Articole din luna iunie, 2015

Un plus de paza contra incendiilor cu motopompa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Special create pentru aspirarea si evacuarea de lichide volatile, motopompele pentru produse inflamabile au la baza tehnici de ultima ora care permit evacuarea in conditii de siguranta a apei poluate cu lichide inflamabile, substante lichide volatile, lichide petroliere si alte lichide similare si sunt antrenate de motoare puternice pe combustibil lichid care permit evacuarea lichidelor la debite variabile in functie de performantele motopompei si gama de aplicatii pentru care este aceasta proiectata.

Functionand dupa principii similare cu motopompele obisnuite, motopompele pentru produse inflamabile includ in constructia lor elemente suplimentare de siguranta si trebuie utilizate cu respectarea stricta a indicatiilor producatorului lor, fiind absolut obligatoriu, de exemplu, sa fie umplut corpul pompei cu apa prin orificiul de umplere aflat in partea superioara a carcasei inainte de pornirea motorului. In caz contrar, pompa se poate supraincalzi, utilizarea acestui utilaj fara lichid provocand rapid un soc termic capabil sa distruga componente majore ale motopompei.

Echipata cu un sistem performant de racire pe aer cu o raza de 360 de grade si dotata cu un cadru ranforsat din otel pentru diminuarea vibratiilor, motopompa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX este un utilaj fiabil si rezistent special destinat evacuarii de produse volatile care poate extrage lichide de la o adancime de 8 metri care sunt apoi expulzate pana la o inaltime maxima de pompare de 38 de metri gratie motorului eficient pe benzina marca Robin – Subaru EX17 care dezvolta o putere de 5.7 CP la o capacitate cilindrica de 169 cm3.

Motopmpa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX

Motopompa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX functioneaza mai silentios decat alte utilaje din gama sa, produsul beneficiind de o tehnologie ecologica de ultima ora care garanteaza atat nivelul scazut de zgomot pe durata operarii motopompei cat si o racire optima a motorului absolut necesara pentru prevenirea riscului de incendii si a accidentelor nedorite care pot rezulta prin supraincalzirea motorului si a celorlalte componente ale motopompei pentru produse inflamabile Subaru P52 EX.

Dotata cu un set complet de accesorii care include 1 sita de aspiratie, 2 racorduri, 3 coliere, 1 cheie bujie, motopompa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX ofera un randament optim la un debit refulat de 750 Litri/min., rezervorul sau de combustibil pe benzina fara plumb garantand o autonomie mare de functionare in regim intensiv de exploatare.

Diametrul de racordare si cel de refulare specifice pentru motopompa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX este de 50 mm, astfel motopompa functionand la niste parametri ridicati de siguranta care nu permit accidentele cauzate de contactul dintre lichidele volatile (inflamabile) si temperaturile mai ridicate prezente in anumite momente pe zonele intens solicitate ale motopompei.

Consultantii de vanzari ai BricoMall va recomanda cu incredere produsul motopompa pentru produse inflamabile Subaru P52 EX pentru care beneficiati de o garantie de 36 luni si de transport gratuit in toata tara. Daca va intereseaza si alte produse similare din oferta completa a BricoMall pentru motopompe produse inflamabile puteti cere detalii suplimentare la numerele de contact ale BricoMall sau puteti vizita voi insiva pagina de prezentare pentru aceste produse de interes.

Tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 intretine spatii largi de teren cu un minimum de efort

postat de Lucian în Gradina

Modernele tractoare de gradina/tuns gazonul iesite recent pe piata atrag clientii din intreaga lume ca un magnet, mai intai datorita designului lor deosebit, deopotriva ergonomic si excelent stilizat si in al doilea rand datorita performantelor de invidiat de care sunt capabile aceste tractoare de gradina, unele destinate pentru tunderea unor suprafete de dimensiuni medii, iar altele foarte puternice si capabile sa acopere fara probleme suprafete foarte largi de teren acoperit cu iarba si/sau gazon.

Tractor de tuns gazon Husqvarna TC 342 este unul dintre utilajele Husqvarna de mare putere, fiind un tractor de gradina special proiectat pentru detinatorii de suprafete intinse de teren care au nevoie de un ajutor de nadejde pentru a curata spatii largi in mod eficient, rapid si fara mari eforturi. Dotat cu functie de colectare integrala si transmisie hidrostatica controlata prin maneta, Husqvarna TC 342 este utilajul cel mai recomandat din toate punctele de vedere, tractorul de gradina putand fi utilizat pe tot parcursul anului si fiind prevazut cu functii multiple necesare pentru intretinerea optima a unor suprafete largi de teren.

Tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 este echipat cu un motor in 2 cilindri cu transmisie hidrostatica marca Briggs & Stratton Endurance Series V-Twin, care dezvolta o putere de 18.7 CP si beneficiaza de lubrifiere completa sub presiune, utilajul lucrand optim la o latime de taiere de 107cm si o inaltime variabila de taiere de 38-102 mm. Husqvarna TC 342 este prevazut cu un rezervor mare de combustibil de 13.3 l si de asemenea cu un rezervor generos pentru colectarea ierbii si a frunzelor cu capacitate de 320l.

