Articole din luna noiembrie, 2014

Randament termic de 100% cu generatorul de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald cu ardere directa sunt utilaje relativ nou aparute pe piata noastra si reprezinta solutia ideala pentru incalzirea si uscarea de spatii si locatii dintre cele mai diverse, aceste generatoare de aer cald cu ardere directa pe motorina fiind concepute pentru a incalzi aerul chiar si in cele mai grele conditii meteorologice si utilizate mai ales in agricultură, cresterea animalelor si oriunde este nevoie de un flux continuu de aer cald.

Compania italiana Biemmedue este unul dintre cei mai vechi producatori de pe piata de generatoare de aer cald, generatoarele termice marca Biemmedue oferind un randament de 100% fara a necesita nicio instalatie suplimentara. Generatorul de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20, spre exemplu, utilizeaza drept combustibil motorina, este simplu de exploatat si ofera siguranta pe durata utilizarii sale gratie functiilor suplimentare de control care opresc automat generatorul pentru evitarea riscului de accidente.

Generatorul de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20 functioneaza ca un arzator automat pe motorina si este echipat cu o foarte sigura pompa motorina cu angrenaje Danfoss si dotat cu functii de securitate precum controlul electronic al flacarii de ardere, termostat de protectie pentru a se evita supraincalzirea, tablou electric de comanda, camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430 si sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardere.

Generator de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20

Furtunurile de alimentare cu motorina pentru generatorul de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20 sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil, garantie a unei rezistente ridicate la temperaturi scazute precum si la taiere sau zgarieturi, iar cablul de alimentare cu stecher este in lungime de 2 metri si prevazut de asemenea cu protectie termica si mecanica.

Foarte util in cele mai diverse domenii de activitate, generatorul de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20 incalzeste si mentine uscate spatii de dimensiuni medii in conditii de maxima siguranta in exploatare, utilajul oferind o putere calorica de 17.234 kcal/h si un debit de aer cald furnizat de 350 m3/h. Capacitatea rezervorului de motorina este de 17 l, iar generatorul in greutate totala de 20 kg poate fi mutat cu usurinta in functie de nevoile clientului.

BricoMall va ofera 12 luni garantie la achizitionarea generatorului de aer cald Biemmedue cu ardere directa GE 20 si transport gratuit oriunde in tara. Clientii interesati pot consulta suplimentar oferta completa a BricoMall pentru aeroterme pe motorina de aici putand selecta si alte produse de interes care sa raspunda optim cerintelor afacerii dumneavoastra.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Phoenix 4200 raspunde prompt asteptarilor clientilor romani

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Romania este una dintre tarile preferate de catre producatorul SDMO care ocupa o cota de piata importanta in tara noastra, romanii fiind impresionati de generatoarele electrice marca SDMO si preferandu-le adeseori altor modele similare care vin de la alti producatori de marca de generatoare electrice. Potentialul de vanzari pentru generatoarele SDMO este in prezent situat la cote bune, iar producatorul francez intentioneaza sa faca investitii suplimentare in Romania, care ar putea include si un lant de magazine pentru desfacerea produselor marca SDMO.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Phoenix 4200 este unul dintre cele mai performante generatoare electrice pe benzina din lume de la ora actuala care se incadreaza optim la toate standardele definitorii pentru selectarea unui generator electric de ultima generatie. Pretul, eficienta, usurinta in exploatare, costurile cu intretinerea si, desigur, caracteristicile tehnice ale generatorului curent electric monofazat SDMO Phoenix 4200 raspund asteptarilor chiar si a celor mai pretentiosi clienti, SDMO Phoenix 4200 furnizand o gama completa de servicii pentru utilizatorii casnici si/sau economici.

Generator Curent Electric Monofazat SDMO Phoenix 4200

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Phoenix 4200 ofera o putere totala de 5.5 KVA la o tensiune stabila de 230 V si este echipat cu sistem de pornire manual si multiple elemente de siguranta pentru prevenirea accidentelor si a distrugerii echipamentului pe durata functionarii sale. Un utilaj portabil, generatorul curent electric monofazat SDMO Phoenix 4200 cantareste nu mai mult de 72 Kg, fiind prevazut cu un rezervor combustibil  de 7,3 litri care ii asigura o autonomie de lucru de pana la 3.4 h.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Phoenix 4200 poate functiona in regim intens de exploatare, fiind recomandat ca la umplerea rezervorului sa se faca o pauza care sa permita racirea multumitoare a utilajului, pregatit astfel in mod corect pentru alimentarea cu o noua transa de combustibil lichid. Motorul Kohler CH 395 din clasa Industrial este un motor in 4 timpi, OHV, racit cu aer, capabil sa furnizeze o putere de 8.5 CP si incadrandu-se la standardele ecologice de poluare fonica.

Fiabil si usor de intretinut si de curatat, generatorul curent electric monofazat SDMO Phoenix 4200 nu ocupa mult spatiu si nu va lasa la greu atunci cand aveti nevoie urgent de energie electrica pentru activitatile casnice sau profesionale unde doriti sa il folositi. Este un utilaj de top care poate fi utilizat pe durate extinse de timp si poate fi transportat cu mare usurinta in orice locatie dorita de catre client. BricoMall va ofera garantie de 36 luni la achizitionarea acestui produs precum si transport gratuit in tara.

Linkuri