Articole din luna martie, 2015

Preveniti mucegaiul si condensul in locuinta voastra cu aparatul Humydray Magnum Inodor

postat de Lucian în Gradina

Foarte cautate in ultima vreme de catre toti cei care doresc sa se protejeze de mucegai, condens, umiditate excesiva si, implicit, sa previna efectele lor devastatoare asupra sanatatii, dezumidificatoarele de interior profesionale vin pe piata in prezent intr-o formula complet noua si revolutionara cu rezultate de exceptie in ce priveste controlul umiditatii in exces si a prevenirii deteriorarii spatiului de locuit/munca si a tuturor obiectelor si mobilierului expuse constant umiditatii si altor conditii de ambient nefavorabile care depasesc standardele acceptabile.

Dezumidificatoarele de interior cele mai eficiente s-au dovedit a fi pana la momentul de fata cele care sunt produse pe baza de saruri de clorura de calciu de catre compania spaniola Humex S.A., dezumidificatoare care actioneaza ca un aborbant natural al mucegaiului, condensului si/sau umiditatii excesive din spatii de pana la 80 de metri cubi si care pot preveni astfel cu succes distrugerea lenta a peretilor si a bunurilor din locuintele particulare, garaje, subsoluri sau sediilor de firma ori comerciale. Aceste dezumidificatoare de interior pe baza de saruri de clorura de calciu pot fi folosite atat preventiv cat si ca o solutie optima pentru eliminarea efectelor provocate de excesul de umiditate.

Aparatul Humydray Magnum Inodor – 1 kg este unul dintre cele mai bine cotate produse din gama sa pe plan international si este special destinat spatiilor de pana la 80 de metri cubi unde va putea fi utilizat cu o singura rezerva pe parcursul a  1-3 luni in functie de starea mediului ambiant si excesul de umiditate prezent in incaperile unde este amplasat. Simplu de montat si de folosit, aparatul Humydray Magnum Inodor – 1 kg vine echipat cu rezerve universale de 1 kg de granule cu invelis protector pe baza de saruri de clorura de calciu, care nu prezinta risc la contactul cu pielea si care reusesc sa aduca in timp record umiditatea din atmosfera pana la pragul optim de 50-60%, asigurand astfel constant un mediu ambiant mai placut si mai sanatos.

Aparat Humydray Magnum Inodor – 1 Kg

Util pentru protejarea adecvata a locuintelor, subsolurilor, garajelor sau altor spatii inchise unde umezeala actioneaza neiertator, Aparatul Humydray Magnum Inodor – 1 kg functioneaza ecologic, fara electricitate, si este cautat atat de catre utilizatorii casnici (in special de catre proprietarii care detin ferestre si usi tip termopan) cat si de catre patronii de firma care au tot interesul sa isi protejeze investitiile maricele facute an de an in afacerea lor. Aparatul Humydray Magnum Inodor – 1 kg nu necesita operatiuni de intretinere, lichidul rezultat din absorbtia umiditatii excesive fiind colectat in siguranta in partea inferioara a recipientului, iar dupa epuizare rezerva putand fi rapid inlocuita cu o alta noua pentru a se mentine acelasi nivel optim de umiditate a ambientului, fie vorba despre garajul personal sau alte spatii de pana la 80 de metri cubi.

Printre beneficiiile deja testate pe care le poata garanta utilizarea in mod corect a Aparatului Humydray Magnum Inodor – 1 kg merita amintite prevenirea aparitiei mucegaiului sau eliminarea mucegaiului acolo unde este deja prezent, prevenirea aparitiei condensului pe geamuri, pereti, faianta si gresie, prevenirea distrugerii echipamentelor de birou si a mobilierului, reducerea simtitoare a riscului de boala cauzata de mucegai si excesul de umiditate (astm, reumatism, alergii diverse, boli cronice ale aparatului respirator etc.) si, nu in ultimul rand, eliminarea mirosului neplacut prezent intr-o incapere unde exista constant un exces de umiditate atmosferica.

Magazinul BricoMall recomanda calduros produsul Aparat Humydray Magnum Inodor – 1 kg tuturor clientilor interesati sa mentina un control strict asupra umiditatii excesive si sa previna aparitia mucegaiului, a condensului, a ruginei, a petelor si a altor pagube cauzate de excesul de umiditate atmosferica, la alegere putandu-se opta pentru produse similare din gama dezumidificatoare si accesorii destinate spatiilor mai reduse precum baile de apartament, dormitoare, dulapuri etc. Consultati in consecinta oferta completa a BricoMall pentru dezumidificatoare si investiti cu incredere in sanatate si un confort sporit atat acasa cat si la locul vostru de munca.

Motosapa ProGARDEN HS 1000 B reprezinta o investitie sigura in performanta si randament crescut

postat de Lucian în Gradina

Utile si fiabile pentru cresterea randamentului in activitatile cu specific agricol si cele de gradinarit, motosapele sunt utilaje de maxim folos pentru profesionistii din agricultura, peisagisti, gradinari particulari si micii fermieri, care au invatat cu totii sa obtina un maximum de beneficii apeland la o motosapa moderna, capabila sa lucreze la fel de bine atat pe teren drept si moale cat si pe un teren mai accidentat, uscat sau umed, ori pe teren pietros sau lutos.

Gratie inovatiilor tehnologice de ultima ora, ingenioase si absolut necesare pentru cresterea productivitatii, motosapele din generatia noua nu necesita un training indelungat pentru a fi folosite in mod profesional, cu astfel de scule agricultura si gradinaritul devenind aproape peste noapte activitati accesibile chiar si pentru entuziasti si nu doar pentru lucratorii cu experienta din domeniul agriculturii, al gradinaritului sau al peisagisticii si aranjarii spatiilor verzi.

