Articole cu eticheta „electric”

Solutie ieftina de incalzire cu aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

O solutie ieftina si foarte ingenioasa pentru incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor private sau publice precum magazine, sali de restaurant, birouri, ateliere, garaje, sali de conferinte etc., aerotermele electrice trifazice sunt adaptate optim pentru incalzirea spatiilor inchise de dimensiuni mici si mijlocii.

Simplu de instalat si de utilizat, o astfel de aeroterma electrica trifazata nu ocupa mult spatiu la sol si nu necesita decat alimentare electrica pentru a functiona in regim intensiv de lucru. Consumul de energie este incomparabil mai mic decat in cazul aerotermelor monofazate, iar caldura emisa este complet sigura si sanatoasa pentru om.

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 este unul dintre modelele de top de aeroterme trifazice de pe piata romaneasca si poate fi instalata rapid oriunde se doreste, inclusiv in spatii restranse, subsoluri prost aerisite sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise.

 

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 nu degaja miros sau gaze de ardere si nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare. Este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul ambianta si sa selectati puterea, ulterior aeroterma functionand complet automat si fiind dotata cu protectie la supraincalzire.

Beneficiind de o constructie robusta cu carcasa din otel inoxidabil, aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 include 2 elemente de incalzire din otel inoxidabil incorporate in incinta metalica, ventilator cu turatie reglabila si termostat reglabil si este recomandata pentru spatii de pana la 80 mp: birouri, sali, spatii de depozitare, etc.

Gratie manerului sau de transport si dimensiunilor reduse, aeroterma ZOBO ZB-EY9 poate fi mutata la discretie pentru incalzirea rapida a altor spatii. Puterea sa calorica se situeaza in intervalul 0-40 C, iar debitul de aer furnizat poate ajunge pana la 980 mc/h.

Echipata cu 3 trepte de putere (52/4500/9000W), aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 poate fi reglata pentru atingerea unei temperaturi optime, fiind nevoie insa de alimentare electrica speciala la o tensiune de 400 V. Consumul de energie este, din fericire, foarte scazut, iar randamentul mai mult decat satisfacator.

BricoMall va ofera transport gratuit pentru acest produs in Bucuresti si garantie standard de 12 luni. La alegere, puteti opta pentru alte modele de aeroterme electrice, pe gaz sau pe motorina consultand oferta completa a magazinului pentru aceasta gama de produse.

Fierastraul (Drujba) electric Jonsered 2121 este robust, practic si fiabil

postat de Lucian în Gradina

Alegerea unui fierastrau (drujba) electric profesional nu este o sarcina dificila mai ales atunci cand apelezi si la consultantii de vanzari ai magazinului BricoMall, dar e bine de stiut ca poti selecta o scula de top care nu trebuie neaparat nici sa consume multa energie pentru a face o treaba de exceptie si nici sa fie dificil de manevrat pe toata durata exploatarii sale.

Spre deosebire de fierestraiele/drujbele alimentate pe combustibil lichid, fierastraiele electrice sunt mai limitate in ce priveste serviciile pe care le pot oferi, dar si foarte eficiente atunci cand ai nevoie de o scula puternica pentru curatarea gradinii si taierea lemnelor in gospodarie. Venind pe piata la preturi foarte convenabile, fierestraiele (drujbe) electrice, sunt foarte cautate gratie greutatii lor reduse si a puterii mari a motoarelor cu care sunt echipate.

Fierastraul (Drujba) electric Jonsered 2121 este unul dintre cele mai bune exemple in acest sens, lungimea lamei sale reglabile de 35-40 cm permitand o manevrabilitate sporita si diminuand cu mult riscul de accidente care pot fi cauzate atunci cand se folosesc fierestraie mai grele, cu lama mai lunga si care pot obosi serios bratul mai ales daca se lucreaza intensiv la diverse activitati din gradina.

Fierastrau (Drujba) electric Jonsered 2121

Fiind si unul dintre cele mai ergonomice modele de fierastraul (drujba) electric de pe piata, Jonsered 2121 cantareste doar 4.4 kg si este un fierastrau cu coada foarte apreciat inclusiv in Romania datorita imbunatatirilor multiple cu care vine echipat din fabrica. Carcasa motorului sau este lungita intentionat, iar distanta intre manerul din fata si cel din spate ofera un balans si control perfect pe toata durata exploatarii acestui utilaj.

