Articole din luna februarie, 2016

Uscare rapida si incalzire optima cu Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner)

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor de dimensiuni mari atat la interior cat si la exterior, oferind astfel o gama larga de aplicatii. Generatoarele de aer cald cu ardere directa pe motorina sau kerosen, asa cum este si modelul Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner), sunt concepute pentru uscare rapida si eficienta in cladiri cu destinatii diverse precum si pentru incalzirea optima a spatiilor medii si mari.

Functionand pe principiul incalzirii directe, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) cere obligatoriu o ventilare continua a spatiilor unde este utilizata, aerul cald fiind eliberat la o temperatura ridicata. Echipata cu un compresor de aer rotativ care transmite aerul sub presiune spre ajutajul arzatorului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) ofera un randament marit la un consum redus de combustibil.

Vidul creat in interiorul ajutajului aspira combustibilul din rezervor. Mixtura de combustibil si aer este apoi mutata in camera de combustie unde va genera energie termica, ventilatorul urmand sa sufle aerul in interiorul si in jurul camerei de combustie, aerul astfel incalzit prin ardere directa fiind apoi eliberat la o temperatura foarte mare prin evacuare frontala.

Prevazuta cu un maner pentru a fi transportata usor, Aeroterma GRY-D 15 H beneficiaza de un design compact, este usor de utilizat, iar compresorul sau de aer rotativ genereaza o putere calorica de 51600 BTU/h. Camera de combustie pentru modelul GRY-D 15 H este realizata din otel inoxidabil special tratat, rezistent la temperaturi inalte.

Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) este un utilaj ecologic, emisiile rezultate in urma arderii fiind formate prioritar din vapori de apa si bioxid de carbon (CO2), aeroterma nefiind prin urmare daunatoare mediului inconjurator. Suplimentar si consumul de energie electrica este scazut, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) avand nevoie doar de un motor electric cu putere de 100W pentru a functiona la parametrii sai optimi.

Prevazuta cu functii automate si o unitate speciala de control a ambientului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) poate fi programata sa se declanseze autonom, pericolul de incendii fiind eliminat printr-un ingenios sistem tot automat de control al flacarii dotat cu dispozitive de siguranta care previn supraincalzirea si optimizeaza consumul de combustibil.

Magazinul BricoMall ofera garantie de 24 de luni la achizitionarea acestui produs si de asemenea transport gratuit in tara, iar consultantii de vanzari va asteapta pentru detalii suplimentare la numerele de contact ale BricoMall unde va puteti interesa si despre alte produse similare incluse in oferta completa pentru aeroterme si alte utilaje de incalzire/uscare.

Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Echipamente ideale pentru intretinerea optima a spatiilor de dimensiuni mari, masinile de maturat cu post de conducere de ultima generatie pot fi alimentate pe energie electrica, benzina sau motorina si nu doar ca sunt usor de manevrat, dar reusesc sa ofere un randament optim pentru maturarea, aspirarea si curatarea podelelor construite din materiale diverse care necesita intretinere zilnica, la standarde ridicate de igiena.

Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP este un utilaj performant, capabil sa asigure curatenia in timp record cu un randament de pana la 9800 metri patrati pe ora, operatorul sau lucrand asezat confortabil pe un scaun ergonomic care permite accesul rapid la pupitrul de control al masinii de maturat. Cu un design compact si manevrabilitate ridicata, RCM OTTO D TOP poate opera la fel de bine atat in spatiile inguste cat si in spatiile largi.

Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP

Alimentata pe motorina, Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP este dotata cu un puternic motor model Lombardini de 5.5kW (7.5CP) si beneficiaza de o latime ideala de lucru a periei centrale de 1400 mm. Silentioasa si compacta, Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP este construita din otel inoxidabil si include componente de calitate superioara care garanteaza fiabilitatea sa pe termen lung de vreme.