Facand economii maricele la consumul de combustibil dar fara a face rabat de la calitatea executiei, motosapa ProGARDEN HS 1000 B este una dintre cele mai puternice utilaje din gama sa de pe piata la ora actuala, un produs cu adevarat de exceptie, robust si puternic, dotat cu un motor 170F Industrial de 7 CP, alimentat pe benzina si prevazut cu o cutie mecanica de viteze cu pinioane, o garantie a lucrului in conditii de maxima siguranta si cu un randament optim.

Motosapa ProGARDEN HS 1000 B

O motosapa puternica si usoara, in greutate de doar 60 de kilograme, motosapa ProGARDEN HS 1000 B este facil de manevrat, fiind echipata cu un ghidon reglabil si alte dispozitive ergonomice care ofera utilizatorului controlul total al masinii pe toata durata functionarii sale. Reglajul fin se realizeaza cu ajutorul cuiului spate, un dispozitiv ingenios care ajuta in acelasi timp si la un plus de control al utilajului in conditii de siguranta marita.

Motosapa ProGARDEN HS 1000 B are o latime de lucru reglabila intre 50-110cm, iar freza cu care este echipata se poate segmenta in doua bucati.  Cutitele (frezele) sunt de forma elicoidala si tratate termic dupa o metoda speciala menita sa le sporeasca rezistenta si eficienta in exploatare. Prevazute cu un sistem ingenios de autoascutire, frezele pot fi incadrate, atunci cand este necesar de o pereche de discuri de protectie plante, motosapa operand astfel dupa cele mai noi standarde in materie de agricultura.

La fel ca si in cazul latimii sale profesionale si generoase de lucru, motosapa ProGARDEN HS 1000 B este de asemenea capabila de performante similare si pentru exploatarea terenului pe verticala, producatorii sai proiectand acest utilaj deosebit pentru lucru la adancimi reglabile cuprinse intre 15-30cm. Asa cum este asteptat de la orice utilaj profesional, si in cazul motosapei ProGARDEN HS 1000 B curatarea si intretinerea reprezinta activitati simplu de realizat, ProGARDEN HS 1000 B fiind din toate punctele de vedere o motosapa performanta, deloc dificil de operat si de asemenea apta pentru lucrul in regim intens pe mai toate tipurile de teren destinat activitatilor agricole sau de gradinarit.

Un plus de versatilitate si eficienta pentru lucrarile din agricultura cu motocultorul Casorzo Golf

postat de Lucian în Gradina

Motocultoarele cu doua roti sunt utilaje versatile, economice si deosebit de eficiente mai ales atunci cand sunt utilizate inteligent de catre un operator cu experienta, care stie sa isi fixeze niste obiective clare si este capabil sa faca uz la maximum de toate dotarile cu care vin aceste utilaje performante, pentru profesionistii seriosi din agricultura si gradinarit un motocultor modern reprezentand din start garantia ducerii la bun sfarsit si in timpul cel mai scurt posibil a tuturor operatiunilor agricole si de intretinere necesare a fi indeplinite de-a lungul intregului an calendaristic.

Folosite tot mai frecvent de catre micii fermieri, dar si de catre gradinarii de meserie precum si de entuziasti, motocultoarele cu doua roti sunt foarte cautate in prezent pentru lucrari dintre cele mai variate din agricultura, plecand de la horticultura si amenajarea gradinii si ajungand pana la lucrari complexe de culturi agricole, aceste motocultoare reusind sa faca fata cu succes unei game largi de activitati din agricultura si/sau de gradinarit si de intretinere a spatiilor verzi.

Motocultor Casorzo Golf

Un model de top de pe piata la ora actuala este produsul motocultor Casorzo Golf, un utilaj complet care poate deservi atat lucrari cu specific agricol cat si operatiunile migaloase de taiere estetica a ierbii si gazonului, curatare a gradinii, maruntit sau alte activitati din agricultura si/sau gradina. Beneficiind de o gama larga de accesorii, motocultorul Casorzo Golf face fata cu brio lucrarilor complexe pe care le presupun activitatile din agricultura, horticultura si/sau gradinarit, fiind un utilaj profesional echipat cu tehnologie de ultima generatie.

Pus in miscare de un motor solid de 6.5 CP, model KOHLER SH 265, alimentat pe benzina, motocultorul Casorzo Golf este capabil de o latime de lucru de pana la 60 cm, Casorzo Golf fiind prevazut cu ghidon reversibil 180°, cu reglaj orizontal si vertical, si 4 viteze de lucru, 3 viteze inainte si 1 viteze inapoi. Anume gandita pentru pozitiile FREZA si COSITOARE, cutia de viteze a motocultorului Casorzo Golf vine in 8 trepte, cu ambreiaj conic sec, in caz de urgenta utilajul fiind prevazut cu un dispozitiv dublu de siguranta capabil sa impiedice schimbarea sensului de mers cand priza de forta functioneaza si, suplimentar, cu functia MOTOR STOP.

Toate accesoriile motocultorului Casorzo Golf pot fi schimbate, curatate si atasate in timp record, motocultorul fiind o masina cu adevarat versatila si capabila sa indeplineasca operatiuni dintre cele mai compleze la discretia operatorului sau. La achizitionarea sa, motocultorul Casorzo Golf vine insotit de consultanta tehnica, transport gratuit si garantie de 12 luni, iar doritorii pot consulta oferta completa a BricoMall pentru prasitori si alte utilaje necesare activitatilor pe care le desfasoara zi de zi.

Linkuri