Articole cu eticheta „Gradina”

Intretine gradina mai simplu si fara batai de cap cu motounealta Husqvarna 128 C!

postat de Lucian în Gradina

O motounealta tip trimer, destinata prioritar curatarii ierbii si arbustilor, motounealta Husqvarna 128 C este un utilaj modern de gradina care simplifica simtitor orice operatiune de tundere si curatare. Gradinarii cu sau fara experienta vor aprecia acest produs pentru usurinta in manevrare si performantele sale ridicate.

Motounealta Husqvarna 128 C este prevazuta cu un maner in bucla care mareste gradul de manevrabilitate fara a mai fi necesara si prezenta unui ham de sustinere. Husqvarna 128 C poate fi folosita cu capul cu fir de nylon, iar tija sa curbata permite lucrul in conditii dificile si accesibilitate maxima in zonele mai greu de ajuns.

Un utilaj versatil si puternic, motounealta Husqvarna 128 C este destinata unei utilizari intense in buruieni dese si arbusti si se caracterizeaza prin fiabilitate si timp de utilizare indelungat. Pozitia sa inalta sporeste libertatea de miscare atunci cand se lucreaza pe pante.

Motounealta Husqvarna 128 C

Echipata cu o utila pompa de amorsare carburant, motounealta Husqvarna 128 C poate fi pornita rapid, utilajul beneficiind si de un ingenios sistem de pornire Smart Start caracterizat prin faptul ca motorul si starterul au fost proiectate astfel incat masina sa porneasca rapid, cu un efort minim. Rezistenta in snurul demaror este redusa astfel cu pana la 40%.

In egala masura si un utilaj ecologic, motounealta Husqvarna 128 C a fost proiectata sa reduca emisiile de noxe cu pana la 75% si sa creasca eficienta carburantului cu pana la 20%, astfel puterea sa de lucru nefiind compromisa desi emisiile de noxe sunt reduse la niveluri sub normele existente si/ sau cele viitoare.

Angrenajul de taiere a ierbii proiectat pentru taierea paralela cu pamantul usureaza munca operatorului, motounealta Husqvarna 128 C fiind proiectata cu o tija lunga curbata care faciliteaza accesul in locuri greu accesibile si sporeste ergonomia si confortul pe toata durata exploatarii sale.

BricoMall va ofera garantei de 12 luni la achizitionarea acestui produs, transport gratuit in tara si va invita sa consultati, la alegerea voastra, oferta sa completa pentru motounelte de tuns gazon/ gard unde veti gasi cu siguranta si alte produse de prim interes pentru operatiunile curente de gradinarit.

Folositi cu incredere motoferastraul Husqvarna 236 la curatenia de primavara!

postat de Lucian în Gradina

Inspirandu-se de la alti producatori de top din domeniul sculelor si utilajelor pentru gradina, compania Husqvarna a iesit puternic pe piata cu produse usoare si ecologice care sa raspunda cerintelor utilizatorilor casnici, astfel celebra companie castigand inca si mai multi clienti fideli, multumiti ca isi vor putea procura pe viitor scule si utilaje tot mai performante, la preturi deosebit de competitive.

Motoferastraiele marca Husqvarna sunt simplu de folosit si prietenoase cu mediul inconjurator gratie emisiei reduse de noxe in atmosfera, un model exemplificator din acest punct de vedere fiind si Motoferastraul (Drujba) Husqvarna 236, un utilaj performant, cu greutate redusa, usor de manipulat si ideal pentru operatiunile curente de curatat gradina.

 

Motoferastrau (Drujba) Husqvarna 236

Motoferastraul (Drujba) Husqvarna 236 porneste usor si ofera maxima manevrabilitate gratie designului sau ergonomic, iar motorul sau care integreaza o tehnologie speciala X-Torq ofera suficienta putere pentru a se executa chiar si operatiuni in forta fara ca operatorul sa fie nevoit sa depuna eforturi suplimentare la taiere sau la executarea unor operatiuni de mare finete.

In greutate de 4.6 Kg si cu o putere neta de 1.39 kW / 1.9 CP, motoferastraul (Drujba) Husqvarna 236 este echipat cu un rezervor combustibil de 0.30l si un rezervor ulei de 0.20l, fiind un utilaj puternic, dar si economic cu o autonomie mare de functionare, deloc greu de curatat si intretinut la finalul operatiunilor specifice din gradina.

Magazinul BricoMall va ofera la achizitionarea motoferastraului (Drujba) Husqvarna 236  o garantie de 24 luni pentru utilizatorii casnici si de 6 luni pentru utilizatorii industriali si va asigura transportul gratuit oriunde in tara, la cerere putandu-se obtine informatii detaliate privitor la toate caracteristicile tehnice ale drujbei Husqvarna 236, un produs de top din gama sa disponibil acum si pentru clientii din Romania.

Refulatorul frunze Husqvarna 356 BTX este cel mai avansat utilaj din gama sa de pe piata la ora actuala!

postat de Lucian în Gradina

Un refulator de frunze care sa curete profesional gradina in locul dumneavoastra se poate dovedi de mare ajutor toamna, in prezent aceasta activitate putand fi desfasurata fara a va mai deranja vecinii si fara a va ruina prin ceva gradina dumneavoastra inca frumoasa chiar si in acest anotimp.

Cele mai potrivite refulatoare de frunze pentru intretinerea in conditii optime a gradinii si aleilor sunt desigur refulatoarele de spate care pot acoperi rapid spatii mari de teren, multe dintre aceste refulatoare avand si functii multiple, care includ strangerea de gunoaie, curatarea resturilor de iarba si gard viu sau chiar si adunarea de recipiente si alte ambalaje bineinteles de dimensiuni mai mici.

Refulatorul frunze Husqvarna 356 BTX, propus anul acesta clientilor sai fideli de catre magazinul BricoMall este construit dupa un concept nou, revolutionar, pentru refulatoarele profesionale purtate pe spate, fiind echipat cu un motor ecologic E-TECH II, silentios, dar si puternic, motorul refulatorului frunze Husqvarna 356 BTX dezvoltand o putere de 2.4 kW / 3.2 CP la un nivel de zgomot de doar 88 dB(A).

In greutate totala de 10.2 Kg, refulatorul frunze Husqvarna 356 BTX poseda un rezervor de combustibil de 1.5l care ii asigura autonomie indelungata de functionare, serviciile oferite de acest produs de marca fiind multiple, plecand de la simpla curatare a frunzelor si prafului si pana la indepartarea gunoaielor, a ierbii si crengilor ramase in urma curateniei sau curatarea profesionala a aleilor de orice urma de mizerie.

Cu o capacitate cilindrica de 51.7 cm³, refulatorul frunze Husqvarna 356 BTX este un ajutor de nadejde pentru gradina voastra, motorul sau putand lucra eficient la o turatie maxima recomandata de 6000 rpm, suficient pentru a va desfasura toate activitatile care tin de curatenia de toamna la superlativ.

Cel mai avansat produs din gama sa de pe piata internationala la ora actuala, refulatorul frunze Husqvarna 356 BTX va asteapta sa va bucurati de serviciile sale complete, pentru aceasta fiind suficient sa contactati imediat magazinul BricoMall la numerele de telefon deja binecunoscute clientilor nostri fideli, aici asistentii nostri de vanzari urmand sa va ofere toate detaliile necesare pentru o investitie facuta in deplina cunostinta de cauza care sa usureze simtitor eforturile voastre pentru curatenia de toamna.

Linkuri