Articole cu eticheta „diesel”

Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Echipamente ideale pentru intretinerea optima a spatiilor de dimensiuni mari, masinile de maturat cu post de conducere de ultima generatie pot fi alimentate pe energie electrica, benzina sau motorina si nu doar ca sunt usor de manevrat, dar reusesc sa ofere un randament optim pentru maturarea, aspirarea si curatarea podelelor construite din materiale diverse care necesita intretinere zilnica, la standarde ridicate de igiena.

Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP este un utilaj performant, capabil sa asigure curatenia in timp record cu un randament de pana la 9800 metri patrati pe ora, operatorul sau lucrand asezat confortabil pe un scaun ergonomic care permite accesul rapid la pupitrul de control al masinii de maturat. Cu un design compact si manevrabilitate ridicata, RCM OTTO D TOP poate opera la fel de bine atat in spatiile inguste cat si in spatiile largi.

Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP

Alimentata pe motorina, Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP este dotata cu un puternic motor model Lombardini de 5.5kW (7.5CP) si beneficiaza de o latime ideala de lucru a periei centrale de 1400 mm. Silentioasa si compacta, Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP este construita din otel inoxidabil si include componente de calitate superioara care garanteaza fiabilitatea sa pe termen lung de vreme.

Praful, resturile ramase in urma operatiunilor curente si alte depuneri de pe podele sunt aspirate cu eficienta in rezervorul de 130 litri a Masinii de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP, iar podeaua este apoi curatata impecabil asigurand astfel un mediu de lucru ideal pentru depozite, sedii de firma si alte spatii unde este necesara intretinerea zilnica a podelelor fara zgomote puternice si in absenta completa a poluarii cu praf.

Un utilaj foarte eficient si ecologic, Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP include o serie larga de accesorii care pot fi utilizate la libera discretie a operatorului de fiecare data cand acesta va considera ca are nevoie de unul sau mai multe dintre aceste accesorii. Accesoriile se monteaza rapid si cresc simtitor randamentul Masinii de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP.

Magazinul BricoMall va ofera garantie de 24 luni la achizitionarea acestui produs si de asemenea transport gratuit si va invita sa consultati oferta sa completa pentru masini de maturat profesionale unde veti putea descoperi mai in detaliu si alte produse similare cu Masina de maturat cu post de conducere RCM OTTO D TOP care ar putea fi mai potrivite pentru afacerea voastra in functie de bugetul si obiectivele voastre.

Ghid pentru alegerea si intretinerea unui generator electric

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Piata romaneasca ofera o gama foarte variata de generatoare electrice, din acest motiv alegerea modelului potrivit pentru necesitatile voastre particulare nefiind deloc usoara mai ales daca sunteti incepator si nu stiti mare lucru despre astfel de surse alternative de alimentare cu energie electrica si nici nu va pricepeti in general la probleme de natura tehnica, dar va doriti totusi sa achizitionati un produs de calitate la un pret convenabil.

I. Alegerea unui generator electric pentru clientii din Romania

Ce este bine de retinut din start pentru oferta de generatoare electrice de pe piata noastra e faptul ca generatoarele electrice sunt impartite in doua mari categorii, respectiv generatoare REZIDENTIALE (generatoare standby sau de rezerva) si generatoare PORTABILE (folosite ca sursa principala de energie in zonele unde nu exista o retea de distributie a energiei electrice sau in productie pentru alimentarea unor echipamente electrice industriale).

Generatoarele electrice de pe piata noastra pot de asemenea fi clasificate si in functie de tipul de energie electrica pe care il produc, aici distingandu-se tot doua clase de generatoare electrice, respectiv generatoare MONOFAZATE (utile pentru locuinte si micile intreprinderi) si generatoare TRIFAZATE (cautate de industriasi pentru alimentarea motoarelor de mare putere si a altor echipamente electrice similare).

Mai nou, pe piata romaneasca au aparut si generatoarele cu tehnologie INVERTER care sunt o categorie speciala de generatoare monofazate portabile capabile sa asigure o stabilitate optima a tensiunii si a frecventei pentru curentul alternativ si prevazute adeseori si cu o iesire pentru curent continuu deosebit de utila pentru alimentarea acumulatorilor si a altor aplicatii electrice usoare pe baza de curent continuu.

Combustibilul folosit pentru alimentarea generatoarelor de energie electrica poate fi benzina, motorina sau gazul, aici regasindu-se unul dintre criteriile majore pentru alegerea unui generator performant, fie vorba despre unul monofazat sau trifazat ori despre un generator rezidential (standby, de rezerva) sau unul portabil.

