Articole din luna noiembrie, 2015

Freza zapada ProGARDEN FB1170AE este o freza de top cu evacuare in doua trepte

postat de Lucian în Gradina

O freza autopropulsata echipata cu un motor puternic, dotata cu un sistem de evacuare reglabil in doua trepte care permite aruncarea zapezii la distante de pana la 15m, manere incalzite si far pentru utilizare pe timp de noapte, freza zapada ProGARDEN FB1170AE este alegerea potrivita pentru curatarea parcarilor de mari dimensiuni, curtilor si spatiilor largi din zona marilor sedii comerciale si industriale precum si a cailor de acces principale acoperite cu straturi inalte de zapada.

La fel ca orice alta freza de zapada cu evacuare in doua trepte, freza zapada ProGARDEN FB1170AE functioneaza exclusiv pe baza de combustibil lichid (benzina), este echipata cu un motor de mare putere model G340FD si are o autonomie marita de functionare. Freza primara sparge gheata prevenind evacuarea accidentala a pietrisului, iar freza secundara poate fi reglata pe inaltime, in acest mod fiind eliminat riscul accidentelor si fiind crescut si randamentul utilajului atat pentru gheata si omatul tare, cat si pentru evacuarea cu succes a straturilor de zapada inalte.

Freza zapada ProGARDEN FB1170AE

Freza zapada ProGARDEN FB1170AE poate fi pornita atat manual prin actionarea la sfoara a demarorului cat si electric prin conectarea unui prelungitor de la freza la o sursa de curent (230V). Gratie cosului de evacuare reglabil, utilizatorul poate seta cu precizie directia dorita pentru aruncarea zapezii, ProGARDEN FB1170AE fiind proiectata sa degajeze cantitati mari de zapada in perioade scurte de timp.

Dotata cu anvelope mari de 18″ care maresc simtitor manevrabilitatea si deplasarea usoara in teren dificil, freza zapada ProGARDEN FB1170AE poate fi folosita atat pe timp de zi cat si noaptea, confortul utilizatorului fiind sporit prin dotarea frezei cu manere incalzite si cu far puternic pentru lucrarile pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate redusa. Utilajul ofera 6 viteze de mers inainte si 2 viteze pentru mersul inapoi, putandu-se deplasa mai rapid sau mai lent in functie de conditiile terenului precum si de obiectivele utilizatorului sau.

Magazinul BricoMall va ofera transport gratuit si ganratie de 12 luni la achizitionarea acestui produs de ultima generatie si va invita sa consultati oferta sa completa de freze de zapada de unde veti putea selecta si alte modele de freze de zapada poate mai potrivite pentru asteptarile voastre aparte.

Confort termic ridicat si randament 100% cu aeroterma RPL 15 FT

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Construite pentru a fi utilizate atat in spatii bine aerisite cat si in medii inchise (aerotermele de aer cald modelul RPL nu genereaza flacari deschise sau emisii toxice), acest tip de echipamente profesionale de mare capacitate calorica produse de compania Braco sunt adecvate pentru aplicatii mici sau medii, comerciale sau rezidentiale si ofera un randament excelent pentru activitati diverse din agricultura, constructii, marile garaje, depozite, birouri, sali de sport ori spatii comerciale.

Compacte si robuste, aerotermele model RPL nu necesita alimentarea cu combustibili traditionali, functionand impecabil cu alimentare electrica la 380 V, si sunt echipate cu elemente izolate de incalzire acoperite cu otel inoxidabil functionand fara fum, fara miros, fara umezeala, fara oxigen, silentios si la o eficienta de 100%. Motorul lor este prevazut cu protectie termica, iar caldura se raspandeste instantaneu, aerul curat si cald fiind eliberat prin panoul de evacuare frontal.

Un exemplu bun pentru aceasta gama de generatoare profesionale de aer cald il reprezinta modelul Aeroterma RPL 15 FT care genereaza caldura prin intermediul efectului Joule, iar ventilatorul axial produce un flux de aer care se incalzeste pe masura ce strabate elementele de incalzire. Functia de incalzire este controlata de termostatul de ambianta integrat pentru a mentine o temperatura constanta si pentru a preveni supraincalzirea.

Dotata cu termostat camera standard incorporat si protectie IPX4, aeroterma RPL 15 FT asigura controlarea automata a climatului interior, iar puterea termica reglabila permite ajustarea performantei generatorului conform nevoilor de incalzire si reduce costurile aferente consumului de energie. Carcasa din metal tratat cu substante speciale a aerotermei RPL 15 FT asigura o rezistenta mecanica mare, aeroterma RPL 15 FT fiind astfel protejata de pericolul unei supraincalziri sau a unui incendiu.

