Articole din luna martie, 2014

Sistem automatizat de irigat gradina si udat florile, sera sau gazonul cu programatorul udat Gardena T 1030 DuoPlus

postat de Lucian în Gradina

Cronometrele de apa moderne permit si incurajeaza crearea unui sistem automatizat de udat gradina, florile, sera sau gazonul, prin intermediul acestor programatoare pentru udat/irigat culturile sau gradina voastra orice gradinar asigurandu-se ca va avea mereu, chiar si pe timp de seceta, o gradina verde, bine intretinuta, cu plante frumoase si sanatoase.

Persoanele interesate pot alege din oferta completa a magazinului BricoMall un programator pentru udat gradina simplu sau unul din gama Duo, primele fiind utile pentru punerea la punct a unui sistem automatizat de irigare si stropire a culturilor din gradina voastra, dar cu unele limitari, iar cele din gama Duo putand ajuta la crearea unui sistem automatizat profesional pentru udarea culturilor cu o acoperire mai larga a tuturor spatiilor verzi care necesita apa din belsug cel putin o data in fiecare zi.

Modelul Programator udat Gardena T 1030 DuoPlus este solutia completa pentru toate necesitatile voastre, astfel beneficiind de un set dual de cronometre de apa care pot fi actionate automat in mod eficient si comod pentru sisteme de udare diferite cu cicluri de udare de asemenea diferite, temporizate optim in functie de necesitatile voastre particulare. Programator udat Gardena T 1030 DuoPlus permite programarea automatizata si in mod separat a maximum 3 cicluri de udare/irigare, fiecare ciclu putand fi programat pentru intervale de timp cuprinse intre 1 minut si pana la maximum 120 de minute.

Cele doua contoare de apa T 1030 plus  pot fi conectate la robinet printr-un conector ramificat pentru robinet marca GARDENA si pot fi apoi setate pentru udarea sau irigarea automata a doua sisteme separate, aici putandu-se alege intre gradina si sera sau intre gradina si gazon, ori intre gazon si straturile voastre de flori ornamentale si asa mai departe. Dispunerea in locatii diferite a zonelor-tinta unde este necesar un aport zilnic de apa justifica din plin apelul la solutia ingenioasa oferita de programatorul udat Gardena T 1030 DuoPlus, astfel pasionatii de gradinarit reusind sa suplineasca fara efort tot necesarul de apa pentru culturile si spatiile acoperite cu verdeata din preajma locuintei lor.

Programatorul udat Gardena T 1030 DuoPlus este alimentat de baterii alcaline de 9V care au o durata de viata de aproximativ 1 an de zile, sistemul fiind prevazut si cu un util afisaj integrat pentru functia baterie descarcata, astfel putandu-se lua din timp masurile necesare pentru inlocuirea in timp util a bateriei de alimentare pentru cronometrele de apa T 1030 DuoPlus. Fiecare cronometru de apa este usor de programat  prin intermediul unor butoane rotative mari, utilizatorii putand opta, la alegere pentru fixarea unor durate individuale si separate de control a fiecarui ciclu de irigare/udare a gradinii.

Putand fi activate si manual, cronometrele de apa sunt conectate si la un foarte util sensor de ploaie, asa realizandu-se economii importante la consumul de apa. Cu putin efort si ceva experimente se vor obtine in scurta vreme rezultatele dorite de voi, setarile complete pentru programatorul udat Gardena T 1030 DuoPlus fiind usor de deprins si deosebit de utile deoarece va permit sa desfasurati alte activitati in timp ce gradina, sera sau gazonul vostru sunt udate sau irigate, conform algoritmului setat de voi anterior, pentru un ciclu sau pentru doua ori trei cicluri pe zi.

Nu ratati aceasta oportunitate unica de a investi in confort si randament crescut pentru activitatile voastre din gradina, magazinul BricoMall asteptandu-va pentru comenzi ferme la numerele de contact binecunoscute unde veti afla si alte informatii privitor la oferta completa pentru programatoarele electronice pentru udarea si/sau irigarea profesionala a gradinii, gazonului si culturilor voastre favorite.

