Articole din luna mai, 2016

Sudura in puncte la calitate ridicata cu aparatul de sudura in puncte Telwin PCP 28

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Sudura in puncte este destinata tablelor, benzilor si profilelor subtiri si este, la ora actuala, cel mai fiabil procedeu de sudare prin presiune. Procesul tehnologic presupune trecerea unui curent electric de intensitate mare printr-un contact cand se produce incalzirea acestuia la temperaturi inalte, presarea si racirea sub presiune.

Piesele dorite a a fi sudate se strang intre electrozii unei masini, legati in circuitul secundar al unui transformator electric. Contactul electric se stabileste dupa realizarea presarii. Prin trecerea curentului electric prin circuitul de sudare, se produce incalzirea de contact dintre cele doua piese, cu topirea locala a materialului pieselor si formarea unui punct de sudura.

Formarea punctului de sudura poate fi observata prin aparitia de graunti cristalini comuni in ambele piese. Mai multe puncte asezate dupa o traiectorie formeaza o cusatura in puncte. Aparatul de sudura in puncte Telwin PCP 28 poate prelucra orice tip de material, panoul sau de comanda permitand reglarea curentului de sudura intre 20% si 100% si a timpului de sudura intre 1 si 100 cicli.

Aparat de sudura in puncte Telwin PCP 28

Prevazut cu brate mobile si controlat de sistem sincron, incorporat, cu tiristori, aparatul de sudura in puncte Telwin PCP 28 functioneaza la o tensiune alimentare de 400V si un curent absorbit de maximum 36A. Curentul de sudura tipic pentru Telwin PCP 28 este de 16.400 A la o grosime de sudura de maximum 5 mm.

Incadrandu-se la niste dimensiuni optime (790x320x1280mm), aparatul de sudura in puncte Telwin PCP 28 cantareste 141 Kg si beneficiaza de grad de protectie IP 20. In cadrul procesului de sudura, forta de strangere se regleaza prin variatia presiunii de aer, fiind necesara apa de racire a bratelor si electrozilor si aer comprimat pentru actionarea bratelor.

Un produs fiabil, modern si adecvat exploatarii in regim intens de lucru, aparatul de sudura in puncte Telwin PCP 28 va este oferit de magazinul BricoMall la un pret foarte accesibil, la alegere putand consulta oferta completa a magazinului pentru aparate de sudura in puncte de unde sa alegeti un alt produs similar, poate mai potrivit cerintelor voastre specifice.

Intretine gradina mai simplu si fara batai de cap cu motounealta Husqvarna 128 C!

postat de Lucian în Gradina

O motounealta tip trimer, destinata prioritar curatarii ierbii si arbustilor, motounealta Husqvarna 128 C este un utilaj modern de gradina care simplifica simtitor orice operatiune de tundere si curatare. Gradinarii cu sau fara experienta vor aprecia acest produs pentru usurinta in manevrare si performantele sale ridicate.

Motounealta Husqvarna 128 C este prevazuta cu un maner in bucla care mareste gradul de manevrabilitate fara a mai fi necesara si prezenta unui ham de sustinere. Husqvarna 128 C poate fi folosita cu capul cu fir de nylon, iar tija sa curbata permite lucrul in conditii dificile si accesibilitate maxima in zonele mai greu de ajuns.

Un utilaj versatil si puternic, motounealta Husqvarna 128 C este destinata unei utilizari intense in buruieni dese si arbusti si se caracterizeaza prin fiabilitate si timp de utilizare indelungat. Pozitia sa inalta sporeste libertatea de miscare atunci cand se lucreaza pe pante.

Motounealta Husqvarna 128 C

Echipata cu o utila pompa de amorsare carburant, motounealta Husqvarna 128 C poate fi pornita rapid, utilajul beneficiind si de un ingenios sistem de pornire Smart Start caracterizat prin faptul ca motorul si starterul au fost proiectate astfel incat masina sa porneasca rapid, cu un efort minim. Rezistenta in snurul demaror este redusa astfel cu pana la 40%.

In egala masura si un utilaj ecologic, motounealta Husqvarna 128 C a fost proiectata sa reduca emisiile de noxe cu pana la 75% si sa creasca eficienta carburantului cu pana la 20%, astfel puterea sa de lucru nefiind compromisa desi emisiile de noxe sunt reduse la niveluri sub normele existente si/ sau cele viitoare.

Angrenajul de taiere a ierbii proiectat pentru taierea paralela cu pamantul usureaza munca operatorului, motounealta Husqvarna 128 C fiind proiectata cu o tija lunga curbata care faciliteaza accesul in locuri greu accesibile si sporeste ergonomia si confortul pe toata durata exploatarii sale.

BricoMall va ofera garantei de 12 luni la achizitionarea acestui produs, transport gratuit in tara si va invita sa consultati, la alegerea voastra, oferta sa completa pentru motounelte de tuns gazon/ gard unde veti gasi cu siguranta si alte produse de prim interes pentru operatiunile curente de gradinarit.

Linkuri