Articole din luna mai, 2014

Tractorul Husqvarna CTH 126, alegerea ideala pentru ingrijirea gradinilor cu teren drept, fara denivelari mari

postat de Lucian în Gradina

Tractoarele special destinate tunderii suprafetelor intinse de gazon si ingrijirii gradinilor fara denivelari mari scurteaza simtitor timpii necesari intretinerii acestor spatii verzi, asigurand cu un minimum de efort toate operatiunile de tundere a gazonului/ierbii la niste standarde estetice superioare si pe tot parcursul anului.

Beneficiind de o autonomie marita de functionare, tractoarele de gradina sunt cotate in prezent in topul utilajelor pentru ingrijirea gazonului, forma lor compacta permitand un grad ridicat de manevrabilitate in spatii inguste si garantand un randament crescut cu un consum scazut de combustibil.

Tractorul de tuns gazon Husqvarna CTH 126 este o alegere ideala pentru ingrijirea gradinilor cu teren drept, fara denivelari mari, fiind un model eficient si compact cu colector integrat, design inteligent si ergonomie sporita. Usor de manevrat datorita transmisiei hidrostatice actionata din pedale, Husqvarna CTH 126 este special gandit pentru ingrijirea gradinilor si a spatiilor verzi de aproximativ 1800 mp.

Viteza si sensul de deplasare pentru modelul Husqvarna CTH 126 sunt comandate cu ajutorul pedalelor, lucru care permite soferului sa isi pastreze ambele maini pe volan pentru un control mai bun al tractorului de tuns gazonul. Colectorul de iarba cu capacitate de 200l este usor de golit din scaunul soferului, iar scaunul poate fi ajustat in timpul mersului, in functie de necesitatile operatorului, inainte si in jos, in spate si in sus.

Tractorul de tuns gazon Husqvarna CTH 126 permite antrenarea sistemului de taiere prin simpla actionare a unui intrerupator de pe panoul de comanda, iar maneta pentru reglaj inaltime de taiere montata pe aripa usureaza mult reglarea inaltimii de taiere a ierbii in conditii de maxima siguranta de pe scaunul operatorului.

Beneficiind de o ingenioasa punte fata pivotanta, Husqvarna CTH 126 asigura amortizarea la socuri si ofera un confort excelent pe toata durata exploatarii sale, la nevoie putandu-se aprinde farurile puternice cu care este dotat tractorul de tuns gazonul pentru continuarea lucrului si dupa lasarea intunericului.

Un produs cu adevarat de top, tractorul de tuns gazon Husqvarna CTH 126 va este oferit de catre magazinul BricoMall cu o garantie de 24 de luni si transport gratuit, iar daca va doriti un alt model de tractor de tuns gazonul puteti consulta oferta completa a magazinului pentru tractoare de tuns iarba si/sau gazonul.

 

Masuratori precise pentru toti factorii de mediu cu TermoHigro/Anemo/Lux/Baro – metru LT LM-8000

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

Utilizate pentru analiza a mai multor factori de mediu in mod simultan, instrumentele de masura si control cu multiple functii destinate pentru masuratori precise ale umiditatii, temperaturii, intensitatii luminii, presiunii atmosferice sau nivelului de decibeli sunt instrumente complexe de evaluare a mediului ambiant care ofera informatii de maxima utilitate pentru antreprenori, constructori, savanti din toate domeniile stiintei sau doar simpli utilizatori casnici, toti acestia putandu-si forma o idee clara asupra factorilor de risc prezenti in orice locatie de maxim interes pentru dansii.

TermoHigro/Anemo/Lux/Baro – metrul LT LM-8000 este un asemenea instrument de masura super-performant care permite analiza detaliata a mediului ambiant prin masurarea umiditatii, temperaturii, intensitatii luminii si a vitezei vantului, in functie de rezultate putandu-se lua decizii importante si in deplina cunostinta de cauza pentru combaterea anumitor factori de risc care pot ameninta sanatatea omului sau pentru remedierea in timp util a unor detalii care tin de construirea, amplasarea ori mutarea anumitor obiective intr-o alta locatie cu un mediu ambiant mai favorabil.

