Articole din luna iunie, 2014

Gauri cu diametre mari in timpul cel mai scurt cu masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-6A

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Scule ideale pentru realizarea de gauri cu diametre mari in timp scurt si cu precizie maxima, masinile de gaurit cu carota diamantata beneficiaza de o putere sporita si o tehnologie speciala, net superioara masinilor de gaurit cu percutie sau ciocanelor rotopercutoare, aceste scule putand fi operate in conditii ecologice, la un nivel scazut de zgomot si cu emisii minime de praf.

O masina de gaurit cu carota diamantata este operata de regula de pe un stand profesional de gaurire si e prevazuta cu functii suplimentare care reduc la minimum vibratiile pe durata exploatarii sale, in acest mod putandu-se indeplini rapid si eficient orice aplicatie care presupune gaurirea cu maxima precizie in beton, caramida si alte suprafete de lucru mai dure sau mai putin dure.

Unul dintre modelele cele mai cautate pe piata noastra este produsul Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-6A, o scula fiabila care garanteaza performanta superioara a lucrarilor si rezistenta lor in timp. In greutate de doar 10.5 kg, Cabel CSN-6A este contruita ingenios pe suport de aluminiu si cu o carcasa din plastic armat cu fibra de sticla, astfel masina de gaurit beneficiind de un plus de manevrabilitate si o eficienta sporita.

 

Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-6A

Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-6A poseda un motor puternic de 2100 W optimizat pentru randament maxim si dotat cu un comutator de siguranta care protejeaza operatorul impotriva electrocutarii si permite oprirea rapida in caz de urgenta. Tot pentru situatii de urgenta, exista si un cuplaj de siguranta pentru oprirea motorului la blocarea carotei si un alt sistem de siguranta care previne arderea accidentala a carotei diamantate.

Pentru marirea duratei sale de viata, masina de gaurit a fost prevazuta din fabrica cu cremaliera si sistem de culisare rezistente la uzura, pe ansamblu Cabel CSN-10A fiind una dintre cele mai robuste masini de gaurit de pe piata noastra, capabila sa dea gauri cu diametrul cuprins intre 25-152 mm in beton, zidarie si caramida, fiind astfel o scula ideala pentru electricieni, instalatori si alti meseriasi care cauta un plus de performanta si de precizie pentru activitile lor profesionale.

Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-6A beneficiaza de 12 luni garantie si de transport gratuit oriunde in tara, consultantii de vanzari ai magazinului BricoMall standu-va la dispozitie pentru intrebari suplimentare si, la cerere, pentru a va prezenta oferta completa BricoMall pentru masini de gaurit cu carotata diamantata.

Curatare impecabila si economii mari la energie cu Masina de spalat pardoseli RCM GO 552

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

De maxima necesitate pentru mentinerea igienei si a aspectului impecabil al spatiilor industriale, comerciale, de agrement sau chiar si casnice, masinile profesionale pentru spalat pardoselile ofera performante deosebite cu economii insemnate de energie si detergent si constituie o investitie mai mult decat necesara pentru afacerile mici si mijlocii din Romania.

Masina de spalat pardoseli RCM GO 552 oferita clientilor sai de catre magazinul BricoMall este un model deosebit de masina pentru spalat pardoselile, cu design economic si compact si un randament impresionant de 1620 mp/h. Echipata cu 2 perii profesionale, masina de spalat pardoseli RCM GO 552 ofera o latime mare de lucru de 540mm si functioneaza impecabil in regim electric la o tensiune de 24V.

Recomandata pentru curatarea suprafetelor de dimensiuni medii sau mai mici de tipul piscinelor si salilor de sport, a saloanelor si holurilor din spitale, hoteluri si restaurante, supermarketuri, ateliere, suprafete industriale medii sau magazine si showroom-uri, Masina de spalat pardoseli RCM GO 552 nu va lasa la greu oferind o curatare profesionala fara urme umede sau dungi inestetice lasate de contactul detergentului cu suprafata de spalat.

