Articole cu eticheta „apa menajera”

Energie alternativa pentru casa ta cu sistemul panou solar cu tuburi vidate SP-470

postat de Lucian în Gradina

O alegere ideala pentru consumatorii interesati de sursele alternative de energie, panourile solare de ultima generatie reprezinta o solutie eleganta si ecologica pentru alimentarea secundara cu energie electrica, respectiv reducerea costurilor la facturile de energie, precum si pentru protejarea mediului inconjurator.

Special construite pentru a face fata intemperiilor vremii si uzurii in timp, panourile solare moderne pot fi amplasate la exterior, fiind produse rezistente si fiabile care continua sa isi faca treaba chiar si in conditii climatice extreme. De accea, investitia in astfel de surse de energie alternativa este una foarte rentabila.

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 propus clientilor sai de catre magazinul BricoMall este un produs de top din gama panourilor solare destinat utilizarii pe intreaga perioada a anului, inclusiv sub temperatura de inghet insa iarna va fi util doar ca aport pentru instalatia de incalzire sau de preparare a apei calde menajere prin umplerea circuitului cu amestec antigel special.

Sistem Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 functioneaza fara probleme ca sursa curata de energie, nepoluanta, captand caldura solara si transformand-o in energie utila pentru sistemele de incalzit si preparare a apei menajere sau a sistemelor care incalzesc o piscina in aer liber sau alte instalatii unde este necesara apa calda.

Tuburile vidate cu care este prevazut Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 sunt confectionate din sticla borosilicata pentru a preveni acumularea sedimentelor si a impuritatilor, fiind nu doar fiabile, dar si rezistente la grindina de pana la 25 mm. Volumul rezervorului pentru incalzirea apei menajere este de 200 litri, suficient pentru a satisface cerintele zilnice ale unei familii formata din 3-4 persoane.

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 permite un plus de confort si un stil de viata curat si modern, intreaga instalatie fiind proiectata ecologic si sigur, cu rezervor de acumulare din inox, termoizolatie din spuma poliuretanica si carcasa protectie din otel vopsit in camp electrostatic.

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 poate fi montat si la nivelul solului, intrucat functioneaza pe baza presiunii de apa de la retea, asa fiind eliminata necesitatea instalarii unei pompe suplimentare de circulatie a apei. Este solutia ideala pentru pasionatii de energie alternativa, aducand un plus de confort general precum si reduceri deloc neglijabile la costurile cu energia electrica sau gaze naturale.

Linkuri