Articole cu eticheta „Husqvarna”

Finisati si construiti la standarde moderne cu masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463!

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Masinile de taiat zidurile profesionale sunt utilaje puternice, actionate hidraulic, care pot taia cu usurinta ziduri de peste 500-700 mm grosime din beton armat, caramida si alte materiale de constructii. Nu sunt greu de transportat si montat si poseda discuri foarte rezistente care se ajusteaza in functie de obiectivele utilizatorilor.

Masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463 este una dintre cele mai puternice masini de taiat ziduri din lume si va este oferita promotional de magazinul BricoMall pentru a o utiliza la aplicatii multiple precum taierea oricaror tipuri de deschidere (usi, ferestre, guri de ventilatie, scari, poduri, etc.).

Masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463 se foloseste si pentru taierile la imbinare si are o adancime de taiere mare de pana la 1000 mm, taierea fiind posibila fara a se impune si schimbarea discului. Husqvarna WS 463 este echipata, pentru prevenirea accidentelor si cu o aparatoare de disc durabila si usoara, fabricata din aluminiu si usor de instalat.

Masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463

Cu masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463 se poate realiza o taiere profesionala pe ambele parti ale sinei de rulare, masina permitand o configurare versatila a canalului de taiere, foarte eficienta si cu sina simetrica pentru eliminarea imperfectiunilor pe durata executarii lucrarii. Taietura va fi dreapta cu o uzura minima a materialului in care se lucreaza.

Masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463 permite rotirea la 360 grade pe durata taierii zidurilor si beneficiaza de un flux hidraulic puternic de 65 l/min. Presiunea hidraulica se situeaza la 230 bar, masina fiind deservita de un motor cu putere de taiere de 20 kW / 26.8CP.

Discurile diamantate folosit la taierea zidurilor vin la dimensiuni de 600-1000 mm, iar greutatea masinii de taiat ziduri Husqvarna WS 463 este de doar 22 Kg, astfel fiind garantata maxima portabilitate si usurinta in utilizare pe toata durata exploatarii acestui utilaj de mare randament.

Masina de taiat ziduri Husqvarna WS 463 este utilajul ideal pentru firmele de constructii, iar investitia voastra va fi amortizata in scurta vreme gratie serviciilor de top si fiabilitatii acestei masini de ultima generatie. Veti beneficia la achizitie de transport gratuit si garantie de 12 luni.

Intretine gradina mai simplu si fara batai de cap cu motounealta Husqvarna 128 C!

postat de Lucian în Gradina

O motounealta tip trimer, destinata prioritar curatarii ierbii si arbustilor, motounealta Husqvarna 128 C este un utilaj modern de gradina care simplifica simtitor orice operatiune de tundere si curatare. Gradinarii cu sau fara experienta vor aprecia acest produs pentru usurinta in manevrare si performantele sale ridicate.

Motounealta Husqvarna 128 C este prevazuta cu un maner in bucla care mareste gradul de manevrabilitate fara a mai fi necesara si prezenta unui ham de sustinere. Husqvarna 128 C poate fi folosita cu capul cu fir de nylon, iar tija sa curbata permite lucrul in conditii dificile si accesibilitate maxima in zonele mai greu de ajuns.

Un utilaj versatil si puternic, motounealta Husqvarna 128 C este destinata unei utilizari intense in buruieni dese si arbusti si se caracterizeaza prin fiabilitate si timp de utilizare indelungat. Pozitia sa inalta sporeste libertatea de miscare atunci cand se lucreaza pe pante.

Motounealta Husqvarna 128 C

Echipata cu o utila pompa de amorsare carburant, motounealta Husqvarna 128 C poate fi pornita rapid, utilajul beneficiind si de un ingenios sistem de pornire Smart Start caracterizat prin faptul ca motorul si starterul au fost proiectate astfel incat masina sa porneasca rapid, cu un efort minim. Rezistenta in snurul demaror este redusa astfel cu pana la 40%.

In egala masura si un utilaj ecologic, motounealta Husqvarna 128 C a fost proiectata sa reduca emisiile de noxe cu pana la 75% si sa creasca eficienta carburantului cu pana la 20%, astfel puterea sa de lucru nefiind compromisa desi emisiile de noxe sunt reduse la niveluri sub normele existente si/ sau cele viitoare.

Angrenajul de taiere a ierbii proiectat pentru taierea paralela cu pamantul usureaza munca operatorului, motounealta Husqvarna 128 C fiind proiectata cu o tija lunga curbata care faciliteaza accesul in locuri greu accesibile si sporeste ergonomia si confortul pe toata durata exploatarii sale.