TermoHigro/Anemo/Lux/Baro – metru LT LM-8000 este de asemenea util pentru mentinerea indicatorilor de mediu la niste parametri normali, odata depasite valorile critice putandu-se lua masuri urgente pentru eliminarea factorilor de risc care polueaza atmosfera si pun in pericol sanatatea populatiei. Datorita functiilor sale multiple de masura si control, TermoHigro/Anemo/Lux/Baro – metru LT LM-8000 va oferi o imagine mai completa a evolutiei factorilor de mediu pe durate date de timp, astfel putandu-se realiza analize detaliate si utile pentru aducerea mediului ambiant la niste standarde ecologice, benefice pentru sanatatea omului.

Dotat cu o interfata digitala care afiseaza simultan sau alternativ masuratorile durate, TermoHigro/Anemo/Lux/Baro – metru LT LM-8000 poate inregistra umiditatea aerului in intervalul 10… 95% RH, temperatura ambianta in intervalul 0… 50°C, viteza vantului in intervalul 0.4… 30m/s si intensitatea luminii in intervalul 0… 20.000 Lux, reprezentand astfel o investitie inteligenta si necesara pentru toti cei interesati de calitatea mediului ambiant unde isi petrec cea mai mare parte a timpului.

Magazinul BricoMall va ofera garantie de 12 luni la achizitionarea produsului TermoHigro/Anemo/Lux/Baro – metru LT LM-8000 precum si transport gratuit in Bucuresti si va invita sa consultati oferta sa completa pentru echipamente de masura si control unde veti putea gasi si alte produse de interes pentru voi pe care sa vi le puteti procura pe loc investind astfel inteligent in planurile voastre de viitor.

Fermierii cu scaun la cap lucreaza eficient pamantul doar cu Motosapa Honda FG 315 E2!

postat de Lucian în Gradina

Alegerea ideala a micilor fermieri, a expertilor in ingrijirea pajistilor si gradinilor ori a profesionistilor peisagisti care se pot lauda cu gradini minunate, Motosapa Honda FG 315 E2 este o unealta la fel de utila pentru un gradinar cu experienta, un horticultor impatimit sau un incepator intr-ale gradinaritului, cu ajutorul acestei motosape toate operatiunile decurgand mai rapid si mai eficient gratie tehnologiei de ultima ora incorporata in constructia sa.

Superioara prin performantele sale altor utilaje similare din gama sa, Motosapa Honda FG 315 E2 este un model modernizat de ultima generatie, prevazut cu o latime de lucru mare, de 800 mm, si special adaptata pentru a lucra pamantul mai in adancime, in acord cu planurile pe termen lung sau scurt ale gradinarului.

Dotata cu doua viteze de lucru, una inainte si una inapoi, Motosapa Honda FG 315 E2 poate fi manevrata mai usor la colturi sau deblocata rapid atunci cand frezele se impotmolesc in pamantul dificil de lucrat, aceste operatiuni si altele, de mai mare complexitate bazandu-se pe un motor puternic in 4 timpi de 4.6 CP care transforma lucrul cu aceasta unealta intr-o activitata agreabila si plina de satisfactii.

Motosapa Honda FG 315 E2 consuma mai putin combustibil decat alte unelte similare, dar poate oferi un randament superior gratie sistemului ingenios de freze prevazute cu supraprotectie pentru teren dur si compact precum si distribuirii egale a greutatii sale prin amplasarea unei roti de transport in fata care mareste simtitor gradul de manevrabilitate si stabilitatea motosapei.

O investitie pe termen lung in calitate si eficienta ridicata, motosapa Honda FG 315 E2 va asteapta sa ii testati la prima mana randamentul sau superior, iar magazinul BricoMall va ofera la achizitionarea acestui produs garantie de 12 luni si transport gratuit. Suplimentar, veti beneficia de suport tehnic de calitate atat din partea vanzatorului cat si din partea oricarui reprezentant Honda autorizat.

Linkuri