Articole cu eticheta „incalzire”

O solutie eleganta de incalzire cu panoul radiant ZOBO ZB-IE18

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Relativ nou aparute pe piata romaneasca, panourile radiante cu infrarosu au ajuns in prezent la mare cautare gratie alternativei sanatoase, ecologice si elegante pe care o ofera pentru incalzirea locuintelor. Sunt produse de top care ofera un randament de minimum 95%, o temperatura uniforma si chiar un consum redus de energie acolo unde producatorii au reusit sa balanseze eficienta termica cu economia de energie.

Deloc diferit de alte surse de incalzire a locuintelor, si in cazul panourilor radiante cu infrarosu se recomanda inainte de montarea acestora si lucrari de izolatie termica care sa permita mentinerea unui bun confort termic si care sa stopeze pierderile de caldura. Doar asa, clientii vor fi pe deplin satisfacuti de aceasta gama de produse, panourile radiante ridicandu-se pe deplin la inaltimea asteptarilor lor.

Panoul radiant ZOBO ZB-IE18 este la ora actuala unul dintre cele mai eficiente, dar si mai ieftine panuri de incalzire cu infrarosu de pe piata romaneasca, demonstrand rezistenta si fiabilitate in timp precum si o eficienta calorica ridicata raportata la un consum convenabil de energie. ZOBO ZB-IE18 este prevazut cu dispozitive de siguranta standard si nu emite nici un fel de noxe sau zgomote, fiind complet sigur pentru sanatatea locatarilor de toate varstele.

Panou radiant ZOBO ZB-IE18

Usor de instalat, panoul radiant ZOBO ZB-IE18 necesita totusi sfaturile unui specialist, fiind recomandat ca astfel de panouri radiante, capabile sa incalzeasca rapid suprafete de circa 20 mp, sa fie amplasate intr-o locatie optima de unde sa poata oferi un bun randament caloric, doar asa putand sa se realizeze economii bune si la consumul de energie electrica.

Panoul radiant ZOBO ZB-IE18 poate fi utilizat la fel de facil atat in cadrul ansamblurilor de locuinte (camere, holuri, pavilioane) cat si in spatiile comerciale (birouri, magazine, hoteluri, expozitii) sau cele industriale (fabrici, depozite, sere). Un avantaj suplimentar, panoul radiant ZOBO ZB-IE18 poate incalzi eficient si spatii exterioare de tipul gradinilor, teraselor sau a barurilor acoperite.

Magazinul BricoMall va recomanda calduros produsul “Panou radiant ZOBO ZB-IE18″ si va invita sa consultati gama sa completa de panouri radiante cu infrarosu de unde veti putea alege si alte produse similare, mai potrivite cerintelor voastre aparte. Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati chiar acum consilierii de vanzari ai BricoMall mereu la dispozitia clientilor 24/24h, sapte zile pe saptamana.

Solutie ieftina de incalzire cu aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

O solutie ieftina si foarte ingenioasa pentru incalzirea rapida, eficienta si economica a spatiilor private sau publice precum magazine, sali de restaurant, birouri, ateliere, garaje, sali de conferinte etc., aerotermele electrice trifazice sunt adaptate optim pentru incalzirea spatiilor inchise de dimensiuni mici si mijlocii.

Simplu de instalat si de utilizat, o astfel de aeroterma electrica trifazata nu ocupa mult spatiu la sol si nu necesita decat alimentare electrica pentru a functiona in regim intensiv de lucru. Consumul de energie este incomparabil mai mic decat in cazul aerotermelor monofazate, iar caldura emisa este complet sigura si sanatoasa pentru om.

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 este unul dintre modelele de top de aeroterme trifazice de pe piata romaneasca si poate fi instalata rapid oriunde se doreste, inclusiv in spatii restranse, subsoluri prost aerisite sau in spatii in care nu se accepta prezenta unei flacari deschise.

 

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9

Aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 nu degaja miros sau gaze de ardere si nu necesita stocare de carburant sau cos de evacuare. Este suficient sa reglati temperatura dorita pe termostatul ambianta si sa selectati puterea, ulterior aeroterma functionand complet automat si fiind dotata cu protectie la supraincalzire.

