Despre noi

Brico Interactive
Suntem 100% dedicați comercializării produselor de bricolaj, construcții și din alte domenii adiacente.

In era WEB2.0, cumpărăturile online devin un fenomen de masă, care nu mai poate fi ignorat. Cauți, compari, te documentezi și cumperi fără să te deplasezi din confortul casei tale sau al biroului tău. Astfel am lansat BricoMall.ro si BricoFun.ro, pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai:

  1. BricoMall.ro: Magazin online. Am categorisit, documentat și expus la vânzare online cele mai bune produse de bricolaj, constructii, si amenajari interioare, oferite de producători romani de marca sau de principalii importatori din România. Ai totul sub un singur acoperiș, doar la un click distanta. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru ca experiența ta online să fie satisfăcătoare si sa iti poti face cumparaturile in deplina siguranta.
  2. BricoFun.ro: Blog de Bricolaj. Urmarim sa avem clienti informati, care sa isi faca alegerile stiind totul despre produsele pe care le doresc. Încercăm să vă oferim ceva în plus. Părerea maselor contează. Nu ar fi bine ca înainte să cumperi un produs, să îl poți testa? Pe blog vom fi mereu în contact cu dumneavoastră. Va spunem ultimele noutati in domeniu, testăm produse, vi le prezentăm și vă așteptăm să le comentăm împreună.
Linkuri