Praful, resturile ramase in urma operatiunilor curente si alte depuneri de pe podele sunt aspirate cu eficienta in rezervorul de 130 litri a Masinii de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP, iar podeaua este apoi curatata impecabil asigurand astfel un mediu de lucru ideal pentru depozite, sedii de firma si alte spatii unde este necesara intretinerea zilnica a podelelor fara zgomote puternice si in absenta completa a poluarii cu praf.

Un utilaj foarte eficient si ecologic, Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP include o serie larga de accesorii care pot fi utilizate la libera discretie a operatorului de fiecare data cand acesta va considera ca are nevoie de unul sau mai multe dintre aceste accesorii. Accesoriile se monteaza rapid si cresc simtitor randamentul Masinii de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP.

Magazinul BricoMall va ofera garantie de 24 luni la achizitionarea acestui produs si de asemenea transport gratuit si va invita sa consultati oferta sa completa pentru masini de maturat profesionale unde veti putea descoperi mai in detaliu si alte produse similare cu Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP care ar putea fi mai potrivite pentru afacerea voastra in functie de bugetul si obiectivele voastre.

Freza de zapada GPOWER 214, un ajutor ideal iarna pentru persoane fizice si micii intreprinzatori!

postat de Lucian în Gradina

Echipamente de top care va pot ajuta chiar si in cele mai vitrege conditii, frezele de zapada moderne cu alimentare pe benzina sunt utilaje fiabile care lucreaza eficient la cele mai scazute temperaturi si cele mai inalte zapezi, evacuand zapada rapid si fiind de bun folos pentru deblocarea in timp util a cailor de acces, drumurilor si imprejurimilor unei locuinte, sediu de firma sau a parcarilor si altor spatii publice.

Un model destinat special micilor intreprinzatori si persoanelor fizice cu gospodarii mari, freza de zapada GPOWER 214 este un utilaj foarte accesibil ca pret de vanzare si de asemenea extrem de eficienta pentru deplasarea in timp record a unor volume medii de zapada. Freza de zapada GPOWER 214 este construita special pentru persoane fizice si mici intreprinzatori si reprezinta alegerea ideala pentru curatarea zapezii din preajma hotelurilor, benzinariilor, parcarilor si aleilor precum si a gospodariilor si sediilor de firma.

Freza de zapada GPOWER 214

Contruita ingenios pe un sasiu de otel si echipata cu un motor performant, in 4 timpi, OHV de 3 CP, freza de zapada GPOWER 214 se deplaseaza cu ajutorul a doua roti anume construite pentru a nu se incarca cu zapada. Pornirea frezei de zapada se realizeaza manual (demaror), iar manevrabilitatea sa este net sporita gratie bunei aderente pe orice teren a rotilor sale puternice.

Echipata cu lame din otel rezistente, freza de zapada GPOWER 214 permite nu doar colectarea si evacuarea zapezii pana la 15 metri, dar si sfaramarea eficienta a ghetii si a zapezii intarite. Folosind freza de zapada GPOWER 214 veti obtine in timp record trotuare si alei curate si veti putea degaja straturile inalte de zapada adunate in preajma locatiei voastre.

Controlata cu actionare prin impingere, freza de zapada GPOWER 214 este usor de manevrat, cutitele sale prevazute cu cauciuc reducand simtitor socurile si vibratiile pe toata durata exploatarii utilajului. Capabila sa degajeze aproximativ 1500 metri cubi de zapada si gheata pe ora, freza de zapada GPOWER 214 este gandita ca un utilaj de mare putere destinat curatarii unor suprafete generoase in timpul cel mai scurt posibil.

In greutate de doar 23 Kg, freza de zapada GPOWER 214 poate fi utilizata cu usurinta chiar si de catre incepatori, fiind un utilaj de dimensiuni mici, dar eficient si robust si care permite o latime a degajarii de 355 mm si o inaltime a degajarii de 250 mm. La achizitionarea acestui produs, BricoMall va ofera beneficii suplimentare si de asemenea consultanta de specialitate pentru acest model sau orice alt model preferat de client si prezent in oferta completa a magazinului pentru freze de zapada.

Linkuri