitia voastra in calitate si performanta.

Producatorul SDMO ofera garantie de 3 ani la toate produsele sale, inclusiv pentru Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO INVERTER PRO 1000, suplimentar clientii beneficiind si de asistenta tehnica online precum si de consultanta gratuita oferita de specialistii nostri care va asteapta pentru detalii si comenzi ferme la numerele noastre de contact valabile pentru toti operatorii de telefonie din Romania.

Linkuri