Articole din luna decembrie, 2015

CompAir cu surub model C38 va garanteaza randament maxim si economii insemnate cu intretinerea si consumul de combustibil

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Avantajele utilizarii compresoarelor cu injectie de ulei se cuantifica prin intervale mari intre revizii, costuri mici de intretinere si consum redus de combustibil. Aerul comprimat obtinut este de inalta calitate datorita echipamentelor speciale de filtrare. Compresoarele cu surub se utilizeaza in toate domeniile industriale de top din prezent. Motocompresoarele cu surub pot fi dotate si cu generator electric pentru activitati secundare, de iluminat, pentru alimentat scule electrice sau alte echipamente ce necesita alimentare cu energie electrica monofazata sau trifazata.

Compresoarele din aceasta gama incorporeaza cele mai moderne tehnologii si procese de fabricatie, pentru a oferi utilizatorilor un echipament economic si fiabil. Echipate cu dotari standard care includ bara de remorcare, frana de serviciu, frana inertiala, cuplare de remorca si instalatie electrica de semnalizare conform normelor rutiere, motocompresoarele mobile de aer CompAir cu surub sunt utilizate frecvent in constructiile civile si industriale, reparatii drumuri si alte domenii de maxim interes la ora actuala.

Motocompresorul mobil de aer CompAir cu surub model C38 are un design compact, este actionat de un motor diesel in patru timpi model Cummins A2300 racit cu apa. Debitul furnizat este de 3,8mc/min la o presiune nominala de 7bari. Proiectat si construit dupa standardul ISO9001, CompAir cu surub model C38 va ofera un grup de compresie cu eficienta ridicata, nivel scazut de zgomot, o constructie robusta si consum redus de combustibil. Aerul refulat este de buna calitate, uleiul rezidual se incadreaza la standardele ecologice de utilizare, iar procesul de filtrare are o eficienta foarte ridicata.

Motocompresor mobil de aer CompAir cu surub model C38

Printre avantajele in exploatare oferite de motocompresorul mobil de aer CompAir cu surub model C38 in raport cu alte modele de motocompresoare se numara si volumul mai mare de aer comprimat generat de un bloc de compresie performant si economic, un sistem de lubrifiere cu ulei pulverizat a sculelor actionate, sistem de control pneumatic asupra turatiei motorului, dubla izolare la vibratii in constructii standard, 15 ani garantie pentru livrarea pieselor de schimb, control automat a temperaturii uleiului motorului si a uleiului de compresie precum si un ingenios sistem de monitorizare si control a circuitului de compresie – este monitorizat tot circuitul de compresie si se porneste/opreste sistemul in caz de avarie sau suprasarcina.

Motocompresorul mobil de aer CompAir cu surub model C38 functioneaza la o presiune standard de lucru de 7 bar cu o turatie maxima in lucru de 2800 rpm si 1200 rpm pentru turatia maxima la mers in gol. CompAir cu surub model C38 este alimentat cu motorina, avand un rezervor generos de combustibil de 60 litri precum si o capacitate ridicata pentru baie ulei compresor de 9 litri.

La achizitionarea acestui produs BricoMall va ofera transport gratuit precum si consultanta de specialitate pentru toate detaliile suplimentare, oferita 24/24h de catre consultantii de vanzari ai magazinului. La alegere, puteti consulta oferta completa a BricoMall pentru compresoare de aer, aici fiind prezente mai toate modelele de ultima generatie care au castigat rapid in popularitate atat peste hotare cat si pe piata romaneasca.

Sudura trainica, precisa si fin executata cu aparatul de sudura Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Procedeul de sudura MIG/MAG, cunoscut si sub denumirea de sudura in mediu protector de gaz reprezinta o imbunatatire a procesului de sudura traditionala cu electrod invelit, tehnica de sudare fiind relativ asemanatoare, cu amendamentul ca la sudura MIG/MAG se folosesc aparate de sudare si pistolete moderne care asigura protejarea zonei de sudare prin intermediul unui gaz protector de tip MIG (inert) sau MAG (activ), astfel sudura fiind mai trainica, mai precisa, dar si mai fin executata.

La sudura MIG/MAG, gazul protector imbunatateste sudura gratie absentei aerului, in functie de metalele si aliajele de sudat apelandu-se fie la gaze inerte (argon, heliu, etc.) pentru cupru, aluminiu, titan sau magneziu fie la gaze active pentru sudarea otelurilor obisnuite, aliaje folosite in constructii, oteluri speciale folosite in domenii industriale variate si altele. Sudura MIG/MAG nu foloseste un electrod ci o sarma de sudura care este impinsa in baie de catre un sistem de avans. In vecinatatea baii, sarma de sudura trece printr-o diuza de curent, de la care preia energia electrica a sursei de curent necesara topirii materialului.

Aparatul de sudura Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo, propus clientilor sai de catre magazinul BricoMall, este o solutie de ultima ora pentru sudura monofazata tip MIG/MAG care garanteaza cusaturi sudate avand o calitate deosebita, rate mari de depunere si o stropire redusa, toate acestea la viteze de sudare net superioare sudurii traditionale. Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo este un aparat de sudura monofazat pentru sudura cu fir continuu, in mediu protector de gaz (MIG–MAG) ce asigura o calitate profesionala a sudurii, fapt care il recomanda pentru lucrari usoare in atelierele de reparatii auto, confectionarea tubulaturilor de aerisire/evacuare, industria alimentara etc.

Aparat de sudura Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo

Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo este racit fortat cu ventilator, are protectie la suprasarcina cu termostat si este prevazut cu roti si maner pentru transport facil. Beneficiind de alimentare monofazata la o tensiune de 220V, Telmig 150/1 Turbo permite reglarea simpla a curentului in 4 trepte si a dovedit in timp o mare flexibilitate pentru utilizarea intr-un domeniu larg de materiale precum otelul, otelul inox, aluminiul si altele. Folosit atat pentru sudura MIG-MAG pentru metale diverse cat si pentru indreptat table la cald, Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo a reusit sa ocupe in timp record un segment important de piata gratie usurintei sale in utilizare si randamentului sau optim.

BricoMall va livreaza aparatul de sudura Telwin Mig-Mag Telmig 150/1 Turbo cu pistolet de sudura cu cablu in lungime de 2,4 m (echipat pentru sarma de 0.8), cablu si cleste de masa, piese de prima uzura, toate beneficiind de garantie indelungata, si va asigura transport gratuit la achizitionarea acestui produs de ultima generatie. Alternativ, puteti consulta oferta completa a BricoMall pentru aparate de sudura Mig-Mag, aici putand gasi alte modele similare care se vor preta, poate, mai bine cerintelor specifice ale afacerii voastre.

Linkuri