Articole din luna septembrie, 2014

Siguranta in exploatare si precizie cu modernul Megohmetru-multimetru Fluke 1577

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

Intrumente de mare precizie, capabile sa testeze retele electrice care functioneaza la tensiuni foarte mari, megohmetrele profesionale sunt special construite pentru a testa rezistente mari de izolatie plecand de la simple comutatoare si ajungand pana la generatoare puternice sau cabluri de inalta tensiune.

Megohmetrul poate fi folosit pentru teste de control prin sondaj sau pentru teste de incercare si s-a dovedit a fi un ajutor de nepretuit pentru pastrarea echipamentelor in bune conditii, intretinerea si administrarea preventiva a unor retele de tensiune de importanta vitala si corectarea in timp util a defectelor de functionare.

Megohmetru-multimetru Fluke 1577

Un astfel de instrument de masura de ultima generatie este si produsul Megohmetru-multimetru Fluke 1577 capabil sa masoare tensiuni pana la 1000V AC/DC sau curent 400 mA la o rezolutie de 0.01 mA si cu exactitate de 1% (ADC), respectiv 2% (AAC). Megohmetru-multimetru Fluke 1577 este util si pentru masurarea rezistentei de izolatie cu valori de pana la 50MO si exactitate de 1,2%.

Megohmetrul-multimetru Fluke 1577 este dotat cu functii multiple de avertizare, control si masura, operatorul sau primind date in timp real si beneficiind de avertizare sonora continuitate, iluminare ecran, functie HOLD si indicator baterie terminata.

Fluke 1577 lucreaza cu tensiuni de test de 500V si 1000V si poate masura rezistenta de izolatie in domeniul de masura cuprins intre 0.1MO si 600MO. Curentul de test nominal se situeaza la valoarea de 1mA, iar operatorul este avertizat sonor prin alarma la conectarea incorecta a sondelor.

Megohmetrul-multimetru Fluke 1577 oferit clientilor sai fideli de catre magazinul BricoMall include la livrare baterii, geanta de transport, set complet sonde (cordoane, sonde test, clesti crocodili, sonda cu buton de comanda) si manual de utilizare si beneficiaza de o garantie de 36 luni (12 luni pentru accesorii).

Garantia calitatii este oferita anul acesta de Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Gama de generatoare electrice produse de compania franceza SDMO reprezinta de multi ani pe piata mondiala o garantie a calitatii, iar seria recenta de generatoare monofazate scoase pe piata confirma acest lucru, noile generatoare electrice marca SDMO fiind nu doar fiabile si puternice, dar fiind in egala masura ecologice si economice.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000 vine astfel sa raspunda cererii crescute pentru produse de cea mai buna calitate, capabile sa ofere o alternativa viabila la alimentarea cu energie electrica si reducerea costurilor la consumul de combustibil, iar caracteristicile sale unice il recomanda ca pe unul dintre cele mai performante generatoare electrice de pe piata mondiala de la ora actuala.

 

Generator Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000 este nu doar simplu de exploatat si de intretinut, dar si ecologic, spre deosebire de alte modele de generatoare electrice pe combustibil lichid SDMO Inverter Pro 2000 generand un nivel de zgomot mult mai scazut, echipamentul venind insonorizat din fabrica si nedepasind plafonul de 59 dB pe durata exploatarii sale.

In greutate totala de doar 13 kg, Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000 poate fi transportat cu mare usurinta in orice locatie dorita de catre utilizatorii sai si apoi pornit manual pentru a oferi energie electrica in regim continuu pe o durata maxima de pana la 4.6 ore.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000 este alimentat de un rezervor pentru benzina cu capacitate de 4,2 litri si este echipat cu un motor Yamaha MZ80 in 4 timpi, OHV, racit cu aer din clasa industrial.

Pe durata exploatarii acestui generator electric veti beneficia de o putere maxima de 2.0 KVA si o tensiune stabila de 230 V la o frecventa de 50 Hz. Generatorul poate fi utilizat pe durate extinse de timp, dar va fi necesar sa permiteti racirea sa mai inainte de a umple rezervorul de combustibil.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Inverter Pro 2000 este fiabil si usor de intretinut si de curatat, nu ocupa mult spatiu si nu va lasa la greu atunci cand aveti mai multa nevoie de energie electrica pentru activitatile casnice sau profesionale la care doriti sa il folositi.

Magazinul BricoMall va ofera o garantie de 36 de luni la achizitionarea acestui produs precum si transport gratuit in tara. Suplimentar, sunteti invitati sa consultati oferta completa a BricoMall pentru generatoare electrice, aici putand gasi si alte produse care sa raspunda mai bine asteptarilor si exigentelor voastre.

Linkuri