Capabila de o putere calorica de 51191 BTU/h, aeroterma RPL 15 FT permite ajustarea nivelului de caldura la discretia utilizatorului, astfel putand fi selectate mai multe trepte care vor ajuta simtitor atat la obtinerea unor standarde de temperatura optima cat si la reduceri substantiale la consumul de energie.

O alegere buna pentru proprietarii de afaceri din agricultura si constructii, dar si pentru spatiile comerciale de dimensiuni mari, sali de sport, depozite etc., aeroterma RPL 15 FT beneficiaza de o garantie de 24 de luni si transport gratuit, consultantii de vanzari ai BricoMall fiind pregatiti sa va ofere detalii suplimentare cu privire la acest produs sau alte produse de interes din oferta completa de aeroterme de ultima generatie a magazinului.

Optati in aceasta iarna pentru Technik TST 2600, o freza de zapada in doua trepte cu autopropulsie

postat de Lucian în Gradina

Frezele de zapada cu evacuare in doua trepte functioneaza exclusiv pe baza de combustibil lichid, sunt echipate cu un motor de mare putere si au o autonomie marita de functionare. Aceste utilaje profesionale sunt prevazute cu doua lame de frezare, prima fiind menita sa sparga gheata prin actionarea unui sfredel metalic care se invarte cu viteza mica prevenind in acelasi timp evacuarea accidentala a pietrisului, zapada si fragmentele de gheata fiind apoi preluate de catre a doua lama care vor fi faramitate si evacuate cu putere la o distanta optima. Freza secundara poate fi reglata pe inaltime, in acest mod fiind eliminat riscul accidentelor si fiind crescut si randamentul utilajului atat pentru gheata si omatul tare, cat si pentru evacuarea cu succes a straturilor de zapada inalte.

Frezele profesionale de zapada cu evacuare in doua trepte sunt destinate parcarilor de mari dimensiuni, curtilor si spatiilor largi din zona marilor sedii comerciale si industriale precum si cailor de acces principale acoperite cu straturi inalte de zapada. Toate aceste suprafete vor necesita obligatoriu serviciile unei freze de zapada in doua trepte, aceste utilaje fiind si mai puternice decat cele cu functionare intr-o treapta si de asemenea fiind echipate cu sisteme ingenioase de autopropulsare si anvelope inalte cu profil adanc sau senile care ajuta la inaintarea lor facila prin zapada depusa in straturi inalte si/sau pe suprafete unde sunt prezente pante si denivelari.

Freza de zapada Technik TST 2600

Freza de zapada pe benzina Technik TST 2600 este o freza de zapada cu pornire manuala, la sfoara, cu sistem de suflat in doua trepte actionata de un motor termic OHV pe benzina cu putere de 5.6 CP. Beneficiind de o greutate si o latime de lucru mai mari (80 Kg greutate, 660 mm latimea degajarii), freza de zapada pe benzina Technik TST 2600 prezinta o fiabilitate ridicata si ofera un randament optim pe suprafete diverse, incarcate sau nu si cu pietris si alte corpuri dure. Cu o constructie robusta si stabilitate marita in timpul lucrului, Technik TST 2600 va curata si degaja zapada pana la 12 m (difera in functie de tipul zapezii) lasand aleile/spatiile curate pe toata durata iernii.

Freza de zapada pe benzina Technik TST 2600 este dotata cu autopropulsie si roti inalte de 13 inch si este simplu de operat la o eficienta ridicata de lucru datorita celor 5 viteze de mers inainte si 2 viteze mers inapoi. Motorul robust cu putere ridicata a frezei de zapada Technik TST 2600 asigura randamentul necesar inclusiv in situatii de exploatare mai dificile, iar inaltimea de lucru a frezei de 510 mm si diametrul sfredelului metalic de 300 mm garanteaza operatiuni rapide si eficiente chiar si in iernile grele cand conditiile atmosferice sunt dintre cele mai potrivnice.

BricoMall va recomanda freza de zapada pe benzina Technik TST 2600 special pentru aceasta iarna, la achizitionarea produsului urmand sa beneficiati de garantie indelungata si transport gratuit in toata tara. Consultantii BricoMall de vanzari va stau la dispozitie 24/24h pentru detalii suplimentare privitor la freza de zapada pe benzina Technik TST 2600 si/sau pentru a va prezenta oferta completa a magazinului pentru gama sa de freze de zapada de ultima generatie.

Linkuri