 

Masina de spalat pardoseli RCM GO 552

Masina de spalat pardoseli RCM GO 552 are toate comenzile la mana si este usor de manevrat, operatorul sau avand o buna vizibilitate frontala si laterala si putand lucra cu maxima eficienta si fara eforturi deosebite. Echipata cu rezervoare din polietilena anti-coroziva de mare capacitate, masina de spalat pardoseli RCM GO 552 este dotata si cu lame de absorbtie mobile pe toate cele patru directii precum si cu un util indicator de golire a rezervorului de detergent.

Cu dimensiuni totale de 1220x700x1200 mm, masina de spalat pardoseli RCM GO 552 include un tanc cu volum maxim de solutie de 45 litri si un tanc de recuperare cu volum maxim de 48 de litri. Masina de spalat este echipata cu un sistem de tractiune semi automata si nu depaseste 200 de kilograme in greutate.

Magazinul BricoMall va ofera garantie de 12 luni si transport gratuit in toata tara pentru acest produs si va invita sa consultati oferta sa completa pentru masini de spalat pardoseli, toate modelele fiind produse de ultima generatie furnizate de catre producatorii de top pentru echipamente profesionale de spalat si curatat.

Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-10A

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Cea mai rapida cale pentru a realiza gauri curate si precise cu diametre mai mari de 50 mm este in prezent oferita de modernele masini de gaurit cu carota diamantata care beneficiaza de o putere sporita si o tehnologie de ultima ora care face ca aplicatiile de gaurire sa fie mai usoare si mai rapide.

Masinile de gaurit cu carota diamantata pot fi operate in conditii complet ecologice, cu un nivel scazut de zgomot si emisii minime de praf, pe durata exploatarii unei astfel de masini de gaurit vibratiile fiind abia resimtite mai ales atunci cand se utilizeaza si un binevenit stand de gaurire.

Un model deosebit de fiabil, oferit clientilor sai de catre magazinul BricoMall este si produsul Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-10A, o unealta care garanteaza performanta superioara a lucrarilor si rezistenta in timp, gama de anexe si accesorii care insotesc aceasta masina de gaurit acoperind toate cerintele tehnice pentru orice aplicatie dorita de un operator cu experienta.

 

Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-10A

Masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-10A este unealta ideala pentru electricieni si instalatori cand se doreste gaurirea in zidarie si caramida, permitand o gaurire rapida si precisa cu carota in zidarie si caramida de pana la 255 mm. Echipata cu un motor puternic de 2400W, Cabel CSN-10A permite executarea de lucrari rapide si precise, masina de gaurit oferind o eficienta maxima la o viteza optima de functionare.

Pentru o siguranta crescuta pe durata exploatarii, masina de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-10A este dotata cu un comutator de siguranta care protejeaza operatorul impotriva electrocutarii si permite oprirea rapida in caz de urgenta, cuplaj de siguranta pentru oprirea motorului la blocarea carotei si un reductor mecanic cu 2 viteze pentru selectarea turatiei optime la discretia operatorului.

Producatorul Cabel a introdus principii ergonomice la constructia masinii de gaurit cu carota diamantata Cabel CSN-10A optand in premiera pentru o greutate mai redusa a acestei unelte datorata suportului sau din aluminiu si carcasei din plastic armat cu fibra de sticla. Pentru marirea duratei sale de viata, masina de gaurit a fost prevazuta din fabrica cu cremaliera si sistem de culisare rezistente la uzura, pe ansamblu Cabel CSN-10A fiind una dintre cele mai performante masini de gaurit cu carota diamantata din lume de la ora actuala.

Magazinul BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 12 luni la achizitionarea acestui produs si va invita sa consultati oferta sa completa de masini de gaurit cu carota diamantata in eventualitatea in care veti considera ca doriti un alt produs similar din aceasta gama de unelte de gaurit de ultima generatie.

Linkuri