Motounealta Husqvarna 343 R va ajuta sa curatati profesional gradina in prag de primavara!

postat de Lucian în Gradina

Concepute in conformitate cu cele mai noi standarde pentru o utilizare ergonomica si ecologica, motouneltele profesionale pentru arbusti sunt special construite pentru performanta si reducere la maximum a timpilor morti, modelele de ultima generatie fiind mai puternice, dar si mai usoare si mai bine echilibrate atat prin priza lor ergonomica cat si prin distribuirea uniforma a centrului de greutate printr-un sistem ingenios de hamuri marca Trio-Balans.

Compania Husqvarna este liderul mondial in productia de motounelte profesionale pentru arbusti si alte utilaje pentru curatarea gradinii, din oferta acestui producator magazinul BricoMall selectand special pentru clientii sai modelul Motounealta Husqvarna 343 R, o motounealta profesionala pentru arbusti cu autonomie crescuta de functionare, prevazuta din fabrica cu o serie de functii menite sa ii creasca performanta, producatorul avand grija sa fie mentinute strict si standardele ecologice in vigoare pentru nivelul de noxe si de poluare fonica.

Motounealta Husqvarna 343 R

Prevazuta cu o tehnologie speciala LowVib de absorbire a vibratiilor, motounealta Husqvarna 343 R protejeaza operatorii sai impotriva efectelor secundare ale uzului indelungat al echipamentelor de mare putere, utilajul fiind dotat cu manere ergonomice si reazem compensat pe inaltime precum si cu alte functii suplimentare care reduc la minimum eforturile operatorilor si maresc in acelasi timp siguranta in exploatare a motouneltei Husqvarna 343 R.

Rezervorul de combustibil este transparent si a fost anume montat in fata motorului, astfel atingandu-se un echilibru ideal al centrului de greutate pentru motounealta Husqvarna 343 R care sa permita utilizarea sa cu un randament crescut indiferent de gradul de complexitate a operatiunilor la care este folosita. Echipamentul de taiere este mai lung decat la alte modele de motounelte pentru arbusti, astfel fiind optimizat intregul proces de curatare si taiere la o lungime ideala a arbustilor si de eliminare a tuturor celorlalte aspecte inestetice ale gradinii voastre.

Motounealta Husqvarna 343 R beneficiaza de un motor puternic de 2.7 CP cu o capacitate cilindrica de 45.0 cm³, rezervorul sau de combustibil transparent avand o capacitate de 0,9 litri, un atu in plus care permite o autonomie ridicata pentru exploatarea pe termen lung a acestei motounelte profesionale pentru arbusti. Operatorii pot inlocui rapid echipamentele de taiere, apeland la alegere si la accesoriile pentru taiere care sunt adeseori foarte utile pentru finalizarea unor operatiuni unde este se impune  finete in executie si accesorii adecvate pentru finalizarea cu succes a unor asemenea operatiuni.

La achizitionarea motouneltei Husqvarna 343 R, clientii BricoMall beneficiaza de transport gratuit si garantie indelungata, iar consultantii de vanzari ai BricoMall sunt la dispozitia voastra non-stop pentru detalii si informatii aditionale care pot include, la cererea clientilor, si alte sugestii inspirate din oferta completa a magazinului pentru motounelte de tuns gazon/gard.

Hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 asigura alimentarea automata cu apa a casei si gradinii tale!

postat de Lucian în Gradina

Tot mai cautate in ultima vreme au inceput sa fie hidrofoarele performante de ultima generatie care nu ocupa mult spatiu, dar sunt capabile sa alimenteze in regim non-stop atat necesarul de apa pentru o locuinta de dimensiuni medii cat si apa folosita la activitatile de gradinarit, unii utilizatori folosind aceste hidrofoare exclusiv pentru irigare si alte activitati din domeniul gradinaritului atunci cand au acces la apa curenta din alte surse, iar alti utilizatori dorindu-si sa foloseasca un hidrofor atat pentru alimentarea locuintei cu apa cat si pentru irigarea zilnica a gradinii lor.

