Articole din luna august, 2016

Pregatiti impecabil suprafetele de lucru cu masina pentru decopertat Contec Turbo!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Masinile de decopertat moderne sunt dispozitive profesionale pentru renovari si curatari profesionale. Indeparteaza rapid si fara praf caramida aparenta, placarile cu gresie, linoleumul si alte materiale lipite de pardoseala, parchetul, membranele bituminoase (carton asfaltat) sau straturile asfaltice.

Masina pentru decopertat Contec Turbo este ideala pentru pregatirea spatiului pentru reamenajare, fie el de locuit sau de lucru, indeplinind cu brio obiectivul de eliminare a timpilor morti si de pregatire impecabila a suprafetelor de lucru.

 

Masina pentru decopertat Contec Turbo

Masina pentru decopertat Contec Turbo poate indeparta mai multe straturi succesive chiar si in absenta apei sau a substantelor chimice de curatat. Este un utilaj construit dupa principii ecologice si reduce simtitor riscul de accidente atat pentru muncitori cat si pentru ocupanti.

Folosind masina pentru decopertat Contec Turbo puteti indeparta si pregati orice suprafata de lucru, utilajul beneficiind de o putere de 2600 W si putand decoperta suprafere de aproximativ 60-100 mp/ora. Contec Turbo functioneaza fara vibratii si nu este nevoie ca operatorul sa exercite o presiune mare gratie tehnologiei inovatoare de la Contec care permite functionarea masinii de decopertat cu o frecventa de 5000 batai/minut.

Masina pentru decopertat Contec Turbo este una dintre cele mai fiabile masini de decopertat de pe piata si poate opera impecabil prin alimentare la o tensiune standard de 230V curent monofazat. Chiar si atunci cand instalatia electrica este mai veche, masina pentru decopertat Contec Turbo va continua sa functioneze fara probleme.

Pentru cei care nu au apelat niciodata la serviciile unui astfel de utilaj, e bine de retinut faptul ca masina pentru decopertat Contec Turbo beneficiaza de o constructie robusta si este usor de manuit, suplimentar fiind si usor de transportat gratie accesoriilor speciale cu care este echipata.

BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 12 luni la achizitionarea acestui utilaj de top, definit prin consum scazut de energie si performanta inalta, si va invita sa consultati oferta completa a magazinului pentru produse similare cu masina pentru decopertat Contec Turbo.

Curatati profesional orice doriti cu aparatul de spalat cu presiune Mader Millennium!

postat de Lucian în Gradina

Aparatele de spalat cu presiune de ultima generatie dau un randament maxim gratie presiunii lor optime de lucru, turatiei pompei, dar si calitatii accesoriilor cu care sunt dotate. Un astfel de utilaj isi va face mereu treaba pe care o doriti chiar si in conditii de exploatare intensiva.

Aparatul de spalat cu presiune Mader Millennium se afla in topul utilajelor profesionale din gama sa si functioneaza la o presiune de 130 bari, respectiv mult peste capacitatea altor aparate similare, dar mai putin fiabile. Mader Millennium beneficiaza de o putere optima de lucru de 2500 W si este foarte simplu de manuit si utilizat.

Aparat de spalat cu presiune Mader Millennium

Indiferent daca il folositi pentru uz casnic sau industrial, aparatul de spalat cu presiune Mader Millennium va face o treaba de exceptie si va va ajuta sa economisiti nu doar bani, dar si apa, energie electrica si timp. Este, garantat, o investitie corecta mai ales pentru posesorii de afaceri mici si mijlocii.

Aparatul de spalat cu presiune Mader Millennium functioneaza ecologic la un debit de apa consumat de 7.0 l/minut, fiind astfel un produs nu doar economic, dar si capabil de performante de invidiat, mai putin prezente la alte aparate de spalat sub presiune de pe piata romaneasca sau chiar cea internationala.

Puteti folosi cu incredere aparatul de spalat cu presiune Mader Millennium pentru curatarea pavajelor si a altor suprafete incarcate de murdarii de tot felul, pentru spalarea teraselor, a garajelor, dar si a automobilelor, motocicletelor, bicicletelor si, pe scurt, pentru a spala orice utilaj sau suprafata care suporta jet de apa sub presiune.

Aparatul de spalat cu presiune Mader Millennium se alimenteaza la o tensiune standard de 230V/ 50 Hz si include intre dotarile sale furtun, pistol prelungit, lance, perie rotativa si depozit detergent. BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 12 luni la achizitionarea acestui produs si va invita sa consultati oferta completa de aparate de spalat cu presiune.

O afacere moderna cere utilaje performante precum masina de spalat sub presiune Benza 130/10!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Afacerile moderne cer utilaje capabile sa ofere randament maxim in conditii de exploatare intensiva, iar masina de spalat sub presiune Benza 130/10 implineste la superlativ aceste conditii ajutand din plin la inflorirea afacerii voastre.

Masina de spalat sub presiune Benza 130/10 este un aparat eficient de curatat cu presiune sub jet de apa foarte utila pentru curatarea pavajelor si a altor suprafete incarcate de murdarii de tot felul, spalarea teraselor, a garajelor precum si a automobilelor, motocicletelor si orice utilaj sau suprafata care suporta jet de apa sub presiune.

Masina de spalat sub presiune Benza 130/10 lucreaza la o presiune nominala de 130 bar, consumand aproximativ 10 litri apa/min. Este echipata cu un motor pe benzina marca Robin Subaru EX 17 de 6 CP si are o mare autonomie de functionare gratie rezervorului de 3,6 litri.

Masina de spalat sub presiune Benza 130/10

Benza 130/10 este un produs de ultima generatie care automatizeaza si usureaza munca dintr-o spalatorie sau curatarea spatiilor industriale si/ sau casnice, fiind utila atat pentru operatorii economici cat si pentru posesorii de vile si alte spatii mari de locuit.

Lumgimea furtunului, presiunea mare si eficienta jetului de apa garanteaza rezultate foarte bune pe toata durata utilizarii masinii de spalat sub presiune Benza 130/10, la alegere putandu-se folosi si detergent si apa calda pentru asigurarea unei curatari mai usoare.

Masina de spalat sub presiune Benza 130/10 este portabila si dotata cu kit de roti si maner de transport, iar spalarea se realizeaza in mod profesional gratie regulatorului de presiune cu manometru, a sistemului automat de actionare acceleratie/ relanti, si a pistoletului cu lance reglabila.

BricoMall va ofera garantie de 24 de luni la achizitionarea acestui produs de exceptie si de asemenea trasport gratuit in toata tara. La alegere, puteti consulta intreaga oferta a magazinului pentru echipamente de spalat sub presiune in cazul in care va intereseaza alte produse din aceasta gama prezente in oferta generoasa a BricoMall.

Linkuri