Articole cu eticheta „radiatoare”

Radiatoarele electrice de ultima generatie consuma mai putin si ofera un confort sporit

postat de Lucian în Electrice

Ideale pentru incalzirea locuintei, radiatoarele electrice de ultima generatie vin puternic pe piata upgradate prin tehnologii de-a dreptul revolutionare, care permit un consum minim de energie si care ofera in acelasi timp un confort termic net superior oricarui alt tip de radiatoare sau calorifere alimentate cu energie electrica sau cu agent termic.

Foarte usor de instalat, radiatoarele electrice moderne sunt construite INTEGRAL din aluminiu si au cele mai diverse forme, culori si marimi, putand astfel sa fie integrate in orice tip de locuinta fara a prezenta riscuri pe toata durata exploatarii lor.

Radiatorul Onice 1000 W, oferit voua de catre magazinul BricoMall, este un astfel de radiator electric inovator, fabricat in Italia, cu o tehnologie revolutionara, patentata la nivel mondial de grupul Sira. Onice 1000 W este construit in intregime din aluminiu si functioneaza fara fluide sau petrol la interior.

Absenta lichidelor de la interiorul radiatorului Onice 1000 W ii confera avantajul functionarii fara zgomot, iar absenta presiunii in exces permite exploatarea sa pentru zeci de ani de zile fara intretinere si fara a necesita interventia
personalului specializat. Onice 1000 W are o rezistenta mare in timp si datorita proceselor de finisare exclusiv pe aluminiu care-l fac imun la oxidare si imbatranire.

Gratie modularitatii rezistentei electrice, facturile la energie vor fi mult mai mici decat in cazul altor radiatoare, iar confortul termic mult sporit prin distributia uniforma a energiei termice. Suplimentar, Onice 1000 W este echipat cu un afisaj electronic care va permite programarea completa a temperaturilor si a orelor de functionare.

BricoMall va ofera garantie la acest produs de 15 ani si va asteapta pentru comenzi la numerele de telefon Vodafone 07208 BRICO, 07208 27426 sau Orange 07524 BRICO, 07524 27426.

Linkuri