Articole din luna aprilie, 2016

Curatenie la superlativ si aplicabilitate multipla cu aspiratorul industrial Contec Tornado

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Oferind servicii de inalta calitate, aspiratoarele industriale moderne pot fi utilizate in regim intensiv in cele mai variate domenii de activitate, noile standarde ecologice si de fiabilitate facand posibila exploatarea acestor utilaje profesionale in conditii de deplina siguranta si in absenta prafului sau a substantelor chimice periculoase pentru organismul uman.

Aspiratorul industrial Contec Tornado, propus clientilor din intreaga tara de catre magazinul BricoMall, este un astfel de utilaj profesional destinat uzinelor industriale pentru indepartarea resturilor de prelucrare, a mizeriei si prafului, industriei constructiilor (conectat la masini de polizat, de slefuit, ferastraie, masini de tip shotblaster etc.) sau curateniei si intretinerii zilnice.

Aspiratorul industrial Contec Tornado este echipat cu un motor puternic de 5.5 kW si functioneaza prin alimentare cu curent trifazic la 400 V. Contec Tornado este un aspirator profesional economic, fiabil si usor de exploatat care ofera o suprafata de filtrare de 6 metri patrati si o capacitate a cuvei de colectare a prafului de 75 litri.

Aspirator industrial Contec Tornado

Aspiratorul industrial Contec Tornado este echipamentul ideal pentru curatat nu doar in halele industriale si atelierele mici si mijlocii, dar poate fi la fel de bine utilizat si pentru pentru indepartarea dejectiilor, curatarea ciupercii sinei de cale ferata sau alt material organic, curatarea frunzelor sau a altor dejectii si mizerii prezente in mediul economic de interes pentru clientii BricoMall.

Cu dimensiuni de 148 cm inaltime, 101 cm lungime si 51 cm latime, aspiratorul industrial Contec Tornado este usor de folosit si manevrat, echipamentul functionand fara degajari de praf sau alte substante toxice gratie sistemului modern de colectare in saci ermetici din plastic special care nu permit noxelor sa se degajeze in mediul inconjurator in nici una din etapele procesului de exploatare.

Aspiratorul industrial Contec Tornado curata la fel de bine praful cel mai fin precum si resturi diverse de material industrial, fiind cu adevarat un utilaj ecologic, modern si cu aplicabilitate multipla. BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 12 luni la achizitionarea acestui produs si va invita sa consultati oferta sa completa pentru aspiratoare industriale unde veti gasi cu siguranta si alte modele similare de interes pentru afacerea voastra.

Incarca rapid orice acumulator cu redresorul auto Telwin Dynamic 620 Start!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Redresoarele auto de ultima generatie sunt tot mai cautate in ultima vreme atat de catre clientii persoane fizice cat si clientii persoane juridice, un redresor auto fiind oricand de bun folos pentru incarcarea unuia sau a mai multor acumulatori auto si asigurarea demarajului rapid pentru orice masina, camioneta, camion sau tractor.

Redresorul auto Telwin Dynamic 620 Start este unul dintre aceste echipamente profesionale recomandat in special pentru dotarea garajelor auto, a firmelor de transport, de distributie sau a oricarei companii unde exista un parc auto, Telwin Dynamic 620 Start fiind un aparat portabil, pe roti, robust si foarte fiabil.

Redresorul auto Telwin Dynamic 620 Start poate fi transportat cu usurinta in orice locatie dorita, dimensiunile sale de 320X480X730 mm si greutatea de doar 27 Kg permitand utilizarea sa la discretia operatorilor. Compatibil cu o gama larga de acumulatori auto, Telwin Dynamic 620 Start este alimentate la 230 V curent monofazat si ofera tensiuni de incarcare de 12 – 24 V la un curent incarcare de 70 – 90 A.

Redresor auto Telwin Dynamic 620 Start

Raspunzand pe deplin asteptarilor clientilor care functioneaza in cele mai variate domenii de activitate, redresorul auto Telwin Dynamic 620 Start este un echipament ieftin, ecologic, fara fluctuatii de tensiune si, foarte important, este dotat cu multiple protectii inclusiv protectie la polarizarea inversa si protectie la suprasarcina.

De maxima utilitate pentru afacerea voastra, redresorul auto Telwin Dynamic 620 Start va asteapta prin consultantii de vanzari ai BricoMall pentru comenzi ferme, la achizitionarea acestui produs urmand sa beneficiati de transport gratuit si garantie de 12 luni. Iar daca sunteti interesat si de alte modele, nu uitati sa consultati oferta completa a BricoMall pentru redresoare auto profesionale.

Linkuri