Cele mai fiabile si longevive generatoare electrice la ora actuala sunt cele pe GAZ care functioneaza mai silentios si pe durate mai mari decat alte modele, pe locul imediat urmator venind generatoarele DIESEL care de asemenea au o longevitate mai mare, sunt silentioase si nu necesita costuri mari cu intretinerea lor, iar pe ultimul loc fiind prezente generatoarele pe BENZINA, foarte puternice unele dintre acestea, dar nu si deosebit de silentioase sau economice atunci cand vine vorba despre nivelul de zgomot si consumul de combustibil.

Un alt criteriu de luat in considerare la alegerea unui generator electric este si puterea electrica furnizata de acesta, aici fiecare dintre voi putand sa isi faca niste calcule aproximative de acasa unde sa apara toti consumatorii majori de energie electrica planuiti de voi si astfel pregatiti sa va prezentati cu “totalul” de necesar de energie la un consultant de vanzari care sa va poata oferi un echipament adecvat pentru necesitatile voastre particulare. Foarte important va fi totusi sa lasati o marja mai mare “de eroare”, generatoarele electrice functionand optim doar atunci cand nu sunt solicitate la capacitatea lor maxima.

II. Intretinerea adecvata a unui generator electric pentru cresterea longevitatii si fiabilitatii sale

Dupa ce aveti noroc la cumparaturi si reusiti sa achizitionati un generator electric care va satisface pe deplin, nu uitati totusi ca functionarea sa pe o perioada indelungata depinde in buna masura si de masurile de intretinere pe care le veti lua periodic, aici fiind bine sa urmati cu maxima seriozitate toate recomandarile producatorului oferite in manualul tehnic de utilizare a generatorului vostru electric.

Suplimentar, nu omiteti nici urmatoarele sfaturi menite sa va ajute sa exploatati in conditii de maxima siguranta si confort noul vostru generator vostru electric, aici regasindu-se atat masuri de securitate cat si un plan adecvat de intretinere a generatorului vostru electric:

1. Nu amplasati niciodata un generator electric portabil intr-un spatiu inchis sau prost aerisit chiar si atunci cand exista o sursa de ventilatie prezenta sau tineti o fereastra deschisa permanent. Garajul sau magazia proprietate personala nu sunt prin urmare locatii recomandate pentru amplasarea unui generator electric.

2. Generatorul se depune pe o suprafata tare si neteda unde sa nu fie expus umiditatii, prafului, mizeriei sau agentilor chimici. Foarte important, orice generator electric trebuie obligatoriu sa fie cuplat la o impamantare adecvata.

3. Nu umpleti niciodata rezervorul de combustibil pana la refuz ci lasati ceva spatiu pentru degajarea vaporilor evitand astfel supraincalzirea generatorului electric. Adaugati combustibil doar cu generatorul oprit si racit corespunzator si niciodata pe durata functionarii sale sau cat inca este fierbinte.

4. Nu solicitati niciodata un generator cu consumatori electrici la puterea sa maxima sau chiar peste ci incercati sa il utilizati constant undeva sub limita puterii sale totale de operare.

5. Porniti generatorul in mod regulat chiar si daca nu aveti neaparat nevoie de serviciile sale pentru perioada mai lungi de vreme. In acest mod veti fi siguri ca totul este in parametrii normali, componentele generatorului nu sunt incarcate de praf si mizerie, iar combustibilul nu si-a pierdut cu nimic din proprietatile sale originale.

6. Curatati generatorul de ulei si mizerie dupa fiecare folosire apeland la materiale textile uscate si curate si verificati in acelasi timp daca toate firele, suruburile si prizele sale sunt bine atasate sau au inceput sa se corodeze ori sa se desprinda din cauza vibratiilor puternice ori a prezentei agentilor chimici sau termici. Nu uitati sa curatati impecabil si suprafatele din imediata vecinatate a generatorului electric unde pot fi prezente corpuri straine, mult praf sau mizerie care sa fie ulterior aspirate in interiorul generatorului de energie.

7. Pentru generatoarele cu racire pe apa va fi nevoie sa umpleti constant rezervorul pentru apa distilata, iar pentru toate modelele de generator electric de asemenea vor trebui schimbate constant uleiul si filtrele sale. Producatorul va poate oferi asistenta tehnica online in acest sens, astfel stiind cam la ce interval de timp e bine sa schimbati uleiul si filtrul pentru modelul vostru aparte de generator electric.

