Articole din luna noiembrie, 2016

Munca putina, ierni usoare si randament maxim cu freza zapada ProGARDEN FB1170AE!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Frezele de zapada puse pe piata de producatorul ProGARDEN sunt deja cunoscute si apreciate la superlativ de catre cunoscatori, fiind utilaje fiabile si puternice care ne pot ajuta sa trecem mai usor peste o iarna grea. Frezele de zapada ProGARDEN profesionale pot in prezent elimina straturi groase de zapada in timp record, eliminand astfel munca manuala grea si pastrand spatiile de acces curate chiar si dupa ninsori repetate.

O freza profesionala autopropulsata, echipata cu un motor puternic si dotata cu un sistem de evacuare reglabil in doua trepte, ProGARDEN FB1170AE permite aruncarea zapezii la distante de pana la 15m, in conditii de confort maxim gratie manerelor incalzite si farului pentru utilizare sa pe timp de noapte. Pornirea acestui utilaj se face atat manual prin actionarea la sfoara a demarorului cat si electric prin conectarea unui prelungitor de la freza la o sursa de curent (230V).

Cosul de evacuare este reglabil prin rotire, iar utilizatorul poate seta cu precizie directia dorita. Proiectata sa degaje volume mari de zapada in perioade scurte de timp, freza zapada ProGARDEN FB1170AE este dotata cu anvelope mari care permit o manevrabilitate si deplasare usoara in teren dificil. ProGARDEN FB1170AE ofera 6 viteze de mers inainte si 2 viteze pentru mersul inapoi, asigurand astfel deplasarea cu viteza dorita de utilizator.

Inginerii de la ProGARDEN au conceput freza zapada ProGARDEN FB1170AE avand in minte si confortul utilizatorului imbunatatit prin dotarea cu manere incalzite si cu far pentru utilizarea pe timpul noptii. Suplimentar, latimea de curatare de 70cm si rezervorul mare de combustibil garanteaza eficienta in utilizare si o autonomie de lucru ridicata.

Bine de retinut, pornirea electrica la freza de zapada ProGARDEN FB1170AE consta in alimentarea frezei cu ajutorul unui cablu cu stecher la o priza si apasarea unui buton pentru pornirea motorului. Utilajul nu este echipat cu baterie sau cheie de pornire, dar poate fi pornit, asa cum aratam mai sus, in mod manual, prin actionarea la sfoara a demarorului.

Echipata cu un motor puternic model G340FD, cu alimentare pe benzina si o putere de 9.3CP, freza de zapada ProGARDEN FB1170AE respecta toate standardele moderne cerute de Uniunea Europeana si este recomandata pentru deszapezirea gradinilor, a aleilor, trotuarelor din preajma locuintelor si a sediilor comerciale precum si pentru deszapezirea drumurilor largi de acces si a altor suprafete mari acoperite cu zapada in straturi inalte.

Freza de zapada ProGARDEN FB1170AE este un utilaj puternic, consilierii de vanzari ai BricoMall garantandu-va ca veti face o investitie foarte buna la achizitionarea acestui utilaj, astfel iernile voastre putand deveni ca prin farmec mai placute si mai linistite gratie accesului liber oferit de aceasta performanta si moderna freza de zapada. Nu ezitati sa cereti informatii suplimentare pentru acest produs si simtiti-va liberi sa consultati oferta completa a BricoMall pentru freze de zapada profesionale.

Intretinere de spatii largi si economie mare la energie cu aspiratorul industrial Contec R2D2!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Au aparut recent pe piata romaneasca si modele de aspiratoare profesionale care functioneaza in retele trifazate, astfel de aspiratoare dovedindu-se foarte eficiente atat in ce priveste capacitatea lor mare de curatare si fiabilitatea lor cat si in ce priveste economiile insemnate facute la consumul de energie electrica.

Aspiratorul industrial Contec R2D2 este un bun exemplu in acest sens, produsul fiind considerat drept cel mai puternic aspirator din gama aspiratoarelor profesionale, fapt explicabil prin motorul sau puternic de 5.5 kW si suprafata mare de filtrare de 10 metri cubi. Aspiratorul industrial Contec R2D2 este portabil si usor de manevrat in ciuda greutatii sale de 160 Kg.

Echipat cu un set special de colectoare tubulare de praf, aspiratorul industrial Contec R2D2 este conceput in doua sectiuni, prima fiind unitatea de de actionare unde apar ventilatorul, motorul si compresorul si a doua unitate care include sistemul de filtrare, respectiv cartusele de filtrare si cuva (cuvele) de colectare a prafului.

Aspirator industrial Contec R2D2

Construit din doua module, atat pentru a putea fi transporat mai rapid cat si pentru o intretinere mai usoara, aspiratorul industrial Contec R2D2 opereaza eficient si simplu, in prima faza praful fiind colectat intr-un rezervor cilindric, iar in faza urmatoare praful fiind colectat in cuve care pot fi echipate cu saci de plastic.

Aspiratorul industrial Contec R2D2 poseda un sistem inteligent de autocuratare, cartusele sale de filtrare, in numar de 5, fiind curatate automat cu aer comprimat pe durata exploatarii echipamentului. Aspiratorul ofera astfel un randament ridicat, face usor fata unui regim intens de exploatare si nu necesita operatiuni complicate pentru curatarea si intretinerea sa.

Magazinul BricoMall recomanda aspiratorul industrial Contec R2D2 pentru curatenia industriala aspiratorul inlaturand rapid si eficient praful si orice alte particule de pe toate tipurile de suprafete decorative sau podele mai netede sau mai dificile. La achizitionarea acestui produs, beneficiati de transport gratuit, asistenta de vanzari calificata si garantie indelungata.

Linkuri