Articole cu eticheta „generator”

Afaceri mai curate si mai uscate cu generatorul de mare capacitate Biemmedue Jumbo 200 T!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald sunt echipamente performante care au devenit deja binecunoscute clientilor din Romania, aceste produse fiabile reprezentand solutia ideala pentru uscarea de spatii afectate de umezeala si/sau mucegai, multe modele functionand pe motorina, iar altele pe gaz si fiind special concepute pentru a incalzi aerul si a mentine bine uscata orice locatie chiar si in cele mai potrivnice conditii de clima.

Larg utilizate in constructii, agricultura si alte afaceri unde sunt necesare echipamente capabile sa usuce prin flux continuu de caldura, generatoarele de aer cald se poztioneaza usor pentru un randament optim si nu sunt deloc dificil de exploatat si intretinut gratie functiilor lor multiple cu care vin echipate din fabrica. Cele mai cautate la ora actuala sunt generatoarele cu arzator separat pe motorina sau gaz, acestea functionand impecabil chiar si in regim intens de exploatare.

Generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T este probabil cel mai performant model de generator de aer cald de pe piata romaneasca la ora actuala, fiind un echipament destinat utilizarii pe toata durata anului si care ofera arzator automat separat pe motorina sau gaz si economii insemnate la consumul de combustibil.

 

Generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T este special gandit pentru legaturile cu conducte lungi de evacuare aer cald deoarece este capabil sa asigure o presiune mai mare decat generatoarele obisnuite de aer cald si poate fi astfel utilizat pentru uscarea unor suprafete foarte mari, distribuite separat, indiferent de afacerea unde se doreste a fi utilizat.

Printre dotarile sale de ultima generatie, generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T prezinta control electronic pentru flacara, un sistem ingenios de termostate (FAN, LIMIT cu pornire automata, LIMIT cu pornire manuala), panou electric potrivit normelor CEI, sistem de pre-incalzire camera de ardere, sistem post-ventilare racire camera de ardere si, nu in ultimul rand, structura externa dubla pentru izolare termo-acustica.

Un utilaj ecologic si silentios, generatorul de aer cald mobil de capacitate mare Biemmedue Jumbo 200 T este si deosebit de rezistent, posedand o camera de ardere cu forma aerodinamica confectionata din otel inoxidabil precum si un schimbator de caldura rezistent la temperaturi inalte deosebit de performant. Este un echipament modern care garanteaza succesul oricarei afaceri, investitia initiala in Biemmedue Jumbo 200 T putand fi amortizata in timp record.

Uscare rapida si incalzire optima cu Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner)

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor de dimensiuni mari atat la interior cat si la exterior, oferind astfel o gama larga de aplicatii. Generatoarele de aer cald cu ardere directa pe motorina sau kerosen, asa cum este si modelul Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner), sunt concepute pentru uscare rapida si eficienta in cladiri cu destinatii diverse precum si pentru incalzirea optima a spatiilor medii si mari.

Functionand pe principiul incalzirii directe, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) cere obligatoriu o ventilare continua a spatiilor unde este utilizata, aerul cald fiind eliberat la o temperatura ridicata. Echipata cu un compresor de aer rotativ care transmite aerul sub presiune spre ajutajul arzatorului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) ofera un randament marit la un consum redus de combustibil.

Vidul creat in interiorul ajutajului aspira combustibilul din rezervor. Mixtura de combustibil si aer este apoi mutata in camera de combustie unde va genera energie termica, ventilatorul urmand sa sufle aerul in interiorul si in jurul camerei de combustie, aerul astfel incalzit prin ardere directa fiind apoi eliberat la o temperatura foarte mare prin evacuare frontala.

Prevazuta cu un maner pentru a fi transportata usor, Aeroterma GRY-D 15 H beneficiaza de un design compact, este usor de utilizat, iar compresorul sau de aer rotativ genereaza o putere calorica de 51600 BTU/h. Camera de combustie pentru modelul GRY-D 15 H este realizata din otel inoxidabil special tratat, rezistent la temperaturi inalte.

Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) este un utilaj ecologic, emisiile rezultate in urma arderii fiind formate prioritar din vapori de apa si bioxid de carbon (CO2), aeroterma nefiind prin urmare daunatoare mediului inconjurator. Suplimentar si consumul de energie electrica este scazut, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) avand nevoie doar de un motor electric cu putere de 100W pentru a functiona la parametrii sai optimi.

Prevazuta cu functii automate si o unitate speciala de control a ambientului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) poate fi programata sa se declanseze autonom, pericolul de incendii fiind eliminat printr-un ingenios sistem tot automat de control al flacarii dotat cu dispozitive de siguranta care previn supraincalzirea si optimizeaza consumul de combustibil.

Magazinul BricoMall ofera garantie de 24 de luni la achizitionarea acestui produs si de asemenea transport gratuit in tara, iar consultantii de vanzari va asteapta pentru detalii suplimentare la numerele de contact ale BricoMall unde va puteti interesa si despre alte produse similare incluse in oferta completa pentru aeroterme si alte utilaje de incalzire/uscare.

Confort termic ridicat si randament 100% cu aeroterma RPL 15 FT

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Construite pentru a fi utilizate atat in spatii bine aerisite cat si in medii inchise (aerotermele de aer cald modelul RPL nu genereaza flacari deschise sau emisii toxice), acest tip de echipamente profesionale de mare capacitate calorica produse de compania Braco sunt adecvate pentru aplicatii mici sau medii, comerciale sau rezidentiale si ofera un randament excelent pentru activitati diverse din agricultura, constructii, marile garaje, depozite, birouri, sali de sport ori spatii comerciale.

Compacte si robuste, aerotermele model RPL nu necesita alimentarea cu combustibili traditionali, functionand impecabil cu alimentare electrica la 380 V, si sunt echipate cu elemente izolate de incalzire acoperite cu otel inoxidabil functionand fara fum, fara miros, fara umezeala, fara oxigen, silentios si la o eficienta de 100%. Motorul lor este prevazut cu protectie termica, iar caldura se raspandeste instantaneu, aerul curat si cald fiind eliberat prin panoul de evacuare frontal.

Un exemplu bun pentru aceasta gama de generatoare profesionale de aer cald il reprezinta modelul Aeroterma RPL 15 FT care genereaza caldura prin intermediul efectului Joule, iar ventilatorul axial produce un flux de aer care se incalzeste pe masura ce strabate elementele de incalzire. Functia de incalzire este controlata de termostatul de ambianta integrat pentru a mentine o temperatura constanta si pentru a preveni supraincalzirea.

Dotata cu termostat camera standard incorporat si protectie IPX4, aeroterma RPL 15 FT asigura controlarea automata a climatului interior, iar puterea termica reglabila permite ajustarea performantei generatorului conform nevoilor de incalzire si reduce costurile aferente consumului de energie. Carcasa din metal tratat cu substante speciale a aerotermei RPL 15 FT asigura o rezistenta mecanica mare, aeroterma RPL 15 FT fiind astfel protejata de pericolul unei supraincalziri sau a unui incendiu.

Capabila de o putere calorica de 51191 BTU/h, aeroterma RPL 15 FT permite ajustarea nivelului de caldura la discretia utilizatorului, astfel putand fi selectate mai multe trepte care vor ajuta simtitor atat la obtinerea unor standarde de temperatura optima cat si la reduceri substantiale la consumul de energie.

O alegere buna pentru proprietarii de afaceri din agricultura si constructii, dar si pentru spatiile comerciale de dimensiuni mari, sali de sport, depozite etc., aeroterma RPL 15 FT beneficiaza de o garantie de 24 de luni si transport gratuit, consultantii de vanzari ai BricoMall fiind pregatiti sa va ofere detalii suplimentare cu privire la acest produs sau alte produse de interes din oferta completa de aeroterme de ultima generatie a magazinului.

Linkuri