Articole cu eticheta „decopertat”

Pregatiti impecabil suprafetele de lucru cu masina pentru decopertat Contec Turbo!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Masinile de decopertat moderne sunt dispozitive profesionale pentru renovari si curatari profesionale. Indeparteaza rapid si fara praf caramida aparenta, placarile cu gresie, linoleumul si alte materiale lipite de pardoseala, parchetul, membranele bituminoase (carton asfaltat) sau straturile asfaltice.

Masina pentru decopertat Contec Turbo este ideala pentru pregatirea spatiului pentru reamenajare, fie el de locuit sau de lucru, indeplinind cu brio obiectivul de eliminare a timpilor morti si de pregatire impecabila a suprafetelor de lucru.

 

Masina pentru decopertat Contec Turbo

Masina pentru decopertat Contec Turbo poate indeparta mai multe straturi succesive chiar si in absenta apei sau a substantelor chimice de curatat. Este un utilaj construit dupa principii ecologice si reduce simtitor riscul de accidente atat pentru muncitori cat si pentru ocupanti.

Folosind masina pentru decopertat Contec Turbo puteti indeparta si pregati orice suprafata de lucru, utilajul beneficiind de o putere de 2600 W si putand decoperta suprafere de aproximativ 60-100 mp/ora. Contec Turbo functioneaza fara vibratii si nu este nevoie ca operatorul sa exercite o presiune mare gratie tehnologiei inovatoare de la Contec care permite functionarea masinii de decopertat cu o frecventa de 5000 batai/minut.

Masina pentru decopertat Contec Turbo este una dintre cele mai fiabile masini de decopertat de pe piata si poate opera impecabil prin alimentare la o tensiune standard de 230V curent monofazat. Chiar si atunci cand instalatia electrica este mai veche, masina pentru decopertat Contec Turbo va continua sa functioneze fara probleme.

Pentru cei care nu au apelat niciodata la serviciile unui astfel de utilaj, e bine de retinut faptul ca masina pentru decopertat Contec Turbo beneficiaza de o constructie robusta si este usor de manuit, suplimentar fiind si usor de transportat gratie accesoriilor speciale cu care este echipata.

BricoMall va ofera transport gratuit si garantie de 12 luni la achizitionarea acestui utilaj de top, definit prin consum scazut de energie si performanta inalta, si va invita sa consultati oferta completa a magazinului pentru produse similare cu masina pentru decopertat Contec Turbo.

Linkuri