Beneficiind de o constructie robusta cu carcasa din otel inoxidabil, aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 include 2 elemente de incalzire din otel inoxidabil incorporate in incinta metalica, ventilator cu turatie reglabila si termostat reglabil si este recomandata pentru spatii de pana la 80 mp: birouri, sali, spatii de depozitare, etc.

Gratie manerului sau de transport si dimensiunilor reduse, aeroterma ZOBO ZB-EY9 poate fi mutata la discretie pentru incalzirea rapida a altor spatii. Puterea sa calorica se situeaza in intervalul 0-40 C, iar debitul de aer furnizat poate ajunge pana la 980 mc/h.

Echipata cu 3 trepte de putere (52/4500/9000W), aeroterma electrica trifazata ZOBO ZB-EY9 poate fi reglata pentru atingerea unei temperaturi optime, fiind nevoie insa de alimentare electrica speciala la o tensiune de 400 V. Consumul de energie este, din fericire, foarte scazut, iar randamentul mai mult decat satisfacator.

BricoMall va ofera transport gratuit pentru acest produs in Bucuresti si garantie standard de 12 luni. La alegere, puteti opta pentru alte modele de aeroterme electrice, pe gaz sau pe motorina consultand oferta completa a magazinului pentru aceasta gama de produse.

Uscare rapida si incalzire optima cu Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner)

postat de Lucian în Utilaje pentru constructii

Generatoarele de aer cald reprezinta o solutie eficienta pentru incalzirea spatiilor de dimensiuni mari atat la interior cat si la exterior, oferind astfel o gama larga de aplicatii. Generatoarele de aer cald cu ardere directa pe motorina sau kerosen, asa cum este si modelul Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner), sunt concepute pentru uscare rapida si eficienta in cladiri cu destinatii diverse precum si pentru incalzirea optima a spatiilor medii si mari.

Functionand pe principiul incalzirii directe, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) cere obligatoriu o ventilare continua a spatiilor unde este utilizata, aerul cald fiind eliberat la o temperatura ridicata. Echipata cu un compresor de aer rotativ care transmite aerul sub presiune spre ajutajul arzatorului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) ofera un randament marit la un consum redus de combustibil.

Vidul creat in interiorul ajutajului aspira combustibilul din rezervor. Mixtura de combustibil si aer este apoi mutata in camera de combustie unde va genera energie termica, ventilatorul urmand sa sufle aerul in interiorul si in jurul camerei de combustie, aerul astfel incalzit prin ardere directa fiind apoi eliberat la o temperatura foarte mare prin evacuare frontala.

Prevazuta cu un maner pentru a fi transportata usor, Aeroterma GRY-D 15 H beneficiaza de un design compact, este usor de utilizat, iar compresorul sau de aer rotativ genereaza o putere calorica de 51600 BTU/h. Camera de combustie pentru modelul GRY-D 15 H este realizata din otel inoxidabil special tratat, rezistent la temperaturi inalte.

Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) este un utilaj ecologic, emisiile rezultate in urma arderii fiind formate prioritar din vapori de apa si bioxid de carbon (CO2), aeroterma nefiind prin urmare daunatoare mediului inconjurator. Suplimentar si consumul de energie electrica este scazut, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) avand nevoie doar de un motor electric cu putere de 100W pentru a functiona la parametrii sai optimi.

Prevazuta cu functii automate si o unitate speciala de control a ambientului, Aeroterma GRY-D 15 H (cu maner) poate fi programata sa se declanseze autonom, pericolul de incendii fiind eliminat printr-un ingenios sistem tot automat de control al flacarii dotat cu dispozitive de siguranta care previn supraincalzirea si optimizeaza consumul de combustibil.

Magazinul BricoMall ofera garantie de 24 de luni la achizitionarea acestui produs si de asemenea transport gratuit in tara, iar consultantii de vanzari va asteapta pentru detalii suplimentare la numerele de contact ale BricoMall unde va puteti interesa si despre alte produse similare incluse in oferta completa pentru aeroterme si alte utilaje de incalzire/uscare.

Linkuri