Articole din luna iunie, 2016

Robotul de pornire Proweld DFC-650A nu poate lipsi din dotarea unui parc auto care se respecta!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Redresoarele auto de ultima generatie servesc la incarcarea unuia sau a mai multor acumulatori auto si asigura demarajul rapid pentru orice masina, fie vorba despre o camioneta, un camion sau orice alt tip de masina auto. Sunt utilaje profesionale recomandate pentru dotarea garajelor auto, a firmelor de transport si distributie, pe scurt, pentru orice parc auto care se respecta.

In functie de tipul de baterie folosita de masina/masinile dumneavoastra este necesar un plus de atentie la alegerea unui model de redresor auto compatibil cu toate masinile prezente in parcul auto, astfel fiind asigurata incarcarea rapida a bateriilor/ acumulatorilor si scurtarea timpilor de asteptare.

 

Robotul de pornire Proweld DFC-650A este un redresor auto ideal pentru parcurile auto de mari dimensiuni, care beneficiaza de o constructie robusta si functii electronice automate. Proweld DFC-650A functioneaza la o tensiune de alimentare de 230V si genereaza o tensiune de incarcare de 12V/24V si un curent incarcare de 60/70A.

Robotul de pornire Proweld DFC-650A este prevazut cu functie de incarcare pulsatorie, controlata de microprocesor, pentru incarcare rapida fara deteriorarea acumulatorului si protectie la suprasarcina si inversarea polaritatii. Este capabil de o putere absorbita de incarcare de 12000W si este portabil cu dimensiuni de 440X330X620mm si o greutate de doar 26 Kg.

Robotul de pornire Proweld DFC-650A se livreaza cu kit complet pentru conectarea la acumulator care include cablu cu papuc de conectare si cleste de culoare rosie pentru borna (+), cablu nedemontabil cu cleste de culoare neagra pentru borna (-), set 2 roti pentru transport, maner si picior din material plastic pentru sprijin.

Magazinul BricoMall recomanda robotul de pornire Proweld DFC-650A pentru dotarea parcurilor auto mari si ofera transport gratuit la achizitionarea acestui produs. La alegerea clientilor, se poate opta pentru un alt model de redresor auto prezent in oferta completa a magazinului.

Nu exista suprafata care sa reziste slefuitorului de beton Contec CT250 P!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Slefuitoarele de beton sunt utilaje puternice capabile sa indeplineasca sarcini multiple cu un minimum de efort din partea operatorului. Un slefuitor profesional de beton poate fi utilizat pentru finisarea suprafetelor dure, spituire, slefuire, executare de caneluri, curatare, indepartarea depunerilor de piatra, indepartarea marcajelor de pe drumuri sau a straturilor si peliculelor acoperitoare.

Slefuitorul de beton Contec CT250 P este un astfel de utilaj profesional care nu poate lipsi din dotarea niciunei firme/ companii care activeaza in domeniul constructiilor si lucreaza frecvent cu pardoseli si straturi de beton de dimensiuni variate. CONTEC CT250 P este o masina de frezat beton puternica care poate opera pe aproape orice suprafata, plecand de la beton si ajungand pana la rasini artificiale, insemne de pavaj, adezivi si altele.

 

Slefuitor beton Contec CT250 P

Slefuitorul de beton Contec CT250 P este echipat cu un motor Honda pe benzina cu putere de 7,5 KW si amperaj de 0-1500 rpm si prezinta un rotor de 180 mm diametru si o freza puternica de 57 mm diametru care poate finisa si curata orice tip de suprafata. Tamburul de frezare este dotat cu accesorii de frezare adecvate pentru ducerea la bun sfarsit a tuturor aplicatiilor amintite mai sus.

Slefuitorul de beton Contec CT250 P a demonstrat de-a lungul timpului o eficienta de frezare de exceptie, fiind un utilaj proiectat pentru utilizare industriala in regim intensiv de lucru. Contec CT250 P este echipat cu un ansamblu freza-rotor pentru care producatorul garanteaza o durata mare de viata si o gama cuprinzatoare de freze cu siguranta testata si demonstrata direct pe teren, in cadrul unor lucrari de mare complexitate.

Daca sunteti investitor in domeniul constructiilor si va aflati in cautarea unui utilaj profesional de ultima generatie pentru slefuirea betonului, Contec CT250 P este cu siguranta alegerea ideala pentru afacerea voastra. Alternativ, puteti apela si la alte utilaje similare din oferta completa a BricoMall pentru slefuitoare beton.

Linkuri