Articole din luna aprilie, 2014

Tractorul Honda HF 2315 SBE este utilajul ideal pentru intretinerea suprafetelor mari de gazon

postat de Lucian în Gradina

Inventarea si punerea pe piata a tractoarelor special destinate tunderii suprafetelor mari de gazon a reprezentat din start o adevarata revolutie pentru intreaga industrie a utilajelor de ingrijire a gazonului, tractoarele de tuns gazonul scurtand simtitor timpii necesari ingrijirii si intretinerii unor spatii foarte largi acoperite cu gazon si/sau iarba, lucru de maxim folos pentru detinatorii de astfel de suprafete mari care necesitau o ingrijire constanta, la niste standarde estetice superioare si pe tot parcursul anului.

In decursul timpului au fost testate mai multe tehnologii de taiere a gazonului integrate modelelor succesive de tractoare pentru taiat gazonul, iar intr-un final tractoarele cu motor cilindric in 4 timpi s-au dovedit a fi foarte eficiente, taind gazonul in mod uniform, mai din scurt si mult mai rapid decat orice alt model de tractoare special destinate intretinerii suprafetelor mari de gazon. Avand si o autonomie marita de functionare, aceste tractoare sunt cotate in prezent in topul utilajelor pentru ingrijirea gazonului, din toate punctele de vedere investitia intr-un asemenea tractoras modern pentru gazon justificandu-se pana la ultimul banut.

Din toata gama de modele prezente in oferta sa completa, magazinul BricoMall va propune elegantul “Tractor de tuns gazon Honda HF 2315 SBE“, un utilaj de inalta performanta echipat cu functii multiple, special proiectat pentru acoperirea unor suprafete mari de gazon, producatorii masinii Honda HF 2315 SBE garantandu-va o productivitate constanta de 4500 m2/h pentru acest tractor de tuns gazonul de ultima generatie.

 

Tractor de tuns gazon Honda HF 2315 SBE

Tractor de tuns gazon Honda HF 2315 SBE poate fi folosit cu aceeasi eficienta pe toata durata anului, fiind un model destinat intretinerii optime a suprafetelor mari de gazon la niste standarde estetice superioare, unanim apreciate de toti intreprinzatorii si particularii care detin terenuri largi destinate activitatilor profesionale, sportive sau recreationale si care au nevoie de astfel de utilaje performante pentru a stimula corespunzator randamentul afacerii lor.

Honda HF 2315 SBE este echipat cu un motor bicilindric in V marca Honda GCV 520, cu o capacitate cilindrica de 530 cc si o putere neta de 9.8 kW / 13.1 CP la o turatie nominala de 4000 rpm. Beneficiind de un sistem de transmisie hidrostatica, tractorul de tuns gazon Honda HF 2315 SBE este capabil sa taie precis si uniform gazonul la o inaltime reglabila de 3 – 8 mm, motorul sau eficient tip V-Twin, cu cheie de contact pentru pornire, asigurand putere fara vibratii, la o linie de taiere de 36″, cu evacuarea ierbii taiate si, optional, cu adunarea frunzelor cazute in saci mari, la viteze crescute de deplasare.

Elegant si confortabil, tractorul de tuns gazon Honda HF 2315 SBE este dotat cu panou de bord de tipul celor prezente la automobile, un sistem electric cu alimentare pe 12V si far pentru iluminare dupa lasarea intunericului pentru lucrul optim si in conditii de noapte. Beneficiind de 5 viteze inainte si 1 viteza inapoi, Honda HF 2315 SBE are o autonomie garantata de functionare de pana la 1,7 ore la un consum total de combustibil de 3,6 l / h. Capacitatea maxima a rezervorului de combustibil este de 6,2 l.

Magazinul BricoMall recomanda calduros tuturor clientilor interesati produsul Tractor de tuns gazon Honda HF 2315 SBE pentru care se ofera transport gratuit in toata tara si garantie de 12 luni precum si asistenta tehnica prompta si de calitate de la producatorul Honda. Nu ezitati sa cereti orice detalii suplimentare referitor la acest produs de la consultantii de vanzari BricoMall, in acest mod putand sa va convingeti pe deplin ca veti investi in calitate si performanta procurandu-va unul dintre cele mai peformante tractoare de tuns gazonul disponibile pe piata la ora actuala.

Lucrati mai eficient gradina anul acesta cu Motosapa Stager GX-85!

postat de Lucian în Gradina

Noile modele de motosape puse pe piata incepand cu anul acesta se dovedesc a fi extrem de utile si fiabile pentru cresterea randamentului activitatilor de gradinarit, aceste scule fiind ideale pentru gradinarii particulari si micii fermieri care le pot folosi cu succes pe toate tipurile de teren, uscat sau umed, ori pe teren stancos sau lutos.

