Articole din luna martie, 2016

Masina de sablat/ ecruisat Contec Elephant

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Utilizate in mod frecvent pentru desprafuirea si slefuirea suprafetelor care nu pot fi curatate eficient prin apelul la metodele standard de intretinere, masinile de sablat/ ecruisat sunt utilaje versatile care pregatesc optim suprafete diverse, protejand distrugerea zonei de sablare si marind durata de viata a pardoselilor domestice.

Proiectata pentru a complementa masinile profesionale de ecruisat MODUL 200 si MODUL 350, masina de sablat/ ecruisat Contec Elephant are avantajul unor dimensiuni reduse, fiind utilajul ideal pentru pregatirea de suprafete inguste cu maxima rapiditate si eficienta. Usoara si sigur de manevrat, masina Contec Elephant face posibila curatarea suprafetelor pana la marginea peretelui cu randament optim si pe muchii si colturi.

Alimentata, la alegere, prin apelul la prize standard cu curent monofazat de 230 V sau cu curent trifazat de 400 V, masina de sablat/ ecruisat Contec Elephant poate fi folosita in regim intensiv de lucru pentru prelucrarea si pregatirea adecvata a pardoselilor domestice, atat comerciale cat si industriale.

Masina de sablat/ecruisat Contec Elephant

Utilajul ideal pentru amplasamente rezidentiale si/ sau comerciale si necesitand doar o sursa simpla de alimentare de 230 V, masina de sablat/ ecruisat Contec Elephant isi gaseste aplicatii diverse in cladiri particulare, restaurante, sedii de birouri, hoteluri, garaje, sali si holuri si ajuta la economii insemnate la bugetul unei companii prin minimizarea muncii manuale, respectiv prin eliminarea meseriasilor care cer atat o compensatie mare cat si materiale suplimentare de lucru.

Gratie dimensiunilor reduse, masina de sablat/ ecruisat Contec Elephant poate fi utilizata simultan cu alte activitati de intretinere, decorare interioara sau constructii si este usor de amplasat si folosit sub rasteluri, schele si chiar banchete, pe durata functionarii sale nefiind produse noxe sau particule de praf gratie sistemului special de desprafuire cu vacuum.

Consultantii de vanzari ai BricoMall va asteapta pentru detalii suplimentare la numerele de telefon deja binecunoscute clientilor nostri fideli, iar daca sunteti interesati de o gama mai larga de utilaje pentru sablat/ ecruisat, de asemenea puteti consulta pe indelete oferta completa a BricoMall pentru masini sablat/ ecruisat, aici putand identifica si alte produse de maxima utilitate pentru afacerea si nevoile voastre specifice.

Investeste inteligent in curatenie cu masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Masinile de maturat de ultima generatie sunt utilaje profesionale destinate atat pentru curatarea suprafetelor murdare interioare cat si a celor exterioare si pot fi actionate manual, prin impingere, sau pot fi dotate cu post de conducere asemenea masinilor moderne pentru tuns gazonul.

Masinile de maturat manevrate manual pot fi utilizate economic si eficient, fiind special concepute pentru accesul facil atat in spatiile largi cat si in spatiile inguste. Peria flotanta poate fi reglata pe inaltime, masina de maturat fiind ghidata cu precizie prin intermediul manerului glisant de catre operatorul sau.

Exista si modele de masini de maturat cu aspirare asa cum e si produsul “Masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT“, care asigura un grad superior de curatenie gratie sistemului dublu de aspirare si curatare, la nevoie aspiratorul putand fi oprit atunci cand se curata lichide sau alte substante care nu necesita aspirare.

Masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT

Masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT beneficiaza de un sistem de propulsie robust asigurat de un motor pe benzina model Honda de 3.3kW/4.4CP si capabil sa ofere un randament de curatare si aspirare de 2600 m2/h. Suplimentar, RCM BRAVA HT este echipata si cu container gunoi de 40 litri prevazut cu un sistem eficient de rasturnare pentru golirea completa a containerului.

Masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT poate fi utilizata pentru curatarea suprafetelor mici, interioare sau exterioare, si va fi de maxima utilitate in parcari, magazii, gradini, ateliere, dar si in hoteluri, supermarketuri sau sediile de birouri. Este un utilaj cu randament ridicat cu ajutorul caruia se poate matora rapid si fara efort orice suprafata murdara indiferent daca este sau nu acoperita si cu lichide diverse.

Beneficiind de tractiune mecanica, masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT a fost construita pentru o maturare rapida si usoara, cu traiectorie de maturare de 65 cm. Statistic, acest utilaj poate executa activitatea desfasurata de 5 oameni simultan, iar suprafata curatata se va prezenta intotdeauna la standarde superioare celor oferite de serviciile operatorilor umani.

O investitie inteligenta pentru afacerile mici si intretinerea complexelor hoteliere, a parcarilor sau a spatiilor de relaxare, masina de maturat cu aspirare impinsa RCM BRAVA HT beneficiaza la achiztionare de garantie extinsa oferita de magazinul BricoMall precum si de transport gratuit in toata tara. Nu ratati aceasta oferta de exceptie si consultati la nevoie asistentii de vanazari ai BricoMall pentru a afla detalii suplimentare precum si informatii detaliate cu privire la oferta completa a magazinului pentru masini de maturat.

Linkuri