8. Daca depozitati generatorul pentru perioade mai lungi de vreme, nu uitati sa il acoperiti cu o husa protectoare dupa ce l-ati curatat foarte bine. Depozitati-l intotdeauna intr-un loc ferit de umiditate, praf sau prezenta razelor solare.

9. Apelati la service de specialitate o data sau de doua ori pe an pentru verificari de rutina si inlocuirea unor componente care se pot deteriora mai rapid atunci cand generatorul este utilizat in mod frecvent.

10. Inspectati periodic generatorul la exterior si la interior dupa semne de depuneri sau corodare si apelati la produsele recomandate de producator pentru indepartarea acestor factori de risc sau, la nevoie, solicitati ajutorul personalului calificat pentru a va mentine generatorul vostru electric intr-o stare impecabila si mereu gata de functionare.

Magazinul BricoMall va vine in intampinare anul acesta cu oferta completa pentru generatoare electrice de ultima generatie, consultantii nostri de vanzari standu-va la dispozitie zi si noapte fie telefonic, la numerele noastre de contact, fie interactiv, prin accesarea clientului nostru de messenger direct de pe pagina unde veti gasi produsul dorit de voi. Va asteptam pentru informatii detaliate si comenzi ferme la adresa:
http://www.bricomall.ro/utilaje-pentru-constructii/generatoare-de-curent-electric.html?manufacturer=1243&order=price&dir=asc

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL C este alegerea ideala pentru operatorii industriali din Romania

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Echipamentele produse de compania franceza SDMO reprezinta deja pe piata mondiala o garantie a calitatii, noua serie de generatoare monofazate, ecologice si economice, venind sa raspunda cererii crescute din partea clientilor romani pentru produse superioare care sa le ofere o alternativa viabila la alimentarea cu energie electrica de calitate si/sau reducerea costurilor cu procurarea de surse de energie electrica in locatiile greu accesibile din tara.

Adresate atat operatorilor industriali cat si celor casnici, generatoarele de curent electric marca SDMO sunt simplu de exploatat si de intretinut, avand o durata de viata crescuta si performante notabile care le fac indispensabile pentru domenii variate de activitate precum industria, agricultura, comert sau turism. Functionand la fel de bine pe benzina sau pe motorina, generatoarele de curent electric SDMO, beneficiaza de motoare puternice, capabile sa ofere curent stabil si de calitate, si pot fi achizitionate in varianta lor portabila sau cea industriala, dupa caz.

Generator Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL CUn produs deosebit, cu alimentare pe combustibil Diesel, va este propus anul acesta de catre magazinul BricoMall, Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL C reprezentand alegerea ideala pentru utilizatorii casnici si mai ales pentru cei industriali, tehnologia dupa care este construit acest generator de ultima generatie oferind siguranta totala pe durata exploatarii, tensiune si frecventa mai stabile, precum si o autonomie ridicata de functionare de pana la 13.3 h in regim continuu de functionare.

Echipat cu un motor din clasa Industrial marca Kohler Diesel KD440 capabil sa devolte o putere de 9.8 CP, Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL C furnizeaza o putere impresionanta de 6.5 KVA, iar autonomia sa marita de functionare este posibila si gratie rezervorului sau special de combustibil de 16 litri care permite indeplinirea de activitati complexe si cresterea simtitoare a randamentului pentru multe dintre activitatile economice desfasurate frecvent de catre intreprinzatorii romani.

Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL C beneficiaza de portabilitate maxima in ciuda greutatii sale totale de 103 kg, producatorul francez proiectandu-l cu un design ergonomic special pentru a usura amplasarea sa facila in orice locatie dorita. Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL C este ecologic si silentios si se conformeaza tuturor reglementarilor UE pentru siguranta in exploatare si protectia mediului, produsul beneficiind atat de brosuri tehnice foarte detaliate cat si de suport tehnic oferit de producator pentru cele mai variate necesitati si proiecte ale utilizatorilor.

Producatorul francez SDMO ofera garantie indelungata de 3 ani la toate produsele sale de ultima generatie, inclusiv pentru Generatorul Curent Electric Monofazat SDMO Diesel 6000 E XL C, suplimentar clientii beneficiind de transport gratuit si asistenta tehnica online precum si de consultanta gratuita oferita de specialistii nostri in vanzari care va asteapta pentru detalii si comenzi ferme la numerele noastre de contact valabile pentru toti operatorii de telefonie din Romania.

Linkuri