Articole din luna aprilie, 2015

Un plus de igiena si uscare la standarde moderne cu Motopompa apa murdara Honda WT 30 X

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Cu aplicatii dintre cele mai diverse, motopompele de apa murdara sunt tot mai cautate de catre intreprinzatorii din Romania si chiar de catre persoanele fizice fiind niste utilaje de top care sunt destinate cu predilectie activitatilor unde este necesara vehicularea sau transvazarea apelor murdare pentru o uscare corecta si o igienizare la standarde moderne a suprafetelor celor mai variate.

Mai putin noroiul de foraj, motopompele de apa murdara asa cum este si modelul “Motopompa apa murdara Honda WT 30 X”, oferit promotional clientilor romani de catre magazinul BricoMall, pot fi utilizate pentru pomparea de de lichide murdare, interventii la canalizari de apa rece si apa calda, evacuri de incinte cu ape menajere si reziduale sau drenarea apelor din canale cu conducte sau cabluri industriale.

Motopompa apa murdara Honda WT 30 X

Remarcandu-se printr-o manevrabilitate ridicata si independenta energetica, motopompa apa murdara Honda WT 30 X este proiectata cu protectie suplimentara pentru lichidele incarcate (murdare), avand rotorul retras si un corp bazin turnat din aliaj de aluminiu cu zonele de aspiratie si refulare distincte.

Pentru o protectie suplimentara, Honda WT 30 X este echipata si cu un corp cu carcasa spirala turnat din aliaj de fonta cu crom, rezistent la uzura si prevazut cu blindaj cromat, montat pe un capac detasabil. Rotorul retras al motopompei apa murdara Honda WT 30 X este de tip deschis, alcatuit din aliaj de fonta cu crom montat pe arborele motorului.

Motopompa apa murdara Honda WT 30 X vine complet protejata contra apei si a impuritatilor fiind proiectata cu etansare mecanica  alcatuita dintr-un material special, rezistent la abraziune si coroziune. Cu un sistem de pornire manuala, usoara si sigura, motopompa apa murdara Honda WT 30 este echipata cu un motor ecologic cu consum redus de benzina (2.1 litri/h) si este prevazuta cu cadru solid pentru protectie si transport facil in orice locatie dorita.

Magazinul BricoMall va ofera garantie de 12 luni si transport gratuit la achizitionarea produsului “Motopompa apa murdara Honda WT 30 X” si va invita sa consultati oferta sa completa pentru motopompe unde veti putea gasi si alte produse similare care sa stimuleze inspre bine randamentul afacerii voastre.

Agricultura la standarde moderne cu motopompa irigatii Anadolu 4LD820 LS4 ES

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Motopompa irigatii Anadolu 4LD820 LS4 ES, unul dintre produsele de top din gama sa, este o pompa centrifuga monoetajata cu design compact, usor de utilizat chiar si de catre incepatori si cu aplicatii dintre cele mai diverse, plecand de la irigatii si desecari si ajungand pana la instalatii de stins incendii, alimentare cu apa, instalatii mobile de interventii inundatii, alimentare tamburi, instalatii cu aspersoare sau picurare.

Gratie inaltimii sale optime de pompare (45 m) si debitului ridicat (175 m3/h), motopompa irigatii Anadolu 4LD820 LS4 ES este utilajul ideal pentru lucrarile de irigatii din agricultura si poate fi folosita cu maxima usurinta fiind o motopompa destul de usoara si deosebit de robusta, rezistenta la vibratii si socurile mecanice.

Orificiul mare de umplere usureaza functionarea pompei cu randament optim si, gratie sistemului special de transport dotat cu manere ergonomice si roti pe fata, Anadolu 4LD820 LS4 ES poate fi manevrata la discretie, producatorul garantand o buna stabilitate in plan vertical precum si functionarea in regim intensiv si cu nivel redus de zgomot si vibratii.

Realizata din materiale speciale si prevazuta cu etansare mecanica,  motopompa irigatii Anadolu 4LD820 LS4 ES este echipata cu un motor Diesel model Antor 4LD820 de 17CP din clasa Industrial cu sistem de pornire electric si o turatie nominala de 2600 rpm. Diametrul de racordare este de 5″, iar diametrul de refulare de 4″, din multe puncte de vedere Anadolu 4LD820 LS4 ES fiind un produs de top capabil sa faca fata la toate cerintele specifice lucrarilor din agricultura moderna.

Upgrade inspirat pentru motocultoare si masini de tuns gazonul cu motorul Honda GC 190E

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Una dintre cele mai populare categorii de motoare puse pe piata de producatorul Honda, gama de motoare GC este cautata de catre profesionisti in mod aparte pentru motocultoare si masini de tuns gazon, aceste motoare fiind fiabile, usor de intretinut si capabile de performante remarcabile.

Modelul motor Honda GC 190E este proiectat cu un design OHC, usor si compact, si functioneaza in 4 timpi pe sistem de racire cu aer. Cu alimentare pe benzina, motorul Honda GC 190E are o capacitate cilindrica de 187cm3 si poate dezvolta o putere maxima de 3,9 kW (5,2 CP) la o viteza de rotatie de 3600 rpm.

Motor Honda GC 190E

Beneficiind de un raport optim putere/capacitate cilindrica, motorul Honda GC 190E poate fi utilizat in regim intensiv pentru aplicatii rezidentiale si comerciale diverse, inginerii de la Honda proiectand acest motor cu materiale de inalta calitate pentru reducerea masei si un sistem ingenios de cuplare care sa asigure cel mai scazut consum de carburant din toata gama de motoare situate in aceasta categorie.

Prietenos si cu mediul inconjurator, motorul Honda GC 190E este ecologic si respecta standardele de mediu in vigoare, consumand putin combustibil (1.5 l/h – 3600 rpm) si eliminand un minimum de noxe in atmosfera. In greutate totala de 13.2 kg, motorul Honda GC 190E poate fi amplasat rapid la un motocultor de la care se asteapta performante sporite sau, alternativ, la o masina de tuns gazonul si isi va face treaba temeinic, nelasandu-va niciodata la greu.

Magazinul BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 12 luni la achizitionarea motorului Honda GC 190E si va invita sa profitati de oferta sa updatata si completa pentru motoare de ultima generatie pe care o puteti consulta online, apeland la discretie si la consultanta gratuita oferita de asistentii de vanzari ai BricoMall 24/24h.

Linkuri