Nu toate hidrofoarele vor si reusi sa faca fata pe termen lung cerintelor crescute ale utilizatorilor casnici, in multe situatii fiind necesare rezervoare mai mari sau diverse improvizatii ingenioase pentru a se putea obtine necesarul de apa atat pentru activitatile domestice cat si pentru cele din domeniul gradinaritului. Acolo unde resursele de apa sunt mai sarace, se apeleaza uneori chiar si la apa de ploaie sau la sursele de apa semi-murdara care nu vor putea fi folosite pentru alimentarea locuintei, dar sunt utile pentru irigatii si chiar la alimentarea masinii de spalat in conditiile in care pompa de apa este bine echipata cu filtre perfomante si durabile.

Hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 recomandat clientilor sai de catre magazinul BricoMall este solutia ideala pentru o instalare stationara ca element permanent al sistemului de alimentare cu apa. Hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 poate folosi la fel de eficient apa de ploaie cat si sursele curate de apa, acest model fiind dotat in serie cu un prefiltru care protejeaza pompa impotriva resturilor si a nisipului cu o supapa de sens. Pompa poate fi instalata  cu economie maxima de spatiu gratie designului sau compact, in acest mod asigurandu-se atat o instalare eficienta cat si o functionare fiabila si de lunga durata a pompei.

Hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 include un rezervor de apa cu capacitate de 24 l, pompa putand prelua mai intai apa de aici inainte de a fi activata sau dezactivata automat de intrerupatorul de presiune integrat. Orificiul mare de umplere garanteaza o umplere simpla si rapida a pompei, aceasta functie permitand functionarea initiala fara probleme, iar pentru situatiile cand este necesara alimentarea cu cantitati mari de apa exista un intrerupator manometric controlat electronic care activeaza independent pompa si apoi o inchide automat.

Un utilaj economic si ecologic, hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 permite folosirea cantitatilor mai reduse de apa prezente in bazinul de apa fara activarea pompei, pompa fiind prevazuta si cu un motor condensator care nu necesita intretinere si care este dotat cu protectie la supraincalzire, pompand apa fara probleme printr-un sistem cu jet sub presiune. Manometrul integrat indica permanent nivelul curent al presiunii, in cazurile de urgenta pompa putand fi golita rapid printr-un surub de drenare atunci cand exista pericol de inghet sau de fiecare data cand este nevoie de operatiuni de intretinere si control.

Inginerii de la compania Gardena au folosit la crearea acestui utilaj numai materiale de inalta calitate, hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 functionand silentios si necesitand un spatiu redus la locul de instalare gratie designului sau bine gandit, atat manometrul cat si intrerupatorul de presiune fiind integrate din constructie. Filtrul cu care este prevazuta pompa actioneaza la fel de eficient ca si restul componentelor, blocand imediat toate resturile si nisipul care ar putea afecta functionarea impecabila a pompei de apa.

In greutate totala de 15.5 kg, hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 lucreaza la o putere totala de 1100 W si este capabil sa ofere un debit maxim de pana la 4500 l/h. Un hidrofor de ultima generatie, Gardena 5000/5 permite o inaltime de ridicare a apei de pana la 50 m si poseda o putere maxima de aspirare a apei de pana la 8 m, toti parametrii sai de functionare situandu-se la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in exploatare.

Special gandit pentru a nu lasa utilizatorul la greu, hidroforul cu rezervor Gardena 5000/5 este o investitie sigura in calitate si fiabilitate si merita avut in vedere de catre toti clientii magazinului BricoMall care isi doresc un plus de confort si de performanta in propria locuinta sau la activitatile lor zilnice de gradinarit.

Linkuri