Articole cu eticheta „energie”

Energie alternativa pentru casa ta cu sistemul panou solar cu tuburi vidate SP-470

postat de Lucian în Gradina

O alegere ideala pentru consumatorii interesati de sursele alternative de energie, panourile solare de ultima generatie reprezinta o solutie eleganta si ecologica pentru alimentarea secundara cu energie electrica, respectiv reducerea costurilor la facturile de energie, precum si pentru protejarea mediului inconjurator.

Special construite pentru a face fata intemperiilor vremii si uzurii in timp, panourile solare moderne pot fi amplasate la exterior, fiind produse rezistente si fiabile care continua sa isi faca treaba chiar si in conditii climatice extreme. De accea, investitia in astfel de surse de energie alternativa este una foarte rentabila.

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 propus clientilor sai de catre magazinul BricoMall este un produs de top din gama panourilor solare destinat utilizarii pe intreaga perioada a anului, inclusiv sub temperatura de inghet insa iarna va fi util doar ca aport pentru instalatia de incalzire sau de preparare a apei calde menajere prin umplerea circuitului cu amestec antigel special.

Sistem Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 functioneaza fara probleme ca sursa curata de energie, nepoluanta, captand caldura solara si transformand-o in energie utila pentru sistemele de incalzit si preparare a apei menajere sau a sistemelor care incalzesc o piscina in aer liber sau alte instalatii unde este necesara apa calda.

Tuburile vidate cu care este prevazut Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 sunt confectionate din sticla borosilicata pentru a preveni acumularea sedimentelor si a impuritatilor, fiind nu doar fiabile, dar si rezistente la grindina de pana la 25 mm. Volumul rezervorului pentru incalzirea apei menajere este de 200 litri, suficient pentru a satisface cerintele zilnice ale unei familii formata din 3-4 persoane.

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 permite un plus de confort si un stil de viata curat si modern, intreaga instalatie fiind proiectata ecologic si sigur, cu rezervor de acumulare din inox, termoizolatie din spuma poliuretanica si carcasa protectie din otel vopsit in camp electrostatic.

Sistemul Panou Solar cu Tuburi Vidate SP-470 poate fi montat si la nivelul solului, intrucat functioneaza pe baza presiunii de apa de la retea, asa fiind eliminata necesitatea instalarii unei pompe suplimentare de circulatie a apei. Este solutia ideala pentru pasionatii de energie alternativa, aducand un plus de confort general precum si reduceri deloc neglijabile la costurile cu energia electrica sau gaze naturale.

O solutie eleganta de incalzire cu panoul radiant ZOBO ZB-IE18

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Relativ nou aparute pe piata romaneasca, panourile radiante cu infrarosu au ajuns in prezent la mare cautare gratie alternativei sanatoase, ecologice si elegante pe care o ofera pentru incalzirea locuintelor. Sunt produse de top care ofera un randament de minimum 95%, o temperatura uniforma si chiar un consum redus de energie acolo unde producatorii au reusit sa balanseze eficienta termica cu economia de energie.

Deloc diferit de alte surse de incalzire a locuintelor, si in cazul panourilor radiante cu infrarosu se recomanda inainte de montarea acestora si lucrari de izolatie termica care sa permita mentinerea unui bun confort termic si care sa stopeze pierderile de caldura. Doar asa, clientii vor fi pe deplin satisfacuti de aceasta gama de produse, panourile radiante ridicandu-se pe deplin la inaltimea asteptarilor lor.

Panoul radiant ZOBO ZB-IE18 este la ora actuala unul dintre cele mai eficiente, dar si mai ieftine panuri de incalzire cu infrarosu de pe piata romaneasca, demonstrand rezistenta si fiabilitate in timp precum si o eficienta calorica ridicata raportata la un consum convenabil de energie. ZOBO ZB-IE18 este prevazut cu dispozitive de siguranta standard si nu emite nici un fel de noxe sau zgomote, fiind complet sigur pentru sanatatea locatarilor de toate varstele.

Panou radiant ZOBO ZB-IE18

Usor de instalat, panoul radiant ZOBO ZB-IE18 necesita totusi sfaturile unui specialist, fiind recomandat ca astfel de panouri radiante, capabile sa incalzeasca rapid suprafete de circa 20 mp, sa fie amplasate intr-o locatie optima de unde sa poata oferi un bun randament caloric, doar asa putand sa se realizeze economii bune si la consumul de energie electrica.

Panoul radiant ZOBO ZB-IE18 poate fi utilizat la fel de facil atat in cadrul ansamblurilor de locuinte (camere, holuri, pavilioane) cat si in spatiile comerciale (birouri, magazine, hoteluri, expozitii) sau cele industriale (fabrici, depozite, sere). Un avantaj suplimentar, panoul radiant ZOBO ZB-IE18 poate incalzi eficient si spatii exterioare de tipul gradinilor, teraselor sau a barurilor acoperite.

Magazinul BricoMall va recomanda calduros produsul “Panou radiant ZOBO ZB-IE18″ si va invita sa consultati gama sa completa de panouri radiante cu infrarosu de unde veti putea alege si alte produse similare, mai potrivite cerintelor voastre aparte. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati chiar acum consilierii de vanzari ai BricoMall mereu la dispozitia clientilor 24/24h, sapte zile pe saptamana.

Becurile si economisirea de energie

postat de Lucian în Amenajari ecologice

A economisi este deviza la moda a omului obisnuit in societatea noastra.
Din pacate, pentru a-ti permite din cand in cand unele placeri cum ar fi o vacanta, un covor nou in casa, o geanta la moda, trebuie sa strangi cureaua pe ici pe colo, in partile esentiale.

Iti aduc la cunostinta o noua tendinta in ceea ce inseamna economisirea: becurile economice. Deocamdata este o noutate pentru multi dintre noi. Unii au testat-o deja si spun ca sunt multumiti. Altii, reticenti la tot ceea ce nu cunosc, inca se mai gandesc. Oricum nu ne vom mai putea codi prea mult pentru ca, in curind, Uniunea Europeana va interzice folosirea becurilor incandescente si ne vom procura cu totii, vrand nevrand becuri fluorescente sau cu halogen.

Ca sa iti dai seama mai bine despre ce vorbesc sunt acele becuri un pic mai ciudatele ca aspect si mult mai scumpe decit becurile obisnuite si care ofera o lumina asemanatoare cu cea de neon, dar care sunt mult mai usor de montat si de utilizat. Ceea ce ne sperie pe noi este pretul afisat, care poate fi de la 3 pina la de 10 ori mai mare decit al becului clasic. Dar, daca analizam mai bine datele problemei vom ajunge la concluzia ca acea suma este justificata in totalitate.
Un bec obisnuit se poate arde imediat ce l-am montat si daca am noroc poate sa dureze 100 de ore, in timp ce un bec economic are o viata de pina la 10.000 de ore. Becul fluorescent consuma cu pana la 80% mai putin decit becul incandescent si ofera o lumina mai puternica (ofera 100W de lumina consumind doar 20W curent). Deja o treime dintre romani le foloseste de ceva vreme si, daca vrei sa te alaturi lor, te incurajez in acest demers.
Ai grija doar ca in cazul in care vrei sa testezi mai intai folosind un bec economic produs de o firma necunoscuta sa verifici pe ambalaj sa aiba macar 800-900 de lumeni.
Spor la economisit!

Articol preluat de pe egirl.ro .

Linkuri