BricoMall va ofera garantei de 12 luni la achizitionarea acestui produs, transport gratuit in tara si va invita sa consultati, la alegerea voastra, oferta sa completa pentru motounelte de tuns gazon/ gard unde veti gasi cu siguranta si alte produse de prim interes pentru operatiunile curente de gradinarit.

Rider Husqvarna R 422TS AWD este cel mai performant tractor de tuns gazonul din lume!

postat de Lucian în Gradina

Special pentru clientii sai fideli, care cauta intotdeauna cea mai buna oferta de pe piata, magazinul BricoMall va propune spre vanzare “Tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD”, cel mai mare si mai performant model de tractor de gradina din lume la ora actuala, dotat cu sasiu ProFlex si sistem de tractiune integrala care permite deplasarea facila pe aproape orice tip de suprafata, inclusiv suprafetele denivelate si alunecoase.

Un utilaj puternic, dotat cu functii multiple pentru utilizare pe tot parcursul anului, tractorul Rider Husqvarna R 422TS AWD este o masina versatila capabila de o manevrabilitate superioara gratie sistemului sau unic cu directie articulata care permite rotilor din spate sa vireze sub masina precum si rotilor sale de dimensiuni mari care garanteaza un confort optim la condus, accesibilitate maxima si un risc scazut de prejudiciere a suprafetelor delicate.

Venind din fabrica prevazut si cu accesorii de maxima utilitate, tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD permite pregatirea sa rapida pentru orice operatiune dorita, in functie de anotimp operatorul sau putand sa comuteze rapid puntile de taiere precum si accesoriile montate frontal, cum ar fi matura, seceratoarea, lama pentru deszapezire si aruncatorul de zapada. Puntea de taiere oscilanta urmareste automat conturul terenului, astfel fiind redus riscul de ranire a gazonului sau cel de accidente indiferent de sezonul in care este utilizat utilajul.

Tractor de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD

Echipat cu un capac exterior pentru rezervorul de carburant, tractorul Rider Husqvarna R 422TS AWD poate fi realimentat in timp record, nemaifiind necesar sa se deschida capota motorului pentru alimentare gratie deschizaturii supralargite a rezervorului sau care face realimentarea extrem de simpla. Suplimentar, tractorul este prevazut cu rezervor transparent de combustibil de 17 litri, astfel verificarea nivelului de carburant putand fi controlata rapid pentru eliminarea timpilor morti de pe durata exploatarii utilajului.

Puntea de taiere a tractorului Rider Husqvarna R 422TS AWD, dotata cu trei cutite cu angrenare automata, este echipata cu roti pivotante pentru o functionare lina chiar si la intoarcerile extrem de stranse, iar cele 4 roti mari ale sale previn prejudicierea gazonului, operatorul controland utilajul cu ajutorul pedalelor care actioneaza sistemul special de transmisie hidrostatica. Inaltimea de taiere se face de pe scaunul soferului, aceasta operatiune putand fi rapid intreprinsa chiar si in timpul cositului fara risc de accident sau prejudiciere a starii gazonului/ierbii.

Prevazut cu sistemul de taiere BioClip special proiectat pentru suprafetele tunse frecvent, tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD poseda si o functie aparte de taiere cu evacuare prin spate pentru suprafetele mai dificile, gazonul/iarba putand fi cosite sau, la alegere, mulcite pentru asigurarea unui compost de calitate si pregatirea adecvata a terenului pentru cresterea si intretinerea unui gazon de cea mai buna calitate. Usor de operat si pe timp de noapte gratie farurilor puternice cu halogen, utilajul dispune si de un carucior foarte practic unde poate fi transportat tot echipamentul suplimentar necesar activitatilor de moment.

In greutate totala de 33o kilograme, tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD este cel mai mare, dar si cel mai “rapid” tractor de tuns gazonul din lume (11 km/h viteza inainte si 7 km/h viteza inapoi) si reprezinta la ora actuala, conform marturiilor clientilor care deja l-au testat pe viu, solutia ideala pentru intretinerea suprafetelor mari de gazon, care prezinta denivelari precum si portiuni mai delicate unde se cere un plus de atentie pentru a nu se distruge gazonul laolalta cu terenul in sine.

Magazinul BricoMall va asteapta la numerele de contact obisnuite sa plasati comenzile voastre ferme, operatorii nostri de vanzari fiind pregatiti sa va ofere detalii suplimentare referitor la tractorul de tuns gazon Rider Husqvarna R 422TS AWD sau orice alt produs de interes pentru dumneavoastra din oferta completa a BricoMall pentru tractoare de tuns iarba. Nu ezitati sa ne contactati pentru a nu rata ofertele cele mai bune ale anului prezente mereu doar la magazinul BricoMall.

Linkuri