Articole din luna decembrie, 2016

Solutie ieftina de incalzire cu aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

O solutie ieftina si foarte ingenioasa pentru incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor private sau publice precum magazine, sali de restaurant, birouri, ateliere, garaje, sali de conferinte etc., aerotermele electrice trifazice sunt adaptate optim pentru incalzirea spatiilor inchise de dimensiuni mici si mijlocii.

Simplu de instalat si de utilizat, o astfel de aeroterma electrica trifazata nu ocupa mult spatiu la sol si nu necesita decat alimentare electrica pentru a functiona in regim intensiv de lucru. Consumul de energie este incomparabil mai mic decat in cazul aerotermelor monofazate, iar caldura emisa este complet sigura si sanatoasa pentru om.

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 este unul dintre modelele de top de aeroterme trifazice de pe piata romaneasca si poate fi instalata rapid oriunde se doreste, inclusiv in spatii restranse, subsoluri prost aerisite sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise.

 

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 nu degaja miros sau gaze de ardere si nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare. Este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul ambianta si sa selectati puterea, ulterior aeroterma functionand complet automat si fiind dotata cu protectie la supraincalzire.

Beneficiind de o constructie robusta cu carcasa din otel inoxidabil, aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 include 2 elemente de incalzire din otel inoxidabil incorporate in incinta metalica, ventilator cu turatie reglabila si termostat reglabil si este recomandata pentru spatii de pana la 80 mp: birouri, sali, spatii de depozitare, etc.

Gratie manerului sau de transport si dimensiunilor reduse, aeroterma ZOBO ZB-EY9 poate fi mutata la discretie pentru incalzirea rapida a altor spatii. Puterea sa calorica se situeaza in intervalul 0-40 C, iar debitul de aer furnizat poate ajunge pana la 980 mc/h.

Echipata cu 3 trepte de putere (52/4500/9000W), aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 poate fi reglata pentru atingerea unei temperaturi optime, fiind nevoie insa de alimentare electrica speciala la o tensiune de 400 V. Consumul de energie este, din fericire, foarte scazut, iar randamentul mai mult decat satisfacator.

BricoMall va ofera transport gratuit pentru acest produs in Bucuresti si garantie standard de 12 luni. La alegere, puteti opta pentru alte modele de aeroterme electrice, pe gaz sau pe motorina consultand oferta completa a magazinului pentru aceasta gama de produse.

Petreceti confortabil sub cerul liber chiar si in plina iarna cu incalzitorul de terasa ZOBO H1501A!

postat de Lucian în Gradina

Un incalzitor de terasa poate functiona pe baza de energie electrica sau pe gaz si este destinat incalzirii spatiilor deschise, precum curti sau terase. Incalzitoarele de terasa sunt folosite exclusiv in scopuri de incalzire, sub cerul liber sau in incaperi cu o foarte buna aerisire, fiind absolut obligatoriu sa fie respectate intocmai instructiunile de utilizare oferite de producator.

Construite din inox si/ sau aluminiu, incalzitoarele de terasa au o putere calorica impresionanta care depaseste adeseori 10 kW si sunt de regula prevazute cu dotari necesare transportului si mutarii lor cu usurinta si la discretia utilizatorilor sai. Nu sunt echipamente grele, ci usor de transportat, rareori incalzitoarele de terasa depasind greutatea de 30 de kilograme.

Incalzitorul terasa ZOBO H1501A este un model foarte cautat de incalzitor de terasa si functioneaza economic cu cu propan, butan sau amestec (GPL). Sistemul de aprindere este de tip piezoelectric cu baterie AAA inclusa. Prevazut cu sistem de blocare a alimentarii cu gaz, ZOBO H1501A este un dispozitiv sigur si eficient care ofera un randament marit pentru incalzirea teraselor si a altor spatii aflate sub cerul liber.

Ideal pentru serile reci petrecute in familie in curtea sau pe terasa locuintei sau incalzirea unor spatii publice precum cafenele sau restaurante in aer liber, incalzitorul terasa ZOBO H1501A este un model tip piramida, cu baza stabila si senzor care intrerupe gazul la lipsa flacarii sau la rasturnarea/inclinarea echipamentului. Construit pe cadru de aluminiu inoxat, rezistent la intemperii, ZOBO H1501A este special proiectat pentru exploatare in regim intensiv.

Prevazut cu doua tuburi de cuart cu imbinare de sticla borosilicata protejate cu plasa metalica argintie, incalzitorul terasa ZOBO H1501A ofera o putere de 11.2 kW la un consum redus de gaz de 815 g/ora. Cu dimensiuni de 500x500x2250 mm si in greutate de doar 23 kg, incalzitorul terasa ZOBO H1501A reprezinta solutia ideala si economica pentru incalzirea decenta de spatii mijlocii si mic plasate in aer liber.

BricoMall va ofera garantie de 12 luni si transport gratuit la achizitionarea acestui produs si va invita sa consultati oferta sa completa de incalzitoare terasa cu alimentare pe gaz pentru a alege in cunostinta de cauza modelul cel mai potrivit cerintelor voastre aparte.

Linkuri