Articole din luna decembrie, 2014

Sudura profesionala si durabila cu aparatul de sudura Proweld MMA-630I (400V)

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Echipamente profesionale, simplu de utilizat si beneficiind de un ciclu de sudare ridicat,  aparatele de sudura cu tehnologie in sistem invertor sunt calduros recomandate atat profesionistilor cat si utilizatorilor casnici pentru aplicatii de sudura industriala sau de intretinere, aceasta gama speciala de aparate de sudura fiind ideale pentru sudarea ireprosabila a otelulurilor aliate prin apelul la functia de sudura in curent continuu (MMA).

Cu un design compact si echipat cu multiple functii de siguranta si afisaj electronic, aparatul de sudura Proweld MMA-630I (400V) este unul dintre cele mai performante echipamente din gama sa de pe piata la ora actuala, un aparat de sudura de ultima generatie cu randament energetic ridicat si consum redus la functionarea in gol. Beneficiind de o tehnologie speciala inverter IGBT, Proweld MMA-630I (400V) ofera un ciclu de sudare ridicat si functioneaza economic prin alimentare trifazica de 400V.

Aparat de sudura Proweld MMA-630I (400V)

Recomandate pentru sudarea in curent continuu MMA a otelurilor aliate, aparatul de sudura Proweld MMA-630I (400V) poate fi utilizat cu electrozi bazici si supertit si vine echipat din fabrica cu conectori TEB 35-50. Proweld MMA-630I (400V) poseda accesorii de maxima utilitate precum cablul cu cleste portelectrod si papuc de conectare la aparat, cablul cu cleste de masa si papuc de conectare la aparat, masca de mana din material plastic sau peria de sarma cu ciocanel pentru zgura.

In greutate totala de 54 Kg si cu dimensiuni compacte de 760x330x570 mm, aparatul de sudura Proweld MMA-630I (400V) este portabil si simplu de operat, producatorul incadrandu-se la toate normele internationale de protectie, izolatie si siguranta in exploatare cerute de standardele moderne. Magazinul BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 1 an la achizitionarea acestui produs, doritorii putand consulta, la alegere, si oferta completa a BricoMall pentru aparate de sudura.

Motopompa substante chimice si fluide corozive SDMO Specialist XC 2.34 H este lider absolut pe piata romaneasca

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Echipamentul ideal pentru filtrarea substantelor chimice si a fluidelor corozive, motopompa substante chimice si fluide corozive SDMO Specialist XC 2.34 H este unul dintre succesele recente de piata ale producatorului francez SDMO, o motopompa pentru apa sarata si substante chimice sau fluide corozive cu amorsare automata, dotata cu un motor profesional Honda GX 120 din clasa Industrial.

Alimentata pe benzina, motopompa substante chimice si fluide corozive SDMO Specialist XC 2.34 H este capabila de un debit refulat de 560 Litri/min si poate pompa fluidele la o inaltime maxima de 26 m si o adancime de absorbtie maxima de 8 m. SDMO Specialist XC 2.34 H are un diametru de refulare de 2 inch si poate filtra impuritati cu granulometria maxima de 8 mm.

Motopompa SDMO Specialist XC 2.34 H

Usoara (greutate 22 kg) si usor de exploatat, motopompa substante chimice si fluide corozive SDMO Specialist XC 2.34 H beneficiaza de un rezervor de combustibil economic care ii confera o autonomie totala de 2 ore in regim intens de functionare. Corpul pompei este construit integral din material rezistent la coroziune fiind special gandit pentru a putea transfera substante chimice agresive sau apa sarata fara nici un risc pentru integritatea motopompei sau siguranta operatorilor sai.

Magazinul BricoMall va ofera garantie indelungata de 36 de luni la achizitionarea motopompei substante chimice si fluide corozive SDMO Specialist XC 2.34 H si va invita sa consultati oferta sa completa pentru motopompe profesionale de ultima generatie dispobile la preturile cele mai convenabile de pe piata romaneasca.

Linkuri