Articole din luna septembrie, 2013

Protectie integrala contra riscurilor mecanice cu bocancii protectie Bac’Run 776 S3!

postat de Lucian în Echipamente de protectie

O incaltaminte de protectie special croita pentru utilizare profesionala in medii cu temperaturi scazute si/sau prezenta de hidrocarburi si obiecte taioase care pot rani laba piciorului, Bocancii protectie Bac’Run 776 S3 va ofera o protectie integrala impotriva frigului si a riscurilor mecanice a labei piciorului si a talpii corespunzatoare clasei de protectie S3.

Prevazuti cu piele naturala hidrofobizata si rezistenta la hidrocarburi si o captuseala din Gore-tex, Bocancii protectie Bac’Run 776 S3 ajuta garantat la prevenirea accidentelor la locul de munca, constructia lor solida marind simtitor gradul de securitate pentru angajatii care opereaza in conditii de temperatura scazuta sau pot fi expusi la socuri mecanice pe durata programului de lucru.

Beneficiind de bombeu compozit Spacium cu lamela metalica antiperforatie si brant antistatic, ergonomic si antibacterian, Bocancii protectie Bac’Run 776 S3 va sunt oferiti de magazinul BricoMall pentru marimi cuprinse intre 38-47, aceasta incaltaminte fiind special selectata de specialistii BricoMall in speranta ca va fi un ajutor de nadejde pentru protejarea profesionala a picioarelor voastre de frig, agenti chimici si socuri mecanice pe intreaga durata a programului vostru de lucru.

Comandati chiar acum Bocancii protectie Bac’Run 776 S3 apeland la numerele de contact BricoMall si nu va feriti sa consultati oferta completa pentru echipamente de protectia picioarelor special destinata afacerilor unde intemperiile vremii sau agentii chimici si/sau socurile mecanice pot favoriza cresterea riscului de accidente la locul de munca.

Fii mai protejat de intemperii si mult mai “vizibil” cu geaca iarna Sefton!

postat de Lucian în Echipamente de protectie

Clientii din Romania au devenit mult mai bine familiarizati in anii din urma cu gama variata de produse de imbracaminte si incaltaminte destinata pentru protectia si securitatea muncii, multe dintre aceste produse dovedindu-se a fi de-a lungul timpului nu doar utile, dar si confortabile si chiar elegante, lucru demn de luat in considerare atunci cand doresti la randul tau sa faci o alegere buna selectand produsul cautat din oferta bogata a producatorilor de profil.

Imbracamintea de protectie este mai de calitate atunci cand se respecta in totalitate si standardele internationale pentru protectia si securitatea muncii, un astfel de exemplu pozitiv fiind si Geaca iarna Sefton, o geaca de iarna impermeabila din poliester, comoda si eleganta, care confera protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile, fiind in acelasi timp fabricata si in conformitate cu normele EN 471 (protectie de inalta vizibilitate).

Prevazuta cu gluga si disponibila pentru clientii BricoMall in culorile galben si portocaliu, Geaca iarna Sefton poate fi procurata la un pret foarte convenabil pentru marimi plecand de la M si ajungand pana la XXXL, geaca fiind gandita special pentru lucrul in conditii meteo defavorabile, specifice sezonului rece.

Cu un design ergonomic si o confectie la standarde inalte, geaca iarna Sefton poate fi utilizata de profesionisti din domenii variate de activitate, oferind atat protectie suplimentara impotriva frigului cat si protectie de inalta vizibilitate, textura sa fiind impermeabila atat la frig cat si la umezeala, iar benzile reflectorizante asigurand o mai buna paza contra riscului de accidente gratie vizibilitatii lor ridicate.

BricoMall va invita sa consultati oferta sa completa pentru geci si echipamente de protectie pentru corp, alaturi de geaca iarna Sefton existand cu siguranta si alte produse de interes care sa se incadreze numai bine in bugetul vostru. Nu ezitati sa comandati acest produs sau orice alt echipament de protectie necesar voua apeland la consultantii de vanzari BricoMall disponibili 24/24h la numerele de telefon deja binecunoscute clientilor nostri fideli.

Fiabilitate maxima in regim intens de exploatare cu motopompa pentru apa semi-murdara Bisonte MPA2-S

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Pregatirea, manipularea si intretinerea adecvata a unei motopompe pentru apa murdara si semi-murdara asigura o performanta crescuta si o durata mai lunga de viata a echipamentului procurat de dumneavoastra, o asemenea motopompa fiind ideala pentru operatiuni cum ar fi golirea baltilor din gradina/curte/caile de acces, golirea subsolurilor, a rezervoarelor si/sau containerelor inundate si alte operatiuni similare mult mai greu de realizat in absenta unui echipament performant de tipul motopompelor pentru apa murdara sau semi-murdara.

O motopompa pentru apa semi-murdara nu poate fi operata de catre oricine, fiind nevoie de o instruire corespunzatoare a personalului care va exploata acest echipament, motopompa cerand luarea de precautii suplimentare pentru a se evita atat accidentele cat si distrugerea neglijenta a motopompei. Dupa folosirea sa, motopompa pentru apa semi-murdara trebuie intotdeauna curatata, existand pentru aceasta intructiuni clare in manualul sau de utilizare.

Riscul de accidente este simtitor crescut atunci cand motorul motopompei este pornit intr-un mediu in care se afla materiale inflamabile sau un mediu prost aerisit, aparand in astfel de situatii riscul de explozie, respectiv de sufocare. Este din aceste motive indicata utilizarea motopompei doar dupa ce se elimina riscurile potentiale de accident, doar asa putandu-se obtine rezultatele dorite, atat operatorul cat si echipamentul fiind corect protejati de orice eventual risc.

Un produs de ultima generatie, motopompa apa semi-murdara Bisonte MPA2-S este un echipament conceput pentru utilizare profesionala intensiva in apele semi-curate (semi-murdare), motorul sau cu alimentare pe benzina marca Subaru garantand o fiabilitate deosebita in regim crescut de exploatare. Bisonte MPA2-S este in egala masura si un utilaj ecologic, producatorii promitand costuri reduse de intretinere si consumabile de calitate interschimbabile, suplimentar oferindu-se si asistenta la punerea in functiunea a motopompei apa semi-murdara Bisonte MPA2-S precum si consultanta si instruire personal.

Bisonte MPA2-S este proiectata si fabricata pentru a respecta toate normele de calitate si siguranta in exploatare, fiind un echipament solid, prevazut cu cadru ranforsat, vopsit in camp electrostatic si tampoane pentru trepidatii, capabil de o inaltime maxima de pompare de 15 m si o adancime de absortie maxima de 8 m. Motorul marca Subaru are o putere de 6.0 CP, mai mult decat suficient pentru a ajuta motopompa Bisonte MPA2-S sa lucreze in regim intens de exploatare cu un debit maxim de 22 mc/ora la un diametru de refulare de 50 mm.

La achizitionarea motopompei apa semi-murdara Bisonte MPA2-S, magazinul BricoMall va ofera garantie standard de 12 luni si transport gratuit, pentru motopompele de apa Bisonte existand de asemenea si varianta echiparii optionale cu kitul de intretinere pentru motor si kitul roti pentru transport. Nu uitati sa consultati si restul ofertei magazinului nostru pentru motopompe de apa semi-murdara (semi-curata), aici putand gasi si alte produse care sa se potriveasca mai bine cu necesitatile si bugetul vostru.

Linkuri