Articole cu eticheta „Multimetru”

Siguranta in exploatare si precizie cu modernul Megohmetru-multimetru Fluke 1577

postat de Lucian în Echipamente de masura si control

Intrumente de mare precizie, capabile sa testeze retele electrice care functioneaza la tensiuni foarte mari, megohmetrele profesionale sunt special construite pentru a testa rezistente mari de izolatie plecand de la simple comutatoare si ajungand pana la generatoare puternice sau cabluri de inalta tensiune.

Megohmetrul poate fi folosit pentru teste de control prin sondaj sau pentru teste de incercare si s-a dovedit a fi un ajutor de nepretuit pentru pastrarea echipamentelor in bune conditii, intretinerea si administrarea preventiva a unor retele de tensiune de importanta vitala si corectarea in timp util a defectelor de functionare.

Megohmetru-multimetru Fluke 1577

Un astfel de instrument de masura de ultima generatie este si produsul Megohmetru-multimetru Fluke 1577 capabil sa masoare tensiuni pana la 1000V AC/DC sau curent 400 mA la o rezolutie de 0.01 mA si cu exactitate de 1% (ADC), respectiv 2% (AAC). Megohmetru-multimetru Fluke 1577 este util si pentru masurarea rezistentei de izolatie cu valori de pana la 50MO si exactitate de 1,2%.

Megohmetrul-multimetru Fluke 1577 este dotat cu functii multiple de avertizare, control si masura, operatorul sau primind date in timp real si beneficiind de avertizare sonora continuitate, iluminare ecran, functie HOLD si indicator baterie terminata.

Fluke 1577 lucreaza cu tensiuni de test de 500V si 1000V si poate masura rezistenta de izolatie in domeniul de masura cuprins intre 0.1MO si 600MO. Curentul de test nominal se situeaza la valoarea de 1mA, iar operatorul este avertizat sonor prin alarma la conectarea incorecta a sondelor.

Megohmetrul-multimetru Fluke 1577 oferit clientilor sai fideli de catre magazinul BricoMall include la livrare baterii, geanta de transport, set complet sonde (cordoane, sonde test, clesti crocodili, sonda cu buton de comanda) si manual de utilizare si beneficiaza de o garantie de 36 luni (12 luni pentru accesorii).

Linkuri