Spre deosebire de modelele mai vechi de motosape care cereau o familiarizare temeinica cu tehnologia si principiile lor de functionare, motosapele din generatia ultima fac din gradinarit o activitate placuta chiar si pentru operatorii amatori, aceste scule moderne avand o greutate redusa, un design compact si un motor puternic, bine amplasat pentru a permite un maximum de manevrabilitate pe durata exploatarii motosapei.

O motosapa puternica si usoara, care incorporeaza o tehnologie moderna si este special adresata micilor fermieri pentru pentru utilizarea intensiva in activitatile lor de gradinarit, este produsul Motosapa Stager GX-85, o scula dotata cu un motor puternic si ghidon reglabil si o serie de dispozitive de control ergonomice care ofera utilizatorului controlul total al masinii atunci cand aceasta este în miscare.

 

Motosapa Stager GX-85

Motosapa Stager GX-85 este un utilaj ecologic, cu nivel de zgomot redus si consum mic de combustibil, lucru greu de crezut la o prima vedere daca sunt luate in calcul puterea mare a motorului sau pe benzina, in 4 timpi, racit cu aer si capabil sa dezvolte o putere neta de 5.5 CP la o turatie nominala de 3600 rpm.

Cu motosapa Stager GX-85, operatorii sai sunt mereu in siguranta, utilajul fiind dotat cu dispozitiv de autoblocare, care opreste masina în cazul pierderii controlului, aceasta functie putand fi folosita si in cazul transportarii masinii sau daca se doreste suspendarea temporara a muncii fara oprirea motorului. Suplimentar, motosapa Stager GX-85 este echipata cu viteza pentru mers inapoi care se poate dovedi de folos la repozitionarea si cresterea manevrabilitatii pe durata exploatarii sale.

Cu dimensiunile totale de 645 x 450 x 635 mm, motosapa Stager GX-85 este capabila de o latime de lucru de 85 cm si o adancime reglabila de lucru intre 8 – 15 cm, micii fermieri putand astfel sa isi lucreze gradina dupa cele mai noi standarde in materie de agricultura.

Magazinul BricoMall va ofera o garantie de 12 luni la achizitionarea acestui produs si transport gratuit in toata tara, consultantii de vanzari standu-va la dispozitie pentru detalii suplimentare referitor la modalitatile de plata si detalii tehnice suplimentare de interes pentru toti clientii interesati sa isi procure o motosapa moderna, economia, ecologica si capabila sa ofere un randament optim pe toata durata exploatarii sale.

Folositi cu incredere motoferastraul Husqvarna 236 la curatenia de primavara!

postat de Lucian în Gradina

Inspirandu-se de la alti producatori de top din domeniul sculelor si utilajelor pentru gradina, compania Husqvarna a iesit puternic pe piata cu produse usoare si ecologice care sa raspunda cerintelor utilizatorilor casnici, astfel celebra companie castigand inca si mai multi clienti fideli, multumiti ca isi vor putea procura pe viitor scule si utilaje tot mai performante, la preturi deosebit de competitive.

Motoferastraiele marca Husqvarna sunt simplu de folosit si prietenoase cu mediul inconjurator gratie emisiei reduse de noxe in atmosfera, un model exemplificator din acest punct de vedere fiind si Motoferastraul (Drujba) Husqvarna 236, un utilaj performant, cu greutate redusa, usor de manipulat si ideal pentru operatiunile curente de curatat gradina.

 

Motoferastrau (Drujba) Husqvarna 236

Motoferastraul (Drujba) Husqvarna 236 porneste usor si ofera maxima manevrabilitate gratie designului sau ergonomic, iar motorul sau care integreaza o tehnologie speciala X-Torq ofera suficienta putere pentru a se executa chiar si operatiuni in forta fara ca operatorul sa fie nevoit sa depuna eforturi suplimentare la taiere sau la executarea unor operatiuni de mare finete.

In greutate de 4.6 Kg si cu o putere neta de 1.39 kW / 1.9 CP, motoferastraul (Drujba) Husqvarna 236 este echipat cu un rezervor combustibil de 0.30l si un rezervor ulei de 0.20l, fiind un utilaj puternic, dar si economic cu o autonomie mare de functionare, deloc greu de curatat si intretinut la finalul operatiunilor specifice din gradina.

Magazinul BricoMall va ofera la achizitionarea motoferastraului (Drujba) Husqvarna 236  o garantie de 24 luni pentru utilizatorii casnici si de 6 luni pentru utilizatorii industriali si va asigura transportul gratuit oriunde in tara, la cerere putandu-se obtine informatii detaliate privitor la toate caracteristicile tehnice ale drujbei Husqvarna 236, un produs de top din gama sa disponibil acum si pentru clientii din Romania.

Linkuri