Articole din luna octombrie, 2016

Ierni mai usoare cu freza de zapada HONDA HSS 1380 ET!

postat de Lucian în Gradina

Frezele de zapada puse pe piata de producatorul Honda sunt binecunoscute si apreciate la superlativ in Romania, unde de ani buni de zile ne ajuta pe multi dintre noi sa razbim mai usor peste o iarna grea. Utilaje de nadejde, frezele de zapada Honda de ultima generatie pot in prezent elimina straturi groase de zapada in timp record, eliminand astfel munca manuala grea si pastrand spatiile de acces curate chiar si dupa ninsori repetate.

Freza de zapada HONDA HSS 1380 ET, un model nou, complet computerizat, este alegerea ideala a intreprinzatorilor si a echipelor de interventie comerciale care trebuie sa deplaseze volume mari de zapada, aceasta freza de zapada foarte performanta putand degaja 65 de tone zapada pe ora fara a fi suprasolicitata si suportand atat gerul naprasnic cat si exploatarea intensiva in regim continuu.

Freza de zapada Honda HSS 1380 ET

Dotata cu un motor puternic model Honda GX 390T2, cu capacitate cilindrica de 389 cm3 (11.8 CP), freza de zapada HONDA HSS 1380 ET consuma doar 3,5 litri / ora, fiind de departe unul dintre cele mai economice si eficiente utilaje existente pe piata romaneasca la ora actuala. Conceputa pentru sediile companiilor mari, ansambluri rezidentiale, trotuare, alei, parcuri, scoli, gradinite, etc., freza de zapada HONDA HSS 1380 ET ofera o latime de lucru de 81 cm, utilajul aruncand puternic zapada la o distanta de pana la 17 m.

Beneficiind de transmisie hidrostatica si asistenta computerizata, freza de zapada HONDA HSS 1380 ET este coordonata de calculatorul de bord, viteza de progresie fiind ajustata automat la incarcatura aplicata, incetinind progresia in caz de supra-incarcare, indiferent de viteza de rotatie a sapei de frezare. Sistemul computerizat este testat special pentru temperaturi scazute si are protectie adecvata contra inghetului.

Echipata cu o turbina frontala metalica, care marunteste si curata chiar si zapada compactata, HONDA HSS 1380 ET curata temeinic zapada de pe trotuare, cai de acces si drumuri cu o rata de 65 tone/ h. Speram ca aceste date v-au convins pe deplin ca HONDA HSS 1380 ET este un utilaj puternic si o investitie foarte necesara, astfel iernile voastre putand deveni mai usoare si mai linistite din foarte multe puncte de vedere.

Afaceri mai curate si mai uscate cu generatorul de mare capacitate Biemmedue Jumbo 200 T!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald sunt echipamente performante care au devenit deja binecunoscute clientilor din Romania, aceste produse fiabile reprezentand solutia ideala pentru uscarea de spatii afectate de umezeala si/sau mucegai, multe modele functionand pe motorina, iar altele pe gaz si fiind special concepute pentru a incalzi aerul si a mentine bine uscata orice locatie chiar si in cele mai potrivnice conditii de clima.

Larg utilizate in constructii, agricultura si alte afaceri unde sunt necesare echipamente capabile sa usuce prin flux continuu de caldura, generatoarele de aer cald se poztioneaza usor pentru un randament optim si nu sunt deloc dificil de exploatat si intretinut gratie functiilor lor multiple cu care vin echipate din fabrica. Cele mai cautate la ora actuala sunt generatoarele cu arzator separat pe motorina sau gaz, acestea functionand impecabil chiar si in regim intens de exploatare.

Generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T este probabil cel mai performant model de generator de aer cald de pe piata romaneasca la ora actuala, fiind un echipament destinat utilizarii pe toata durata anului si care ofera arzator automat separat pe motorina sau gaz si economii insemnate la consumul de combustibil.

 

Generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T este special gandit pentru legaturile cu conducte lungi de evacuare aer cald deoarece este capabil sa asigure o presiune mai mare decat generatoarele obisnuite de aer cald si poate fi astfel utilizat pentru uscarea unor suprafete foarte mari, distribuite separat, indiferent de afacerea unde se doreste a fi utilizat.

Printre dotarile sale de ultima generatie, generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T prezinta control electronic pentru flacara, un sistem ingenios de termostate (FAN, LIMIT cu pornire automata, LIMIT cu pornire manuala), panou electric potrivit normelor CEI, sistem de pre-incalzire camera de ardere, sistem post-ventilare racire camera de ardere si, nu in ultimul rand, structura externa dubla pentru izolare termo-acustica.

Un utilaj ecologic si silentios, generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T este si deosebit de rezistent, posedand o camera de ardere cu forma aerodinamica confectionata din otel inoxidabil precum si un schimbator de caldura rezistent la temperaturi inalte deosebit de performant. Este un echipament modern care garanteaza succesul oricarei afaceri, investitia initiala in Biemmedue Jumbo 200 T putand fi amortizata in timp record.

Linkuri