Articole cu eticheta „electricitate”

Megohmetru digital performant de la compania nipona Sanwa

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

Intrumente de mare precizie, care adesea necesita tensiuni uriase pentru a functiona, megohmetrele digitale sunt special construite pentru a testa rezistente mari de izolatie plecand de la simple comutatoare si ajungand pana la generatoare puternice sau cabluri de inalta tensiune. Un megohmetru digital poate fi folosit pentru teste de control prin sondaj sau pentru teste de incercare si s-a dovedit a fi un ajutor de nepretuit pentru intretinerea si administrarea preventiva a unor retele de tensiune de importanta vitala.

Un megohmetru digital poate sau nu veni si cu un minigenerator incorporat, capabil sa furnizeze tensiuni mari de pana la 5000 Volti si chiar 10.000 Volti, dar este un instrument de masura sigur si eficace daca se respecta cu strictete toate indicatiile manufacturierului, care includ pasii de urmat atunci cand se foloseste un megohmetru pentru teste pe retele de inalt voltaj. In mod obligatoriu, testele se fac doar dupa intreruperea completa a alimentarii retelei, cerandu-se de asemenea si deconectarea completa a firelor de alimentare acolo unde este cazul.

Testele unde se folosesc astfel de megohmetre digitale pot intotdeauna oferi date pretioase pentru profesionistii care le fac, dar acestia au nevoie de instructiuni corecte si complete pentru a nu da gres in nici una dintre operatiunile desfasurate de dansii. Megohmetrele digitale sunt prevazute cu un display numeric bine iluminat, pot fi conectate si la un PC, iar datele oferite de aceste intrumente de mare putere sunt obtinute in timp real si cu o precizie de ą3% sau chiar si mai mare.

Produsul Megohmetru digital 125V / 500V / 1000V SW MG oferit dumneavoastra de catre magazinul BricoMall este unul dintre cele mai bune produse din gama sa, pus pe piata de compania japoneza Sanwa special pentru a ajuta profesionistii sa desfasoare teste de intretinere si control in meseria lor de zi cu zi. Megohmetrul digital 125V / 500V / 1000V SW MG prezinta o tensiune de test plecand de la 125V si ajungand la 1000V dupa cum urmeaza:

- MG-125 125/50/25V
- MG-500 500/250/125V
- MG-1000 1000/500/250V.

Megohmetrul digital 125V / 500V / 1000V SW MG este astfel un ajutor de neinlocuit pentru profesionisti, care vor gasi foarte utile si functiile de oprire automata, HOLD (pastrare citire de pe afisaj) sau cea de modificare automata a intervalelor de masurare. Utilizatorul va fi intotdeauna atentionat daca exista tensiune pe linia de masura, iar instructiunile furnizate de catre chiar producatorul Sanwa garanteaza siguranta in exploatare a megohmetrului digital 125V / 500V / 1000V SW MG, dar numai daca sunt respectate intocmai.

BricoMall va ofera pentru acest produs garantie de 12 luni si transport gratuit in Bucuresti, operatorii nostri de vanzari standu-va la dispozitie pentru comenzi online sau orice alt tip de informatii utile privitor la produsul Megohmetru digital 125V / 500V / 1000V SW MG sau un alt produs de interes pentru dumneavoastra.

Semineul electric

postat de Lucian în Decoratiuni interioare


Sunt romantice acele scene de tandrete desfasurate pe un covoras pufos în fata semineului, cu câte un pahar de sampanie în mâna, cu chipurile luminate de pâlpâitul flacarilor si înrosite de emotie. Dar câti dintre noi avem vile sau suficienti bani si de ajuns spatiu pentru a avea acasa propriul semineu?

Semineu electricNu trebuie sa ne întristam si sa oftam deznadajduite pentru ca exista semineul electric, un obiect care seamana izbitor de mult cu cel clasic si pentru care nu ai nevoie decât de o priza. Îl poti instala în orice încapere, în orice loc, în orice fel (exista si unele instalatii complicate care necesita implementare specializata) numai priza sa ai.

Semineul electric poate fi folosit ca sistem de încalzire dar si ca element esential în crearea unei atmosfere romantice. Flacarile pe care le expune sunt foarte apropiate de focul real produs de lemne. Este elegant si îi poate oferi micului tau salon un plus de eleganta si rafinament.

Este comercializat în diferite variante de dimensiune, forma, culoare, astfel încât sa poti opta pentru modelul ideal care se asorteaza cel mai bine cu interiorul pe care vrei sa-l decorezi. Nu am idee cam cât de mult se va simti prezenta acestui aparat pe factura de energie electrica, dar cred ca merita sa faci excese în numele iubirii ?

Odata instalat semineul electric, nu mai ai nevoie decât de un covor pufos, o sticla de sampanie, doua pahare, niste capsuni cu frisca eventual, o tinuta lejera si provocatoare si poti spune ca esti în paradis. Aaaaa, nu uita sa îti inviti si iubitul…

Articol preluat de pe egirl.ro .

Linkuri