Articole cu eticheta „aeroterma”

Solutie ieftina de incalzire cu aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

O solutie ieftina si foarte ingenioasa pentru incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor private sau publice precum magazine, sali de restaurant, birouri, ateliere, garaje, sali de conferinte etc., aerotermele electrice trifazice sunt adaptate optim pentru incalzirea spatiilor inchise de dimensiuni mici si mijlocii.

Simplu de instalat si de utilizat, o astfel de aeroterma electrica trifazata nu ocupa mult spatiu la sol si nu necesita decat alimentare electrica pentru a functiona in regim intensiv de lucru. Consumul de energie este incomparabil mai mic decat in cazul aerotermelor monofazate, iar caldura emisa este complet sigura si sanatoasa pentru om.

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 este unul dintre modelele de top de aeroterme trifazice de pe piata romaneasca si poate fi instalata rapid oriunde se doreste, inclusiv in spatii restranse, subsoluri prost aerisite sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise.

 

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 nu degaja miros sau gaze de ardere si nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare. Este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul ambianta si sa selectati puterea, ulterior aeroterma functionand complet automat si fiind dotata cu protectie la supraincalzire.

Beneficiind de o constructie robusta cu carcasa din otel inoxidabil, aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 include 2 elemente de incalzire din otel inoxidabil incorporate in incinta metalica, ventilator cu turatie reglabila si termostat reglabil si este recomandata pentru spatii de pana la 80 mp: birouri, sali, spatii de depozitare, etc.

Gratie manerului sau de transport si dimensiunilor reduse, aeroterma ZOBO ZB-EY9 poate fi mutata la discretie pentru incalzirea rapida a altor spatii. Puterea sa calorica se situeaza in intervalul 0-40 C, iar debitul de aer furnizat poate ajunge pana la 980 mc/h.

Echipata cu 3 trepte de putere (52/4500/9000W), aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 poate fi reglata pentru atingerea unei temperaturi optime, fiind nevoie insa de alimentare electrica speciala la o tensiune de 400 V. Consumul de energie este, din fericire, foarte scazut, iar randamentul mai mult decat satisfacator.

BricoMall va ofera transport gratuit pentru acest produs in Bucuresti si garantie standard de 12 luni. La alegere, puteti opta pentru alte modele de aeroterme electrice, pe gaz sau pe motorina consultand oferta completa a magazinului pentru aceasta gama de produse.

Uscare rapida si incalzire optima cu Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner)

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor de dimensiuni mari atat la interior cat si la exterior, oferind astfel o gama larga de aplicatii. Generatoarele de aer cald cu ardere directa pe motorina sau kerosen, asa cum este si modelul Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner), sunt concepute pentru uscare rapida si eficienta in cladiri cu destinatii diverse precum si pentru incalzirea optima a spatiilor medii si mari.

Functionand pe principiul incalzirii directe, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) cere obligatoriu o ventilare continua a spatiilor unde este utilizata, aerul cald fiind eliberat la o temperatura ridicata. Echipata cu un compresor de aer rotativ care transmite aerul sub presiune spre ajutajul arzatorului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) ofera un randament marit la un consum redus de combustibil.

Vidul creat in interiorul ajutajului aspira combustibilul din rezervor. Mixtura de combustibil si aer este apoi mutata in camera de combustie unde va genera energie termica, ventilatorul urmand sa sufle aerul in interiorul si in jurul camerei de combustie, aerul astfel incalzit prin ardere directa fiind apoi eliberat la o temperatura foarte mare prin evacuare frontala.

Prevazuta cu un maner pentru a fi transportata usor, Aeroterma GRY-D 15 H beneficiaza de un design compact, este usor de utilizat, iar compresorul sau de aer rotativ genereaza o putere calorica de 51600 BTU/h. Camera de combustie pentru modelul GRY-D 15 H este realizata din otel inoxidabil special tratat, rezistent la temperaturi inalte.

Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) este un utilaj ecologic, emisiile rezultate in urma arderii fiind formate prioritar din vapori de apa si bioxid de carbon (CO2), aeroterma nefiind prin urmare daunatoare mediului inconjurator. Suplimentar si consumul de energie electrica este scazut, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) avand nevoie doar de un motor electric cu putere de 100W pentru a functiona la parametrii sai optimi.

Prevazuta cu functii automate si o unitate speciala de control a ambientului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) poate fi programata sa se declanseze autonom, pericolul de incendii fiind eliminat printr-un ingenios sistem tot automat de control al flacarii dotat cu dispozitive de siguranta care previn supraincalzirea si optimizeaza consumul de combustibil.

Magazinul BricoMall ofera garantie de 24 de luni la achizitionarea acestui produs si de asemenea transport gratuit in tara, iar consultantii de vanzari va asteapta pentru detalii suplimentare la numerele de contact ale BricoMall unde va puteti interesa si despre alte produse similare incluse in oferta completa pentru aeroterme si alte utilaje de incalzire/uscare.

Confort termic ridicat si randament 100% cu aeroterma RPL 15 FT

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Construite pentru a fi utilizate atat in spatii bine aerisite cat si in medii inchise (aerotermele de aer cald modelul RPL nu genereaza flacari deschise sau emisii toxice), acest tip de echipamente profesionale de mare capacitate calorica produse de compania Braco sunt adecvate pentru aplicatii mici sau medii, comerciale sau rezidentiale si ofera un randament excelent pentru activitati diverse din agricultura, constructii, marile garaje, depozite, birouri, sali de sport ori spatii comerciale.

Compacte si robuste, aerotermele model RPL nu necesita alimentarea cu combustibili traditionali, functionand impecabil cu alimentare electrica la 380 V, si sunt echipate cu elemente izolate de incalzire acoperite cu otel inoxidabil functionand fara fum, fara miros, fara umezeala, fara oxigen, silentios si la o eficienta de 100%. Motorul lor este prevazut cu protectie termica, iar caldura se raspandeste instantaneu, aerul curat si cald fiind eliberat prin panoul de evacuare frontal.

Un exemplu bun pentru aceasta gama de generatoare profesionale de aer cald il reprezinta modelul Aeroterma RPL 15 FT care genereaza caldura prin intermediul efectului Joule, iar ventilatorul axial produce un flux de aer care se incalzeste pe masura ce strabate elementele de incalzire. Functia de incalzire este controlata de termostatul de ambianta integrat pentru a mentine o temperatura constanta si pentru a preveni supraincalzirea.

Dotata cu termostat camera standard incorporat si protectie IPX4, aeroterma RPL 15 FT asigura controlarea automata a climatului interior, iar puterea termica reglabila permite ajustarea performantei generatorului conform nevoilor de incalzire si reduce costurile aferente consumului de energie. Carcasa din metal tratat cu substante speciale a aerotermei RPL 15 FT asigura o rezistenta mecanica mare, aeroterma RPL 15 FT fiind astfel protejata de pericolul unei supraincalziri sau a unui incendiu.

Capabila de o putere calorica de 51191 BTU/h, aeroterma RPL 15 FT permite ajustarea nivelului de caldura la discretia utilizatorului, astfel putand fi selectate mai multe trepte care vor ajuta simtitor atat la obtinerea unor standarde de temperatura optima cat si la reduceri substantiale la consumul de energie.

O alegere buna pentru proprietarii de afaceri din agricultura si constructii, dar si pentru spatiile comerciale de dimensiuni mari, sali de sport, depozite etc., aeroterma RPL 15 FT beneficiaza de o garantie de 24 de luni si transport gratuit, consultantii de vanzari ai BricoMall fiind pregatiti sa va ofere detalii suplimentare cu privire la acest produs sau alte produse de interes din oferta completa de aeroterme de ultima generatie a magazinului.

Linkuri