Tractor de tuns gazon Husqvarna TC 342

Printre functiile multiple care fac din acest utilaj unul dintre cele mai performante tractoare de gradina din lume la ora actuala se numara si functia SmartSwitch care asigura operarea sigura, feedback in timp real, starea bateriei, faruri, ROS si antrenarea cutitelor precum si pornirea si oprirea simplificata printr-o singura atingere. Motorul beneficiaza de functia Endurance V-Twin care asigura o filtrare premium a aerului, supape placate cu crom, suprafet de reazem extra finisate si un ventilator de racire supradimensionat pentru o durabilitate marita si performanta superioara.

Prevazut cu transmisie hidrostatica rapida operata de pedala, tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 beneficiaza de manevrabilitate sporita, sistemul sau automat de control al vitezei de deplasare asigurand tractorului o viteza constanta chiar si atunci cand gazonul este denivelat sau inclinat. Gratie functiei U-Cut, folosita la directie, tractorul vireaza cu usurinta si tunde iarba in jurul obstacolelor, un avantaj suplimentar care garanteaza mai putine zone netunse, un cosit foarte eficient si siguranta ridicata in exploatare.

Alaturi de alte tehnologii de ultima ora, tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342 este prevazut si cu functia BioClip de la scaun, operatorul putand comuta la discretie intre modul de colectare si modul BioClip (mulcire) prin intermediul unui dispozitiv de actionare situat pe tabloul de bord. Astfel sunt eliminati timpii morti, cutitele ascutite ale tractorului de gradina putand de asemenea sa fie actionate rapid tot de pe panoul de control prin functia speciala de angrenare electrica a cutitelor.

Daca v-am starnit interesul si considerati ca merita sa investiti in acest utilaj de ultima generatie, nu ezitati sa contactati imediat consultantii de vanzari ai BricoMall de la care veti putea primi nu doar detalii suplimentare despre tractorul de tuns gazon Husqvarna TC 342, dar puteti de asemenea solicita si alte recomandari din oferta completa a magazinului BricoMall pentru tractoare de gradina in cazul in care doriti sa va incadrati intr-un buget mai redus si optati pentru un produs similar, poate mai ieftin, dar nu si mai putin performant.

Preveniti daunatorii cu Atomizorul-Pulverizator Solo 423 Port, lider absolut pe segmentul sau de piata!

postat de Lucian în Gradina

Un atomizor profesional poate dezinfecta si trata recoltele, plantatiile mici, pepinierele sau orice alt obiectiv tinta din agricultura si alte domenii de interes. Modelele puse la dispozitia clientilor din Romania de catre magazinul BricoMall sunt simplu de folosit, usor de manevrat si au in dotare suporturi pentru a fi purtate in spate si curele inteligent proiectate.

Dispozitivele din gama de atomizoare si pulverizatoare oferite de BricoMall au o structura compacta, nu presupun eforturi in intretinerea lor si ofera utilizatorilor o presiune inalta, debit ridicat si randament optim pentru toate activitatile de dezinfectare, fertilizare si tratare chimica a plantelor si solului. Aceste produse sunt recomandate mai ales pentru eliminarea daunatorilor unor plante precum orezul, graul, pomii fructiferi dar si in plivirea chimica si protejarea legumelor.

Atomizorul-Pulverizator Solo 423 Port este liderul mondial al atomizoarelor si pulverizatoarelor, fiind un utilaj portabil si puternic care permite aplicarea in timp record si pe suprafete mari a pesticidelor si a altor substante lichide folosite in mod curent de specialistii din agricultura si gradinarit.

Atomizor-Pulverizator Solo 423 Port

Cu o raza de pulverizare mare si cadru-suport comod cu curele captusite si sistem de pretensionare este posibila utilizarea eficienta a Atomizorului-Pulverizator Solo 423 Port fara a se solicita la maximum utilizatorul si fara a se pune in pericol sanatatea acestuia gratie sistemului profesional de pulverizare cu emisii reduse si putere mare de pulverizare.

Atomizorul-Pulverizator Solo 423 Port este echipat cu un rezervor economic de combustibil de 1.4 litri si maner multifunctional pentru o singura mana. Rezervorul pentru substante chimice are o capacitate de 12 litri si un orificiu mare de umplere, iar motorul cu o putere de 4.1 CP si sistem de pornire manual garanteaza o exploatare eficienta si un randament crescut a acestui pulverizator de top produs de compania germana Solo.

In greutate totala de 11 kg, Atomizorul-Pulverizator Solo 423 Port poate fi folosit in aceleasi conditii de siguranta si confort in zona de munte, deal si in parcele de teren de la campie, utilizatorii sai putandu-l utiliza la alegere atat pentru aplicarea ierbicidelor si pesticidelor ca tratament de prevenire a daunatorilor cat si pentru raspandirea ingrasamintelor si substantelor chimice granulate.

Beneficiind de o transport gratuit si garantie de 12 luni, Atomizorul-Pulverizator Solo 423 Port reprezinta cu certitudine o investitie buna pentru cresterea randamentului afacerii voastre, detalii suplimentare putand fi obtinute 24/24h de la consultantii de vanzari ai BricoMall care va stau la dispozitie si cu alte informatii privitoare la gama completa de atomizoare si pulverizatoare din oferta magazinului BricoMall.

Linkuri