Motorul cu care este dotat fierastraul (drujba) electric Jonsered 2121 are o putere de 2000W si este prevazut cu perii de carbon usor de schimbat si de intretinut. Construit longitudinal, motorul electric al drujbei Jonsered 2121 face utilajul mai versatil si mai usor de folosit inclusiv in spatii mici, din multe puncte de vedere acesta fiind unul dintre cele mai eficient fierestraie pentru intretinerea gradinii la ora actuala.

Fierastraul (Drujba) electric Jonsered 2121 este dotat cu o tehnologie unica de taiere, spiralele oblice cu diverse cutite ale lamei sale intrand simultan in materialul de taiere si ajutand lucratorul sa il manevreze fara efort, rapid, eficient si cu un consum mic de energie electrica. Silentios si neprimejdios pentru utilizator, Jonsered 2121 porneste usor, este echipat cu mai multe protectii contra accidentelor si merita toata atentia voastra, fiind alegerea ideala pentru curatarea si intretinerea unei gradini medii precum si pentru taierea lemnelor de foc.

La achizitionarea acestui produs, magazinul BricoMall va ofera garantie standard de 12 luni precum si transport gratuit in Bucuresti. Suplimentar puteti beneficia gratuit si de consultanta de specialitate de la asistentii de vanzari ai BricoMall care va pot prezenta, la cerere, oferta completa a BricoMall pentru fierastraie (drujbe) electrice.

Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 este alegerea ideala pentru operatorii industriali

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Adresate operatorilor industriali, generatoarele de curent electric trifazat de la Kipor sunt usor de exploatat si de intretinut, avand o durata de viata crescuta si performante notabile care le fac indispensabile pentru domenii variate de activitate precum industria, agricultura, comert sau turism. Functionand pe combustibil lichid, generatoarele de curent electric Kipor sunt silentioase, dar beneficiaza de motoare puternice, capabile sa ofere energie suficienta la un nivel de zgomot redus cu emisii sonore pana la 51dB.

Unul dintre cele mai cautate generatoare de curent electric trifazat este modelul “Generator Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3“, un produs unic pe piata dotat cu cea mai recenta tehnologie AVR care limiteaza fluctuatiile curentului de iesire la un nivel redus si ofera protectie la suprasarcina, oprind automat generatorul atunci cand tensiunea de iesire depaseste 110% din puterea nominala.

Prevazut cu un panou de control digital modern si echipat cu senzor lipsa presiune ulei, Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 din clasa Industrial este dotat cu un puternic motor Diesel cu 6 cilindri in linie, 4 timpi cu injectie directa, turbo si capacitate cilindrica de 6494 ml, care dezvolta o putere a generatorului de 80.0 KVA, generatorul fiind prevazut cu 2 prize monofazate si cutie cu borne.

Generator Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3

Operand mult mai silentios decat alte modele de generatoare din gama Industrial, Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 produce un nivel de zgomot redus cu emisii sonore pana la 51dB (masurare la 7m), iar suplimentar sistemele de admisie si evacuare gaze beneficiaza de un dublu atenuator de zgomot care garanteaza astfel un mod de operare silentios si fiabil.

Panoul de control digital al Generatorului Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 faciliteaza oprirea si intretinerea generatorului, oferind informatii utile si imediate despre parametrii sai de functionare, utilizatorul putand interveni prompt pentru ajustarea sau intretinerea corecta a generatorului de curent trifazat. Tensiunile furnizate sunt cuprinse intre 230/400 V la o frecventa de 50 Hz si un curent maxim de 115 V.

Magazinul BricoMall va invita sa consultati oferta sa completa de generatoare curent industriale, pentru Generatorul Curent Electric Trifazat Kipor KDE 100 SS3 putand obtine informatii suplimentare de la consultantii de vanzari ai BricoMall mereu la dispozitia clientilor la numerele de telefon afisate pe pagina de start a magazinului.

Linkuri